Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gecelik tarzı olunca sıyrılıyor,yataktan kalkarken yatağa otururken falan düzeltmen gerekiyor ama pijama olunca hele de üzerine gerektiğinde alabileceğin sabahlığı olunca gayet kullanışlı oluyor.
canim cok iyi ozelden yazarsan sana zahmet :)Bazı hastaneler gecelik giymeyi istiyo ben hem pijama hem gecelik aldm hemde cok uygun fiyata burdan marka veremedgmz için yazamiyrm istersen özelden yazarm
Bencede pijama takimi daha iyi canım.Arkadaşın da dediği gibi rahat oluyoKizlar lohusa takimlari asiri pahali.
bende sadece birini alabilirim yani hem gecelik hem pijama takimi agir gelicek bize sizce ne yapmaliyim kafam allak bullak
Bencede pijama takimi daha iyi canım.Arkadaşın da dediği gibi rahat oluyo
Evet aynen öyle pijama olmasi mantıklıpijama takimi almayi dusunuyorum bende mantikli geldi.
gecelikle rahat edemem altimda ped dolu dolu felan.
gelenler olucak utanirim ben
Merhaba canim doktorum bana ikisindende al dedi sezeryan olursan pijama takimi zor olur normal olursa giyersin dogum bu her an hersey olur ikiside olmasi lazim
Bende sezeryan oldum canım belden ayarlamaliydi pijamam bi sıkıntı yaşamadım.
Evet canım al hayirli dogum olsun ınşsagol canim benim ozaman pijamayi aliyim ben karar kildim emin olamamistim :)
Evet canım al hayirli dogum olsun ınş
Tabi canım yeter ki bebegin sağ salim dogsun gerisi önemli değil.Sezeryan zor oluyor ama ne yapacaksıncok sagol canim allah razi olsun insallah normal yaparim ama doktorum sezeryan dersede kabulum yeterki sag salim kizima kavusayim :)
Yazdim canmcanim cok iyi ozelden yazarsan sana zahmet :)
Tabi canım yeter ki bebegin sağ salim dogsun gerisi önemli değil.Sezeryan zor oluyor ama ne yapacaksın