- 30 Nisan 2015
- 74
- 38
- 3
- 30
- Konu Sahibi aysunnedim
-
Korkutma kız beniBen ilk doğumumu sezeryan yaptım ama eğer sezeryan olmasaymışım bir iki saat sonra normal doğum yapacakmışım. Rahim 6 cm açılmış. Ve sezeryan öncesi çekilen nstde devasa sancılar çıkmış. Ben hiçbirşey hissetmedim. Ne nişan ne su ne kasılma ne ağrı.... Yani beni bıraksalar 2 saat sonra normal doğuracağım ama o dakikaya kadar hiçbirşey yaşamadım. Bir anda olabiliyor herşey demek ki... :) şimdiki doğumum nasıl olacak bakalım... Kasılmalar sancılar duyuyorum zaman zaman ama ne zaman doğum olacak bİlmem. Yarın doktor randevumuz var bakalım büyük olasılıkla söyleyecek tarihi
Evet cnm senin kac haftalık ben internete baya buldum ama hep su gelmesi nişan felaninternetten nişan ve su gelmesi ile ilgili yazıları okudum ama bende neyle karşılaşacağımı çok merak ediyorum.
tecrubeli arkadaşlar paylaşırsa bizim için çok güzel olur :)
Canım ben doğurmak üzereyim. Dün gece regl sancısı gibi sancılar başladı. Belden başlayıp kasıklara yayılan ağrı ve aynı anda kasılarak sertleşen bir karın şeklinde oldu. Nişan gelmedi suyum da bugün ayağa kalkınca akacak şekilde geliyor. Erken olduğu için dr ciğer geliştirici iğne yaptı. Bir iğne daha olacağım bu yüzden şimdilik bekletiyor. 10 dk aralarla geliyor sancılar. İkinci iğneden sonra yarın saat 08:00 gibi alacak sezeryana. Tabi akşama sancılarım sıklaşmazsa.... İşte bu sefer yaşadıklarım bunlardan ibaret. Oğlum beklemedi iki hafta erken doğuyor. Çok gerginim....Korkutma kız benisimdiki normal mi benim ilki sezeryandi simdi doktorum kesinlikle normal dogum dedi
Sen ciddi misin? İmzanda 38.hafta yazıyo erken değilki artık?bence yazıl bebeğine ciğerleri gelişmiştr artık,tıbben 36.ay dolduğunda artık premature olmuyor.bana doktorum öyle dedi,hatta bsşka biryer 35.haftamdayken az kaldı o iğneyi vuracaktı,yazık yavrularımızaCanım ben doğurmak üzereyim. Dün gece regl sancısı gibi sancılar başladı. Belden başlayıp kasıklara yayılan ağrı ve aynı anda kasılarak sertleşen bir karın şeklinde oldu. Nişan gelmedi suyum da bugün ayağa kalkınca akacak şekilde geliyor. Erken olduğu için dr ciğer geliştirici iğne yaptı. Bir iğne daha olacağım bu yüzden şimdilik bekletiyor. 10 dk aralarla geliyor sancılar. İkinci iğneden sonra yarın saat 08:00 gibi alacak sezeryana. Tabi akşama sancılarım sıklaşmazsa.... İşte bu sefer yaşadıklarım bunlardan ibaret. Oğlum beklemedi iki hafta erken doğuyor. Çok gerginim....
Canım ben doğurmak üzereyim. Dün gece regl sancısı gibi sancılar başladı. Belden başlayıp kasıklara yayılan ağrı ve aynı anda kasılarak sertleşen bir karın şeklinde oldu. Nişan gelmedi suyum da bugün ayağa kalkınca akacak şekilde geliyor. Erken olduğu için dr ciğer geliştirici iğne yaptı. Bir iğne daha olacağım bu yüzden şimdilik bekletiyor. 10 dk aralarla geliyor sancılar. İkinci iğneden sonra yarın saat 08:00 gibi alacak sezeryana. Tabi akşama sancılarım sıklaşmazsa.... İşte bu sefer yaşadıklarım bunlardan ibaret. Oğlum beklemedi iki hafta erken doğuyor. Çok gerginim....
Amin 37 + 5'im şu ande doktorum da dedi gelişmiştir ciğerler ama bazen geç olabiliyor. Bunu bilemeyiz bu yüzden işimizi sağlama alalım dedi. Bu saat oldu uyuyamadım.Cidimisin nm kac haftalik oldunuz ben 34+1 iken doktorum herseyi gelismis demişti dogarsa normal bebek gibi yaşıya bilir mis ama kilomuzda ozaman 2600du Inşallah allahim sag salim kucaklarimiza aldigimiz gunu gösterir cümleten
Allahım tez zamanda kurtarıp kucağına versin inşallah cnm bizde o günleri nasip eder cümleten aminn bende korkuyorum allahım buyuk görüyorAmin 37 + 5'im şu ande doktorum da dedi gelişmiştir ciğerler ama bazen geç olabiliyor. Bunu bilemeyiz bu yüzden işimizi sağlama alalım dedi. Bu saat oldu uyuyamadım.
Geçmiş olsun cnm allah sağlıklı uzun omur versin Inşallah cumlemize benimde ara ara kasiklarim ağrıyor akşamdan beri sanki reglt olucakmisim gibi birde cok gaz var sende var mıydı :* bebisi op bendenBen dogum yapali 2 ay oldu 40+3 de normal dogum yaptim kiz bebek annesiyim doguma bi kac hafta kala kasiklarimda agri vardi regl sancisi gibi duzensiz yani sik olmuyodu ve giderek agri artmiyodu aksam 11:30 gibi sancim vardi yine ama sik oluyodu ben tam emin olsmamistim bide ilk defa bacaklarima vurdu agri degisik bisiler oldugunu farkettim otururken az bi su geldi ayaga kalktim suyum bosaldi ben panik olsamda bi ilik dus aldim ole gittik hastaneye ilik dus dogumu kolaylastirabiliyodu bide tabi vakit kaybetmeden hastaneye gitmek gerek ama dogumun hemen olmicagini duymustum yinede aceleyle gittik tabi ama dus alabilmek faydali
Ben dogum yapali 2 ay oldu 40+3 de normal dogum yaptim kiz bebek annesiyim doguma bi kac hafta kala kasiklarimda agri vardi regl sancisi gibi duzensiz yani sik olmuyodu ve giderek agri artmiyodu aksam 11:30 gibi sancim vardi yine ama sik oluyodu ben tam emin olsmamistim bide ilk defa bacaklarima vurdu agri degisik bisiler oldugunu farkettim otururken az bi su geldi ayaga kalktim suyum bosaldi ben panik olsamda bi ilik dus aldim ole gittik hastaneye ilik dus dogumu kolaylastirabiliyodu bide tabi vakit kaybetmeden hastaneye gitmek gerek ama dogumun hemen olmicagini duymustum yinede aceleyle gittik tabi ama dus alabilmek faydali
Her vicut birmi acaba cnm cok merak etim simdi aksamdan beri hafif hafif agriyo birde gouslerim iki uc gundur dolgun ve ari varaklımızda bulunsun ozaman bende hemen koşmıyım :)
sanırım 1 2 hafta kala böyle regl sancısı gibi uyarıyormuş sonradanda sıklaşıp doğum başlıormuş nette ögle okumuştum birde siz yazınca yazmak istedim
bilemedim ama nette de doguma 4 haftadan itibaren başlıyan belirtiler die bakındıgımda yalancı sancıların 1 2 hafta kala başlayıp git gide sıklaşması kasılmalar felan o gibi şikayetler diordu şimdi arkadaş yazıncada..Her vicut birmi acaba cnm cok merak etim simdi aksamdan beri hafif hafif agriyo birde gouslerim iki uc gundur dolgun ve ari var
Dr git cnm cok arıyorsa benim oyle degil arasıra ağrıyor vajinamin ici ama erken dogum riskin varsa bi gorun doktora bencebilemedim ama nette de doguma 4 haftadan itibaren başlıyan belirtiler die bakındıgımda yalancı sancıların 1 2 hafta kala başlayıp git gide sıklaşması kasılmalar felan o gibi şikayetler diordu şimdi arkadaş yazıncada..
bendede oluyor + benim şu sorunum var Vajinam ayaktayken hareket ederken oturuup kalkarken felan vajinam agrıyor eskiden çatım agrıyordu şimdi orası ayrılıp kızımın başı çıkıcak gibi hissediyorum tarif edemediğim bişi yaşıyorum
ilk vajina ağrısı oluyordu 1 hafta önce başladı şimdi dünden bu yana Regl agrısı ona eşlik edio
korkum erken gelmesin 8 temmuzda randevum var ve ayakta durmuyorum sürekli oturuyorum ve yürümek dahi istemiorm sanki kızımın başı ayrılıp çıkıcakmış gibi ağrıo
Dr git cnm cok arıyorsa benim oyle degil arasıra ağrıyor vajinamin ici ama erken dogum riskin varsa bi gorun doktora bence
Guldurdun beni cnm bebegin icin hangini iyi buluyorsan ona git bence ben drma diyom normal cok korkuyorum diyorum en son care normal olmasa ozaman epidural diyor beni yarim istemiyorum dedim bebege Zatarliymis tam anestezi ameliat istemiyorum diyorum ordan cikacak o cucuk diyor ya oradan ya buradanyoktu herşey normaldi haziranın 11 de gözüktüğümde..
ben doktor karar vermedim o yuzden hangisine gitsem diorum :)
birisi ilgisiz bir garip
digeri ilgili gibi suratsız soru soruyorum anlamıormuş gibi akıo
başka doktor arayış içindeyiz anlıycan
yazıo işte pelvis baskı hissi dieBirşeyler buldum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?