Doğuma Hazırlık Dogum Cantasi Icin pijama takimi mi Gecelik mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
güle güle keyifle kullan tatlım :) valla ben darlanırım gibi geliyo :) daha ben almadım ya ama alıcam bu aralar, listeyi hazırladım yavaş yavaş alayım hazır olsun anca tamamlarım :)
benim kizimin hemen hemen herseyi hazir ufak tefek kaldi.
bnde aldim bnmde pedti ic camasiri felan kaldi sagol tatlim allah razi olsun insallah guzel bir dogum olur keyifle giyer ve foto cekiliriz ;)

ben tercihimi pijama takımından yana kullandım, hastane de daha kullanışlı olur diye düşündüm.

Bende 2 takım pijama aldım.doğrusu ben doğumdan sonrasını düşünerek aldım daha sonrada rahatlıkla kullanabilirim diye

Bende 2 takım pijama aldım.doğrusu ben doğumdan sonrasını düşünerek aldım daha sonrada rahatlıkla kullanabilirim diye

aynen ogle valla bende bir kirmizi bir pembe takim aldim yikadim utuledim attim cantaya cantada bekliyorlar..
allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsinn

Her ikisini de aldım, Sezeryan oldum, her ikisini de kullandım hastanedeyken. Ama sadece pijama yetermiş. Daha rahat oldu, evde de onu giydim toparlanana kadar.

Pijamayı alıp geceliği,lohusa için olanlardan değil de normal ama büyük beden alabilirsin

Her ikisini de aldım, Sezeryan oldum, her ikisini de kullandım hastanedeyken. Ama sadece pijama yetermiş. Daha rahat oldu, evde de onu giydim toparlanana kadar.

Pijamayı alıp geceliği,lohusa için olanlardan değil de normal ama büyük beden alabilirsin

zaten lohusa adi altinda satilan hersey pahali :)
tesekkur ederim yazdigin icin cok sukur ki cantamiz kiziminda benimde hazir artik :)

1 tane gecelik 1 tane pijama takımı koydum 1 gece kaldım sadece geceliği giydim pijama takımlarınî evde giydim zaten hastaneye götürdüklerimin hepsini kullanmadan geri getirdim

Kizlar lohusa takimlari asiri pahali.
bende sadece birini alabilirim yani hem gecelik hem pijama takimi agir gelicek bize sizce ne yapmaliyim kafam allak bullak :KK43:
Bence gecelik tarzi degilde pijama takimi tercih etsen daha rahat edersin diye dusunuyorum. Bende alt ust aldim yumusacik. Onu lastiksiz arkasi lastikli. 95 liraya buldum bir ic giyimden sabahligi yok malesef benimkinin ayri alicam

Bence gecelik tarzi degilde pijama takimi tercih etsen daha rahat edersin diye dusunuyorum. Bende alt ust aldim yumusacik. Onu lastiksiz arkasi lastikli. 95 liraya buldum bir ic giyimden sabahligi yok malesef benimkinin ayri alicam

Gecelik almadim pijama takimi aldim ve dogumda asiri rahat ettim tozlu.com dan pijama takimi aldim ve beli ayarlanir ince ufur ufur ne terledim ne usudum.
tavsiye ederim ;)

OTE=Visneli_Turtam, post: 41898835, member: 613447"]Gecelik almadim pijama takimi aldim ve dogumda asiri rahat ettim tozlu.com dan pijama takimi aldim ve beli ayarlanir ince ufur ufur ne terledim ne usudum.
tavsiye ederim :KK66:[/QUOTE]
Cok sevindim bende aldim sabirsizlikla bekliyorum giymeyi:anneadayı:

Selam baska neler aldiniz hastane cantaniza

Hasta bezi aldim ama kullanmaya gerek kalmadi.
hastane verdi zaten + ilk gun kanama oldu sezeryan oldum.
sonra pembe geldi normal ped aldim.
pijama takimi 2 adet.
Emzirme sudyeni.
gogus pedi( sutum hemen gelmedi gerek kalmadi.
ic camasiri sezeryan oldugumdan hamile kilodu tarzi cunku dikis var.
aklet
Tarak, istersen makyaj malzemesi.( ozaman gozun gormuo hicbisi ama :) )
Lohusa tacim ve terligim olmazsa olmazimdi :KK66:
corap ama kullanmadim :)

Gecelik almadim pijama takimi aldim ve dogumda asiri rahat ettim tozlu.com dan pijama takimi aldim ve beli ayarlanir ince ufur ufur ne terledim ne usudum.
tavsiye ederim :KK66:

Canim tozludan hango pijamayi aldin beli ayarlanabilir demissin.bende sezaryen olucam.bi tane gecelik aldim tozludan pijama giyemem diye dusunmustum ama yazini okuyunca bide pijama alsam iyi olucak sanki.link atabilirmisin rica etsem.bu arada basindan beri topigi takip ediyorum agustos annelerini.Allah anali babalu buyutsun :)

Canim tozludan hango pijamayi aldin beli ayarlanabilir demissin.bende sezaryen olucam.bi tane gecelik aldim tozludan pijama giyemem diye dusunmustum ama yazini okuyunca bide pijama alsam iyi olucak sanki.link atabilirmisin rica etsem.bu arada basindan beri topigi takip ediyorum agustos annelerini.Allah anali babalu buyutsun :)
Allah razı olsun birtanem darısı başına
canım bunun kırmızısını aldım. http://www.tozlu.com/uzun-kol-hamile-pijama-takimi_339502_u
bende 3lü geldi 60 tlye 2 ay önce almıştım sabahlıgıyla beraber.
sabahlıgı yürüyüşe çıkarken aldım üstüme arkama bişi geçmiştir görmem die.
allah yardımcınız olsun inşallah sağlıkla kavuşursunuz yavrunuza :)

kızlar doguma grerken uzun gecelkmı ıstıyolar herkes ole dıyoda kımıde gerek yok dıyo yardmcı olurmsnzz lyfnn

kızlar doguma grerken uzun gecelkmı ıstıyolar herkes ole dıyoda kımıde gerek yok dıyo yardmcı olurmsnzz lyfnn

Hiccbisi demediler valla ben gecelik degilde pijama takimi ile asiri rahat ettm.
belden ayarlanmali aldim ve hic ummadigim zamanda acil sezeryana alindim.
gecelikle yok oram acildi yok buram gozuktu derdi var.
Genede siz bilirsiniz :KK66:
bu arada doguma girerken onlar verio hastanenin geceligi var merak etme ;)

Back
X