- 8 Ekim 2015
- 2.771
- 5.280
- 73
oraların yaşam tarzını hayatını bılıyorsun fakat buralarda dedıgın gıbı carsıpazar yok bayan bayana acık havada oturacak bı yer yok ne kadar kotu allah hepımıze yardım etsınizmirden sonra eminim çok zor olmuştur ben de egeliyim
var ama gün geçiremiyorum artık evin içinde ya da lojman muhabbetini bilirsiniz çok boğuldumCanm sabret... Boşanma bence. Çocuğun varmı? Az kalmış gitmenize sabır bıraz dha lütfen..
teşekkür ederim umarım her ille o umutlarım azalıyor aslında Allah pişman etmesin...İlerideki güzel günleri hayal edip sabretmekten başka şansınız yok sanırım...Kolay gelsin...
var ama gün geçiremiyorum artık evin içinde ya da lojman muhabbetini bilirsiniz çok boğuldum
Canım bikaç gun ailenin yanına gittin çocugunla iyi gelir gezmiş olursun hepvar ama gün geçiremiyorum artık evin içinde ya da lojman muhabbetini bilirsiniz çok boğuldum
ortam durulsun diye bekliyoruz ne zaman düzelecekse ama galiba gideceğim.Canım bikaç gun ailenin yanına gittin çocugunla iyi gelir gezmiş olursun hep
temenniniz için çokteşekkür ederim inşallah hepimiz içineşinizle problemleriniz yoksa bu yüzden ayrılmayın bence hem az kalmış görevin bitmesine inşallah herşey istediğiniz gibi olur.
kesinlikle eğitim yerlerde zaten dövlet bize bahmir diye diye her şeyi karşıdan bekliyorlar mümkün değil özel ders vermek ücretli de çocuğumu bırakacak kimse yer yok bu arada ingilizce öğretmeniyimne öğretmenisiniz.
ücretli yada ücretsiz ders verseniz.
kesinlikle niyetim kimseyi incitmek değil ama son yılarda askere polise takınılan tutum sağlanan sağlanmayan şartlar mesela ben doktorsuz bir yerdeyim benim böyle düşünmeme neden oluyor.Geçen sene şivan perver le olan konser şehitlerden daha çok konu edilmiştir.hala da her gün şehit var malesefSizi anlıyorum bana kizmayin ama yapılan işin kutsal olup olmadığını bilmiyorum demek ne demek anlamadım. Burda eşini, dostunu vatan ugruna kaybetmiş insanlar varken, bu söyleminiz onların içini acitir. Ve evet esiniz çok kutsal bir mesleği icra ediyor bundan şüpheniz olmasın. Özellikle su günlerde desteğinizi esinizden esirgemeyin. İnsallah güzel günler gelecek, hep kış olmaz zaten iyi düşünün iyi olsun. Allah polis/asker vatanı görevini icra eden herkesin yar ve yardımcısı olsun..
hakkınızda hayırlısı olsun Diyarbakır merkez güzel ilçeleri bir kaç ilçesi hariç berbat ki bu sene özellikle sokağa çıkma yasağı var avm cami her yeri yakıyorlar çatışmalar var güpegündüz personel evine gidemiyor umarım buraya tayiniiz çıkmazBiz de tayin bekliyoruz, doguya da gitme ihtimalimiz var, konuyu okuyunca icim daraldi, bide dogu icinde diyarbakir icin guzel derler
Sizi çok iyi anlıyorum.. Hele yazın artık üçer beşer şehit derken milletimiz bunu o kadar kolaya yadsımaya başladı ki.. Ama ateş düştüğü yeri yakıyor... Ama bir gun insallah son bulcak bu şehit haberleri, umutlu olmak istiyorum artık. Allah yardimciniz olsun esinizin en buyu k destekçisi sizsiniz unutmayın..kesinlikle niyetim kimseyi incitmek değil ama son yılarda askere polise takınılan tutum sağlanan sağlanmayan şartlar mesela ben doktorsuz bir yerdeyim benim böyle düşünmeme neden oluyor.Geçen sene şivan perver le olan konser şehitlerden daha çok konu edilmiştir.hala da her gün şehit var malesef
inşallah dileklerinize katılmamak mümkün müSizi çok iyi anlıyorum.. Hele yazın artık üçer beşer şehit derken milletimiz bunu o kadar kolaya yadsımaya başladı ki.. Ama ateş düştüğü yeri yakıyor... Ama bir gun insallah son bulcak bu şehit haberleri, umutlu olmak istiyorum artık. Allah yardimciniz olsun esinizin en buyu k destekçisi sizsiniz unutmayın..
evet biliyorum :/ allah hakkimizda hayirlisini versin, size de sabir,kolaylik versinhakkınızda hayırlısı olsun Diyarbakır merkez güzel ilçeleri bir kaç ilçesi hariç berbat ki bu sene özellikle sokağa çıkma yasağı var avm cami her yeri yakıyorlar çatışmalar var güpegündüz personel evine gidemiyor umarım buraya tayiniiz çıkmaz
amin çok saolunevet biliyorum :/ allah hakkimizda hayirlisini versin, size de sabir,kolaylik versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?