doğudayım yalnızım...

izmirden sonra eminim çok zor olmuştur ben de egeliyim
oraların yaşam tarzını hayatını bılıyorsun fakat buralarda dedıgın gıbı carsıpazar yok bayan bayana acık havada oturacak bı yer yok ne kadar kotu allah hepımıze yardım etsın

eşinizle problemleriniz yoksa bu yüzden ayrılmayın bence hem az kalmış görevin bitmesine inşallah herşey istediğiniz gibi olur.

Sizi anlıyorum bana kizmayin ama yapılan işin kutsal olup olmadığını bilmiyorum demek ne demek anlamadım. Burda eşini, dostunu vatan ugruna kaybetmiş insanlar varken, bu söyleminiz onların içini acitir. Ve evet esiniz çok kutsal bir mesleği icra ediyor bundan şüpheniz olmasın. Özellikle su günlerde desteğinizi esinizden esirgemeyin. İnsallah güzel günler gelecek, hep kış olmaz zaten iyi düşünün iyi olsun. Allah polis/asker vatanı görevini icra eden herkesin yar ve yardımcısı olsun..

kesinlikle niyetim kimseyi incitmek değil ama son yılarda askere polise takınılan tutum sağlanan sağlanmayan şartlar mesela ben doktorsuz bir yerdeyim benim böyle düşünmeme neden oluyor.Geçen sene şivan perver le olan konser şehitlerden daha çok konu edilmiştir.hala da her gün şehit var malesef

Biz de tayin bekliyoruz, doguya da gitme ihtimalimiz var, konuyu okuyunca icim daraldi, bide dogu icinde diyarbakir icin guzel derler

Biz de tayin bekliyoruz, doguya da gitme ihtimalimiz var, konuyu okuyunca icim daraldi, bide dogu icinde diyarbakir icin guzel derler
hakkınızda hayırlısı olsun Diyarbakır merkez güzel ilçeleri bir kaç ilçesi hariç berbat ki bu sene özellikle sokağa çıkma yasağı var avm cami her yeri yakıyorlar çatışmalar var güpegündüz personel evine gidemiyor umarım buraya tayiniiz çıkmaz

Sizi çok iyi anlıyorum.. Hele yazın artık üçer beşer şehit derken milletimiz bunu o kadar kolaya yadsımaya başladı ki.. Ama ateş düştüğü yeri yakıyor... Ama bir gun insallah son bulcak bu şehit haberleri, umutlu olmak istiyorum artık. Allah yardimciniz olsun esinizin en buyu k destekçisi sizsiniz unutmayın..

inşallah dileklerinize katılmamak mümkün mü

evet biliyorum :/ allah hakkimizda hayirlisini versin, size de sabir,kolaylik versin

Adam okumuş onca yıl emek vermiş. Emekli olunca ikramiyeleri de yüklü oluyor, işini seviyordur neden istifa etsin ki. Belli bir yaştan sonra başka bir işi yapamaz ki. Askerlik farklı bir olay. Emekli olunca bile sudan çıkmış balığa dönüyorlar.
Sabredin biraz. Arkadaşım Hakkari'de polis markete gidip zeytin, peynir almak bile lüks onun için. 1,5 ay markete gidemedi yasaktı. Biz buradan yolladık. Ama ne yapsın sabretmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…