- Konu Sahibi kmercanefe
-
evet canım ama pek bi bilgi verilmemiş ne zaman hazırlanması uygun olur onu bilmiyorum daha hiçbir hazırlığım yok hala çalışıyorum ondan dolayı şu anda bununla uğraşma gibi bi durum yok işten kasımda ayrılıcam o zamana kadar beklesem bişey olur muki :)))))))
ayyy negüzel
acaba o çantayı bende hazırlayacak mıyım?.....
kızlar slm,
doğum çantasını ne zaman hazır etmeliyiz. bugün bana geç kalma hemen hazırla dediler araştırdım aşağıdaki şeyler gerekliymiş
bu konuda fikir verir misiniz..
canım bence yavaş yavaş hazırla çünkü bebeklere belli olmuyor bende geçen gün ufak ufak hazırlık yapmıştım 2 gün sonra sancılandım dün doktora gittim ve erken doğum olabilir rahim 1 cm açılmış dedi....bende hemen gerekli olanları koydum...internette olayı biraz abartmışlar ben çantama kendim için :
1-gecelik
2-pijama
3-iç çamaşırı
4-hijyenik ped
5-göğüs pedi
6-terlik
7-kağıt havlu
8-kolonya
bebeğim içinde;
1-zıbın
2-hastane çıkışı takımı
3-bikaçtane tulum
4-atlet
5-bez
6-çorap eldiven
7-pişik kremi
8.emzik(her ihtimale karşı)
9-şapka
10-battaniye
koydum....
bence sende bunları hazır et...
evet canım ama pek bi bilgi verilmemiş ne zaman hazırlanması uygun olur onu bilmiyorum daha hiçbir hazırlığım yok hala çalışıyorum ondan dolayı şu anda bununla uğraşma gibi bi durum yok işten kasımda ayrılıcam o zamana kadar beklesem bişey olur muki :)))))))
İNŞALLAH CANIMM İNŞALLAH ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH SENİNDE HAMİŞ HABERİNİ ALIRIZ TEZ ZAMANDA..:dance:
kızlar slm,
doğum çantasını ne zaman hazır etmeliyiz. bugün bana geç kalma hemen hazırla dediler araştırdım aşağıdaki şeyler gerekliymiş
bu konuda fikir verir misiniz..
canım bence yavaş yavaş hazırla çünkü bebeklere belli olmuyor bende geçen gün ufak ufak hazırlık yapmıştım 2 gün sonra sancılandım dün doktora gittim ve erken doğum olabilir rahim 1 cm açılmış dedi....bende hemen gerekli olanları koydum...internette olayı biraz abartmışlar ben çantama kendim için :
1-gecelik
2-pijama
3-iç çamaşırı
4-hijyenik ped
5-göğüs pedi
6-terlik
7-kağıt havlu
8-kolonya
bebeğim içinde;
1-zıbın
2-hastane çıkışı takımı
3-bikaçtane tulum
4-atlet
5-bez
6-çorap eldiven
7-pişik kremi
8.emzik(her ihtimale karşı)
9-şapka
10-battaniye
koydum....
bence sende bunları hazır et...
tamam canım çok tşk ederim bunlara dikkat edicem..
pijamamı yoksa gecelik mi daha uygun olur kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?