Doğu ilçeleri ve köyleri...Yardımcı olur musunuz ?

SevdaLinka

Guru
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2013
10.529
3.626
Merhaba arkadaşlar,iyi akşamlar hepinize.:KK37:
Şükürler olsun ki emeklerimin karşılığını almak nasip oldu.Çocukluk hayalim,en büyük hayalim gerçekleşti,öğretmen oluyorum.:KK71::nazar:
Ben sizlerden bilgi istiyorum ilçeler ve köyler hakkında...
Bağlı olduğu il fark etmez.Ne biliyorsanız yazın lütfen.:KK75:
Her bir kelimeniz altın değerinde...
Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.

aynı konu daha öncede açılmıs ve hicbir baslıga uymayan yazılar bölümüne taşınmış konunun yeri burası değil.

Aa kendim atanmış gibi sevindim:KK73: Tebrik ederim, hayırlı olsun ve şimdiden sabır diliyorum.

Canım okul listesi var mı elinde? Varsa bana at özelden bizim buralardan uygun yerler varsa söyleyeyim.

Var canım,yazayım hemen.

aynı konu daha öncede açılmıs ve hicbir baslıga uymayan yazılar bölümüne taşınmış konunun yeri burası değil.

Polemik nedeniyle kapattırdım.

Aa kendim atanmış gibi sevindim:KK73: Tebrik ederim, hayırlı olsun ve şimdiden sabır diliyorum.

Canim gozun aydin tebrik ederim.

Çok teşekkür ederim canlarım.:KK60:

araya bir de koca sıkıştırırsa buraya ait olur mu peki ))

konu sahibi , erzurum, elezığ, malatya falan olma ihtimali var mı ?

Bu arada Sivas'ta çalıştım, kışı çetin geçer bilhassa köylerinde. Haliyle fazlaca yakıt masrafı ve yolda kalma derdi olur. Yıldızeli ve Şarkışla ilçeleri fena değildir...

eğer hatay doğu sayılırsa güzel memleket..ilçeleri de öyle ancak biraz karışıktır.ama insanları iyidir.

Merhaba arkadaşlar,iyi akşamlar hepinize.:KK37:
Şükürler olsun ki emeklerimin karşılığını almak nasip oldu.Çocukluk hayalim,en büyük hayalim gerçekleşti,öğretmen oluyorum.:KK71::nazar:
Ben sizlerden bilgi istiyorum ilçeler ve köyler hakkında...
Bağlı olduğu il fark etmez.Ne biliyorsanız yazın lütfen.:KK75:
Her bir kelimeniz altın değerinde...
Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.
Hayırlı olsun.Ne öğretmenisiniz?Bizim şu an 3.yılımız doğuda.Hangi iller var aklınızda?

X