Öğretmenim ama istifa ettim 5 yıl öncezor iş hakkaten. çalışmıyor musun?
saol camımAllah kolaylık versin canım sabret
diyarbakırNerde siniz ben sirnaktayim
dıyarbakır sehır degılmı nasıl bırsey yoksaol camım
diyarbakır
işiniz zor evet ama eşinizin işinin bunu gerektirdiğini evlenmeden önce bilmiyor muydunuz?[/QU
maalesef her şeyi planlayamıyoruz yol yorgunu oldum ben kayıplar ve hasretlik ağır geliyor tahminimden daha ağır
ilçesindeyiz ilçe yada yaşam demek gerekirse zaten merkezde de ohal vardıyarbakır sehır degılmı nasıl bırsey yok
Amin hepimize inşallahAllah yardım etsin yanlızlık çok zor..bende Almanyadayım ve yanlızım cok dil bilmedigim icinde sürekli evdeyim....kızmla ilgileniyorum
ah ah zaten buraları bilen ya da gören anlar birbirini Allah hepimize yardım etsinCanim ya ayni durumdayiz ben de van dayim. Gecen gun tipi cikti agladim resmen napiyorum burda diye ama mecbur katlancaz sayili gun cabuk gecer derler mecbur bekliycez. Bi de sen yine iyisin benim daha 2.5 yil var bitmesine.ustune bir de calisma sartlarim berbat.bi binamiz bile yok prefabrik binada is yapiyoruz.mudurler ayri sinir bozucu digerleri ayri.off ne dertliymisim . Bak beterin beteri var. Bana bak haline sukret bence
sözleşmeliydim ve riskli gebelik durumundanPeki neden öğretmenlikten istifa ettiniz.
izmirden sonra eminim çok zor olmuştur ben de egeliyimbende doguda bır yerdeyım aılem izmırde orayla burayı kıyaslayınca gercekten cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?