Evlenmeden önce bilmiyor muydun eşinin doğu görevi olacağınıMerhaba . 1 ,5 yıllık evliyim .eşimin işi dolayısıyla 5 aydır doğu bölgesinin gelişmemiş uzak bir şehrinin ilçesinde yaşıyoruz . Ben üniversite mezunuyum aynı zamanda KPSS de çalışıyorum ama evlenmeden önceki hayatımı özlüyorum . Yani ben kendine bakan birisiyim cilt bakımı spor sosyal çevre kız arkadaşlarım sayamadığım bir çok şey önceden yaptığım . Ne bir avm ne güzellik merkezi ne spor salonu hiçbir şey yok . Eşimi çok seviyorum ama psikolojim bozuldu . Giyim sosyal çevrem hep kısıtlı . Örnek olarak pilates yoga merkezi gibi yerler gidiyordum önceden .
Eşimle mümkün olduğunca gezeriz ama burada yaşamak bana çok zor geliyor . 1,5 yıllık evliyim herkes bebek yap sıkılma diyor ama isteniyorum . Daha çok sıkılırım eve kapanırım bir yere gidemem diye korkuyorum. Hiç anaç hislerim yok . Bu duruma eşim de üzülüyor onun yüzünden psikolojim bu halde diye düşünüyor. Ayrıca burada hiç arkadaşım yok yabancılara da güvenemiyorum. Arkadaş olamıyorum hep bir mesafe koyan bir insanım. Bu durumda yine ben etkileniyorum . Benim gibi deneyimi olan var mı değerlendirmelerini bekliyorum. :) .
Evlenmeden önce bilmiyor muydun eşinin doğu görevi olacağını
asla bebek yapmayin.Merhaba . 1 ,5 yıllık evliyim .eşimin işi dolayısıyla 5 aydır doğu bölgesinin gelişmemiş uzak bir şehrinin ilçesinde yaşıyoruz . Ben üniversite mezunuyum aynı zamanda KPSS de çalışıyorum ama evlenmeden önceki hayatımı özlüyorum . Yani ben kendine bakan birisiyim cilt bakımı spor sosyal çevre kız arkadaşlarım sayamadığım bir çok şey önceden yaptığım . Ne bir avm ne güzellik merkezi ne spor salonu hiçbir şey yok . Eşimi çok seviyorum ama psikolojim bozuldu . Giyim sosyal çevrem hep kısıtlı . Örnek olarak pilates yoga merkezi gibi yerler gidiyordum önceden .
Eşimle mümkün olduğunca gezeriz ama burada yaşamak bana çok zor geliyor . 1,5 yıllık evliyim herkes bebek yap sıkılma diyor ama isteniyorum . Daha çok sıkılırım eve kapanırım bir yere gidemem diye korkuyorum. Hiç anaç hislerim yok . Bu duruma eşim de üzülüyor onun yüzünden psikolojim bu halde diye düşünüyor. Ayrıca burada hiç arkadaşım yok yabancılara da güvenemiyorum. Arkadaş olamıyorum hep bir mesafe koyan bir insanım. Bu durumda yine ben etkileniyorum . Benim gibi deneyimi olan var mı değerlendirmelerini bekliyorum. :) .
Nedenasla bebek yapmayin.
Eşin asker galiba bu sene bizde tayinciyiz hangi bölgedesin merak ettim doğrusuMerhaba . 1 ,5 yıllık evliyim .eşimin işi dolayısıyla 5 aydır doğu bölgesinin gelişmemiş uzak bir şehrinin ilçesinde yaşıyoruz . Ben üniversite mezunuyum aynı zamanda KPSS de çalışıyorum ama evlenmeden önceki hayatımı özlüyorum . Yani ben kendine bakan birisiyim cilt bakımı spor sosyal çevre kız arkadaşlarım sayamadığım bir çok şey önceden yaptığım . Ne bir avm ne güzellik merkezi ne spor salonu hiçbir şey yok . Eşimi çok seviyorum ama psikolojim bozuldu . Giyim sosyal çevrem hep kısıtlı . Örnek olarak pilates yoga merkezi gibi yerler gidiyordum önceden .
Eşimle 2 yıllık evliyken bulunduğumuz şehrin ilçesine taşındık arada 1 saat falan fark vardı.o zamanlar yeni doğum yapmıştım bu arada eşimin bütün ailesi o ilcedeydi.3 yıl kaldık orda hayatımdan boşa giden üç yıldı.ayda iki kez ailemin yanına giderdim merkeze ona rağmen acayip sıkılıyordum.ilce hiç bana göre değilmiş hele de eşimin ailesi olduğu için zorluk ikiye katlandı.simdiki aklım olsa asla gitmezdim neredeyse boşanıyorduk o derece kötüydüm.size sadece sabır diliyorum imkan varsa iş bulup çalışın kafaniz dağılır.yada mecbur arkadaş edineceksiniz.ilcede yapılacak maksimum etkinlik markete gitmek.
Eşimle 2 yıllık evliyken bulunduğumuz şehrin ilçesine taşındık arada 1 saat falan fark vardı.o zamanlar yeni doğum yapmıştım bu arada eşimin bütün ailesi o ilcedeydi.3 yıl kaldık orda hayatımdan boşa giden üç yıldı.ayda iki kez ailemin yanına giderdim merkeze ona rağmen acayip sıkılıyordum.ilce hiç bana göre değilmiş hele de eşimin ailesi olduğu için zorluk ikiye katlandı.simdiki aklım olsa asla gitmezdim neredeyse boşanıyorduk o derece kötüydüm.size sadece sabır diliyorum imkan varsa iş bulup çalışın kafaniz dağılır.yada mecbur arkadaş edineceksiniz.ilcede yapılacak maksimum etkinlik markete gitmek.
Eşin asker galiba bu sene bizde tayinciyiz hangi bölgedesin merak ettim doğrusu
Karadeniz bölgesinde bir yerEşin asker galiba bu sene bizde tayinciyiz hangi bölgedesin merak ettim doğrusu
Eee bir de Karadeniz’se harikaKaradeniz bölgesinde bir yer
Ben de öyle düşünüyorum herkes empoze etneye çalışıyor bebek fikrini ama hiç öyle bir niyetim yok .Hayatımın çok keyifli zamanlarının bir kısmını doğudaki ilk görev yerim olan 18 bin nüfuslu ilçede geçirdim
Hala anlatırım
Evlerde sinema partileri, komşu illere geceleri bara ya da yemek yemeye gitmeler, okumuş insanlardan oluşan bir arkadaş çevresi vs
Tamamen sizin elinizde olan bir durum
Siz nasıl şekil verirseniz öyle geçecek o günleriniz
Bence de çocuk yapmayın. Zaten zor bir süreç doğum süreci. İyice bunalırsınız, kabusa döner
Kimse kızmasın ama geçen sene Karadeniz turuna çıktık.artvin, Gümüşhane veya bayburtsa Allah gerçekten yardımcınız olsunKaradeniz bölgesinde bir yer
Bebek yap sıkılma diyen herkesten uzaklas verdikleri akillari aman dikkate almaMerhaba . 1 ,5 yıllık evliyim .eşimin işi dolayısıyla 5 aydır doğu bölgesinin gelişmemiş uzak bir şehrinin ilçesinde yaşıyoruz . Ben üniversite mezunuyum aynı zamanda KPSS de çalışıyorum ama evlenmeden önceki hayatımı özlüyorum . Yani ben kendine bakan birisiyim cilt bakımı spor sosyal çevre kız arkadaşlarım sayamadığım bir çok şey önceden yaptığım . Ne bir avm ne güzellik merkezi ne spor salonu hiçbir şey yok . Eşimi çok seviyorum ama psikolojim bozuldu . Giyim sosyal çevrem hep kısıtlı . Örnek olarak pilates yoga merkezi gibi yerler gidiyordum önceden .
Eee bir de Karadeniz’se harika
Ben de ağrının ilçesi falan sandım
Doğa yürüyüş gruplarına katıl, oranın mutfağını öğren, her haftasonu farklı bir yeri keşfet
Ben orda olsam neler neler yapardım
Ama en önemlisi kendine bir kadın yakın arkadaş ed
Tam da onlardan birisi maalesef tam şehir yazmak istemiyorum amaKimse kızmasın ama geçen sene Karadeniz turuna çıktık.artvin, Gümüşhane veya bayburtsa Allah gerçekten yardımcınız olsun
Bebek yap sıkılmazsin mi diyorlarMerhaba . 1 ,5 yıllık evliyim .eşimin işi dolayısıyla 5 aydır doğu bölgesinin gelişmemiş uzak bir şehrinin ilçesinde yaşıyoruz . Ben üniversite mezunuyum aynı zamanda KPSS de çalışıyorum ama evlenmeden önceki hayatımı özlüyorum . Yani ben kendine bakan birisiyim cilt bakımı spor sosyal çevre kız arkadaşlarım sayamadığım bir çok şey önceden yaptığım . Ne bir avm ne güzellik merkezi ne spor salonu hiçbir şey yok . Eşimi çok seviyorum ama psikolojim bozuldu . Giyim sosyal çevrem hep kısıtlı . Örnek olarak pilates yoga merkezi gibi yerler gidiyordum önceden .
Haftasonu telefi etseniz yeterli gelir gibi ama müsait oluyor mu?Merhaba . 1 ,5 yıllık evliyim .eşimin işi dolayısıyla 5 aydır doğu bölgesinin gelişmemiş uzak bir şehrinin ilçesinde yaşıyoruz . Ben üniversite mezunuyum aynı zamanda KPSS de çalışıyorum ama evlenmeden önceki hayatımı özlüyorum . Yani ben kendine bakan birisiyim cilt bakımı spor sosyal çevre kız arkadaşlarım sayamadığım bir çok şey önceden yaptığım . Ne bir avm ne güzellik merkezi ne spor salonu hiçbir şey yok . Eşimi çok seviyorum ama psikolojim bozuldu . Giyim sosyal çevrem hep kısıtlı . Örnek olarak pilates yoga merkezi gibi yerler gidiyordum önceden .
Karadeniz’se harika mıEee bir de Karadeniz’se harika
Ben de ağrının ilçesi falan sandım
Doğa yürüyüş gruplarına katıl, oranın mutfağını öğren, her haftasonu farklı bir yeri keşfet
Ben orda olsam neler neler yapardım
Ama en önemlisi kendine bir kadın yakın arkadaş edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?