Doğuma Hazırlık Dogum Cantasi Icin pijama takimi mi Gecelik mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Canım illa lohusa adı altında satılan ürünlerden alma ben cok ünlü bir markadan altı yzun üstü kısa kollu önden düğmeli bir pijama takımı aldım lohusa takımının yarı fiyatına.2-3 takım bulundur yanında en azından alt olsun.kardeşim alt ve t shırt almıstı cok rahat etti.bi tane lohusa takımı aldı:-)

aslinda bende ogle bisi dusundum alt ve tisort alicam bir tanede takim belki olmadi gecelik alicam normal penyeden bitti gitti :)

valla ilk aylarda asla sezeryan olmam kestirmem kendimi diyordum.
simdi bebegim icimde buyudukce buyudugunu hareketlerini disardan gorunce insan yumusuyor her iki durumdada rabbim sabrini verir diye dusunuyorum :)
Aynen canım rabbim sabrını veriyo bende cok korkuyordum sezeryandan ama malesef sezeryan oldum kan pihtilasmam vardi.Ve de kordon bebegin boynuna 3 - 4 kez dolanmis ti normal istesemde olmazdi yani.

Aynen canım rabbim sabrını veriyo bende cok korkuyordum sezeryandan ama malesef sezeryan oldum kan pihtilasmam vardi.Ve de kordon bebegin boynuna 3 - 4 kez dolanmis ti normal istesemde olmazdi yani.

ay su kordon dolanmasindan cok korkuyorum allahim :(
olsun hersey nasip kismet yeni mi yaptin dogumu?

Kizlar lohusa takimlari asiri pahali.
bende sadece birini alabilirim yani hem gecelik hem pijama takimi agir gelicek bize sizce ne yapmaliyim kafam allak bullak :KK43:
ben doğum yapan arkadaşlara sormuştum, doğumdan sonra kanama kontrolü yaptıkları için pijamanın rahat olmadıgını, en iyisi gecelik oldugunu söylediler. bana da mantıklı geldi.. ben 2 tane gecelik aldım, birisinin sabahlığı var, bir tane de pijama takımı aldım... pijamayı büyük ihtimalle evde giyerim ya da gece hastanede yatarken falan..

ben doğum yapan arkadaşlara sormuştum, doğumdan sonra kanama kontrolü yaptıkları için pijamanın rahat olmadıgını, en iyisi gecelik oldugunu söylediler. bana da mantıklı geldi.. ben 2 tane gecelik aldım, birisinin sabahlığı var, bir tane de pijama takımı aldım... pijamayı büyük ihtimalle evde giyerim ya da gece hastanede yatarken falan..

himm.
desene bir pijama bir gecelik alicam bende :)

Kizlar lohusa takimlari asiri pahali.
bende sadece birini alabilirim yani hem gecelik hem pijama takimi agir gelicek bize sizce ne yapmaliyim kafam allak bullak :KK43:
Kesinlikle pijama takımı sabahligi çok uzun olmasın. Gecelik hiç giyilmiyor.Ben boşuna almışım ilk çocuğumda. ...

Kesinlikle pijama takımı sabahligi çok uzun olmasın. Gecelik hiç giyilmiyor.Ben boşuna almışım ilk çocuğumda. ...

kafam cok karisti :(
allah yardimcimiz olsun yorumun icin sagol ilk basta bende pijama takimi alicam dedim sonra ikisini de aliyim dedim bilmiyorum

Bazı hastaneler gecelik giymeyi istiyo ben hem pijama hem gecelik aldm hemde cok uygun fiyata burdan marka veremedgmz için yazamiyrm istersen özelden yazarm
banada yazarmısın cnm özelden :KK52:

Canım illa lohusa adı altında satılan ürünlerden alma ben cok ünlü bir markadan altı yzun üstü kısa kollu önden düğmeli bir pijama takımı aldım lohusa takımının yarı fiyatına.2-3 takım bulundur yanında en azından alt olsun.kardeşim alt ve t shırt almıstı cok rahat etti.bi tane lohusa takımı aldı:-)
marka model ve ne kadara aldığınızı özelden msj olarak yazabilirmisiniz :KK52:

arkadaşlar ben bir gecelik bir pijama takımı almıştım. normal doğum yaptım.. doğumhanede beni temizledikten sonra gecelik giydirdiler ilk gün o çok rahat oldu zaten tuvalet harici yataktan kalkmıyorsunuz.. kalkacağınız zaman da odadaki erkekleri kovalıyorsunuz :D
ertesi gün de öğlen çıkarttılar zaten temiz temiz pijamamı giyip fotoğraflarımız çekildi sonra kıyafetlerimi giyip taburcu oldum..
annem ilk bebeğim olduğu için heveslenip bir ton para verip almıştı takımlarımı ama kesinlikle yazık etmiş.. açık renk önü açılan bir gecelik ile yine açık renk bir pijama alın çok da para vermeyin o lohusa takımı adı altında satılan gereksiz pahalı cafcaflı şeylere..

ben gecelik almayı düşünüyorum. zaten yaşadığım şehirde kimsem yok kim gelip ziyaret edicek beni :) o yüzden açılmış açılmamıs pek umrumda olmaz :D zaten temmuzun ortasında pijama dayanılmaz olur almayım ben :D

ben gecelik almayı düşünüyorum. zaten yaşadığım şehirde kimsem yok kim gelip ziyaret edicek beni :) o yüzden açılmış açılmamıs pek umrumda olmaz :KK70: zaten temmuzun ortasında pijama dayanılmaz olur almayım ben :KK70:

:) ben aldim 2 adet pijama takimi ama baya ince kumasi terletmez diye dusunuyorum 1 kirmizi bir pembe aldim

:) ben aldim 2 adet pijama takimi ama baya ince kumasi terletmez diye dusunuyorum 1 kirmizi bir pembe aldim
güle güle keyifle kullan tatlım :) valla ben darlanırım gibi geliyo :) daha ben almadım ya ama alıcam bu aralar, listeyi hazırladım yavaş yavaş alayım hazır olsun anca tamamlarım :)

Back
X