doğudayım yalnızım...

Sulesibel

Guru
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
358
564
303
evet bu kadar kelimelere isyan,can korkusu,çaresizlik,her şey sığıyor...üstelik yapılan işin kutsal olup olmadığını bilmiyorum.daha 19 ay var gitmeme ve ben tiksiniyorum burada olmaktan.eşimle severek evlendim yaşım küçük değil ama artık ağır geliyor bu yaşantı.boşanmayı da düşündüm ama eşimle kişisel bir sorunumuz yok.Kendisi asker ve il il dolanıyoruz.10 yıl oldu.istifa et dedim benim memleketimde işi hazırdı ama kabul etmedi ailesinin de umuru değil ilgisiz tuhaf insanlar memleketlerimiz farklı.çok bunaldım çarşı pazar hiç bir şey yok içimi dökmek istedim saolun varolun

Allah yardım etsin yanlızlık çok zor..bende Almanyadayım ve yanlızım cok dil bilmedigim icinde sürekli evdeyim....kızmla ilgileniyorum

Canim ya ayni durumdayiz ben de van dayim. Gecen gun tipi cikti agladim resmen napiyorum burda diye ama mecbur katlancaz sayili gun cabuk gecer derler mecbur bekliycez. Bi de sen yine iyisin benim daha 2.5 yil var bitmesine.ustune bir de calisma sartlarim berbat.bi binamiz bile yok prefabrik binada is yapiyoruz.mudurler ayri sinir bozucu digerleri ayri.off ne dertliymisim . Bak beterin beteri var. Bana bak haline sukret bence

ah ah zaten buraları bilen ya da gören anlar birbirini Allah hepimize yardım etsin

bende doguda bır yerdeyım aılem izmırde orayla burayı kıyaslayınca gercekten cok zor

Canm sabret... Boşanma bence. Çocuğun varmı? Az kalmış gitmenize sabır bıraz dha lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…