doğudayım yalnızım...

Canım aslında anlaşıldığı gibi demedi konu sahibi. Eski erkek arkadaşım üsteğmendi kankam polis, verilen önem ve değeri çok iyi biliyorum. Konu sahibi duygusal açıdan öyle yazmış.
Kankam 5 ay önce çok kötü bir dönemde gitti ev yok, kalacak yer yok. Sokağa çıkmak yasak adamlarla kimse ilgilenmemiş bile BAŞINIZIN ÇARESİNE BAKIN demişler. Eski erkek arkadaşım üst bölgesinde görev yaptı onun yaşadıklarını yazsam, hayattan soğudu orada. Allah hepsini korusun. Yoksa tabi ki en kutsal meslek asker ve polislik.

2,5 yıl şırnak/silopide görev yaptım. yaşadığım zorlukları da güzellikleri de ben bilirim. Allah yardımcınız olsun. yaşayan bilir. ama orada ki arkadaşlıklar gerçekten çok faklı. yurdun 4bir yanına dağıldık ama hala görüşüyoruz.

sözleşmeliydim ve riskli gebelik durumundan

Gebelik sorunu cozulduyse, atanmaya bakin derim, boyle evde oturmakla omur gecmez hayata tutunmak icin bir sebebiniz olmali. Atanirsaniz belki es durumu tayini falanda olur hem.

var ama gün geçiremiyorum artık evin içinde ya da lojman muhabbetini bilirsiniz çok boğuldum

Doğuda değilim. Hiç yaşamadım, havadan konuşmak istemem.
Bizim de doğu görevimiz var belki bu yaz belki seneye.
Ama inan şuan yaşadığım şehirde de ben yine hep evin içindeyim.
Kimsesizim, aileme, sevdiklerime uzağım.
Bu şehri sevmedim hiç, gezmek de tat vermiyor çıkmıyorum.
İki üç arkadaş edindim, onlarla ettiğim muhabbetten ibaret yaşamım.
Bir de çalışıyorum tabi, en büyük avantajım o.

Evde kendi kendinize hobiler geliştirebilirsiniz.
Malzemelere internetten bile ulaşmak mümkün.
Kendin yap gibi farklı değerlendirmeler, eski eşyaları yenilemeler gibi.

Ben o kadar çaresiz kalmadım henüz ama kalsam sanırım bunlara el atarım. :)

Eşinizi anlamaya çalışın.
Emek vermiş, işini de seviyordur.
İstifa etmek hiç kolay değildir bence.

Bu sebepten evlilik bitirilmemeli, yazık olur.

Bende doğudayım eşimin mesleği gereği vandayız, ankaradan geldik buraya şartlar ordaki gibi değil kendim dışarı çıkmıyorum evden çalışmak zorundayım vs. ama sayılı gün sonuçta, bunun için boşanmak çok saçma bence evde kendinize uğraş edinirseniz iyi gelir bence

Benim memleketimde işi hazır demişsin ama iç güven gibi olur o zaman da,ayrıca ailesinin ne umrunda değil anlamadım, sizin orda olmanızdan bahsediyorsan e adamın işi o ailesi ne yapsın

Diyarbakırın ilçesinde filansınız sanırım.Çünkü yani Diyarbakır çok güzel bir şehirdir.Eğer ilçedeyseniz ama ile çok uzak bir ilçede değilseniz İle taşınmayı teklif edin eşinize. Çünkü diyarbakır yani. Şehir gibi şehir :)

Diyarbakır çok karıştı asker polis bazı semtlerde uğramıştır bile daha dün mesaj geldi avm lere pazar vs gidilmesi yasak diye buralar bir yılda çok değişti pek şehir gibi şehir değil yani

Vakit nakittir. Online Lisans/Master yapin! Dil ogrenin!
Eger ulkeyi yonetenler kadin olsaydi siz bu medeniyetsizligi gormeyecektiniz. Hayatiniz beklemekle gecmeyecekti.
Bunun intikamini okuyarak alabilirsiniz.

canım bende vandayım biz 2 ay önce lojmana çıktık sözde bina ama ev demeye bin şahit gerek :)
yerler halıfleks ama halıfleksin en adi hali bu sanırım geçen o tipi de bizim banyo tuvaletin tavanı demir gibi bişiden çat çut çökecek diye korktuk valla

Vakit nakittir. Online Lisans/Master yapin! Dil ogrenin!
Eger ulkeyi yonetenler kadin olsaydi siz bu medeniyetsizligi gormeyecektiniz. Hayatiniz beklemekle gecmeyecekti.
Bunun intikamini okuyarak alabilirsiniz.
Katılıyorum aslında olabilir teşekkür ederim onerinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…