Doğuma Hazırlık Doğum çantası nasıl bişey olmalı? Valizmi? Çantamı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
arkadaşlar benim bir arkaşım hani şeffaf klipsli büyük poşetler oluyor ya onlara koymuş :) hemşire de ilk defa böyle özenli birini gördüm demişti...şu buzdolabı poşetlerinin büyükleri genelde çarşılarda poşet filan satılan yerlerde oluyor büyük boyları...bende bu gün yıkadım akşama hazırlıycam kısmetse çantamı

bende 2 tane spor çanta hazırladım biri benim biri bebğimiz banada abarttım gibi gelmişti ama anca alıyo napalım eksik olmasında fazla olsun hiç belli olmaz.arkadaşım sezeryan oldu 1 gün yatırıyorlardı bilemedin 2 gün ama bebeği sarılık olunca 4 gün kaldılar.yani hiçç belli olmaz.Rabbim bebişlerimizi sağlıcakla kucağımızaalmayı nasip etsin

evde bi büyük boy bide küçük boy çekçekli bavul vardı küçüğü yeter diye düşünmüşdüm ama nerrrrdee sadece asya hanımın eşyaları sıgdı bende koca bavulu hazırladım rahat rahat koyuyorum içine görüntü biraz abartı duruyo ama çok da tıııııııınnn kaydirigubbakcemile3

bazı hastaneler bez kendilerinden kullanıyor ama ben yinede koydum ne olur ne olmaz işimizi sağlama alalım biz derim..

Doğum çantası nasıl olmalıdır?

Aylar süren heyecanlı bekleyiş sona eriyor. Kızınızla yada oğlunuzla tanışmaya yani doğuma giderken, doğum çantanızda olması gereken malzemeleri sizin için sıraladık. Doğum çantasında olması gerekenleri yada her ayrıntısıyla bir doğum çantası nasıl olmalıdır. Hamileliğin 25 ile 28.haftaları arasında doğum çantanızı hazırlamanızda yarar var. Mutlaka aklınızda liste vardır. Eksiksiz listemize göz atmak isteyeceğinize eminim. Şimdiden tebrikler :)

Liste için: https://www.kadinlarkulubu.com/portal/anne-cocuk-2/dogum-cantasi-nasil-olmalidir-129246.html

bende yarın çantamı hazırlamayı düşünüyorum.30+3 teyim içine koyacaklarım hazır yıkandı ütülendi ama psikolojik olarak çantayı hazır hale getirmek nedense ürkütüyor beni :KK46:
office senin dediğin gibi hastane çıkışını yani göbek bağı, iç zıbın + body, patikli alt, hastane çıkışının üstü, çorap, eldiven ve bereyi üst üste hazırladım.mutlaka göbek bağı koymam söylendi hastane çıkışını aldığım yerdeki tezgahtar kız söyledi çok önemli dedi.bende bunları birde fazladan sadece body koydum giydirirler herhalde bezin üstü boş kalmasın dedim.
buna artı olarak bebek için 2 tulum + bez mendil ve çorap almayı düşünüyorum kıyafet olarak ha birde kalın battaniye..malum doğum sonbaharda olacak.
Gobek bagi koymani soylemisler sana o nedir anlamadim ne oldugunu bebegin gibek bagini korumak icin gerekli olan biseymi

Arkadaşlar

Tecrübeli anneler, ben doğum çantası için nasıl bişey hazırlayacağımı bilemedim küçük boy bir çekçekli valizimiz var onu kullansam çok mu komik olur ben daha rahat ve kullanışlı olacağını düşünüyorum ama garip karşılanırmı acaba?

Yoksa Spor çantalardanmı hazırlamalıyız? alacakda çok şey var hepsi derli toplu bi çantada olsun istiyorum hep çantanın içindekileri konuştuk ama çantanın nasıl bişey olacağını konuşmadık

:uhm:

Ben çekçekli valiz götürüyorum, bebek eşyalarını da bulmak kolay olsun diye onları da kapaklı şeffaf bir kutuya koydum onu da valize koyucam

Arkadaşlar

Tecrübeli anneler, ben doğum çantası için nasıl bişey hazırlayacağımı bilemedim küçük boy bir çekçekli valizimiz var onu kullansam çok mu komik olur ben daha rahat ve kullanışlı olacağını düşünüyorum ama garip karşılanırmı acaba?

Yoksa Spor çantalardanmı hazırlamalıyız? alacakda çok şey var hepsi derli toplu bi çantada olsun istiyorum hep çantanın içindekileri konuştuk ama çantanın nasıl bişey olacağını konuşmadık

:uhm:
merhaba,
konu biraz eski ama halen ihtiyacı olabilecek anneler için bende bir öneride bulunmak istedim.
http://www.myvalice.com.tr/bebek-valizleri
linkteki valizlerin size iyi bir fikir verebileceğini düşünüyorum.
Adsız tasarım (6).webp

çok güzeller valizi marketlerden den ucuz alıp bu süsleme evdede yapılır ikinci olursa bundan yapıcam

Back
X