Sizi anlıyorum bana kizmayin ama yapılan işin kutsal olup olmadığını bilmiyorum demek ne demek anlamadım. Burda eşini, dostunu vatan ugruna kaybetmiş insanlar varken, bu söyleminiz onların içini acitir. Ve evet esiniz çok kutsal bir mesleği icra ediyor bundan şüpheniz olmasın. Özellikle su günlerde desteğinizi esinizden esirgemeyin. İnsallah güzel günler gelecek, hep kış olmaz zaten iyi düşünün iyi olsun. Allah polis/asker vatanı görevini icra eden herkesin yar ve yardımcısı olsun..
Öğretmenim ama istifa ettim 5 yıl önce
sözleşmeliydim ve riskli gebelik durumundan
var ama gün geçiremiyorum artık evin içinde ya da lojman muhabbetini bilirsiniz çok boğuldum
Küçük bir ilcesihangi ilçesi
Diyarbakır çok karıştı asker polis bazı semtlerde uğramıştır bile daha dün mesaj geldi avm lere pazar vs gidilmesi yasak diye buralar bir yılda çok değişti pek şehir gibi şehir değil yaniDiyarbakırın ilçesinde filansınız sanırım.Çünkü yani Diyarbakır çok güzel bir şehirdir.Eğer ilçedeyseniz ama ile çok uzak bir ilçede değilseniz İle taşınmayı teklif edin eşinize. Çünkü diyarbakır yani. Şehir gibi şehir :)
Çok güldüm okuyunca Allah da sizi guldursunAy doğumdayım yalnızım diye okudum
Hemen gelim diycektim yakındaysanız ama doğudaymışsınuz
Canim ya ayni durumdayiz ben de van dayim. Gecen gun tipi cikti agladim resmen napiyorum burda diye ama mecbur katlancaz sayili gun cabuk gecer derler mecbur bekliycez. Bi de sen yine iyisin benim daha 2.5 yil var bitmesine.ustune bir de calisma sartlarim berbat.bi binamiz bile yok prefabrik binada is yapiyoruz.mudurler ayri sinir bozucu digerleri ayri.off ne dertliymisim . Bak beterin beteri var. Bana bak haline sukret bence
Katılıyorum aslında olabilir teşekkür ederim onerinizeVakit nakittir. Online Lisans/Master yapin! Dil ogrenin!
Eger ulkeyi yonetenler kadin olsaydi siz bu medeniyetsizligi gormeyecektiniz. Hayatiniz beklemekle gecmeyecekti.
Bunun intikamini okuyarak alabilirsiniz.
Ne ohali yahu? Sur bölgesinde sadece sokağa çıkma yasağı var.ilçesindeyiz ilçe yada yaşam demek gerekirse zaten merkezde de ohal var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?