Doğuma Hazırlık Dogum Cantasi Icin pijama takimi mi Gecelik mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
Kizlar lohusa takimlari asiri pahali.
bende sadece birini alabilirim yani hem gecelik hem pijama takimi agir gelicek bize sizce ne yapmaliyim kafam allak bullak :KK43:

gecelik tarzı olunca sıyrılıyor,yataktan kalkarken yatağa otururken falan düzeltmen gerekiyor ama pijama olunca hele de üzerine gerektiğinde alabileceğin sabahlığı olunca gayet kullanışlı oluyor.

gecelik tarzı olunca sıyrılıyor,yataktan kalkarken yatağa otururken falan düzeltmen gerekiyor ama pijama olunca hele de üzerine gerektiğinde alabileceğin sabahlığı olunca gayet kullanışlı oluyor.

o yuzden ikilemde kaldim birtanem ya baya zor olur gecelikle acilicak oramiz buramiz.
ben takim aliyim ozaman :)
bu arada kiscemin ayaklari sanirim gogusumun altinda oraya vurup duruyor sert sert :)

Bazı hastaneler gecelik giymeyi istiyo ben hem pijama hem gecelik aldm hemde cok uygun fiyata burdan marka veremedgmz için yazamiyrm istersen özelden yazarm

Merhaba canim doktorum bana ikisindende al dedi sezeryan olursan pijama takimi zor olur normal olursa giyersin dogum bu her an hersey olur ikiside olmasi lazim

Merhaba canim doktorum bana ikisindende al dedi sezeryan olursan pijama takimi zor olur normal olursa giyersin dogum bu her an hersey olur ikiside olmasi lazim

alacagim pijama takimi beli ayarlanabilir olanlardan cok sıkmiycak yani sezeryanda olsa giyen akrabalarimiz vardi pijama sanmiyorum rahatsiz edecegini

Hastanede gecelik giydim cok rahat ettimsezeryan oldum eve cikincada pijama takimi giydim cok cok uygun fiyatlara aldim marka olarakbakma sehrindekikucuk camasircilara bakpijamalari 25e geceligi sabahlikla 65e aldiydim

Canım illa lohusa adı altında satılan ürünlerden alma ben cok ünlü bir markadan altı yzun üstü kısa kollu önden düğmeli bir pijama takımı aldım lohusa takımının yarı fiyatına.2-3 takım bulundur yanında en azından alt olsun.kardeşim alt ve t shırt almıstı cok rahat etti.bi tane lohusa takımı aldı:-)

Tabi canım yeter ki bebegin sağ salim dogsun gerisi önemli değil.Sezeryan zor oluyor ama ne yapacaksın

valla ilk aylarda asla sezeryan olmam kestirmem kendimi diyordum.
simdi bebegim icimde buyudukce buyudugunu hareketlerini disardan gorunce insan yumusuyor her iki durumdada rabbim sabrini verir diye dusunuyorum :)

X