Doğum çantasında neler olmalı

kubraoguz

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2014
38
1
13
32
İlk gebeliğim doğumuma 1 ay kaldı ve doğal olarak tecrübem yok bazı konularda,, doğuma gittiğinizde çantanıza sizin ve bebeğiniz için neler koydunuz?? Netten baktım ama çok abartılı ihtiyaç listesi koymuşlar tecrübelerinize dayanarak ne koymalıyım çantaya,, nelere ihtiyacımız olur????

Hayırlısı ile kucagına alırsın inşallah. Ewet gerçekten çok abartılı nette ki Liste benim de ilk bebeğim bakmıştım çok abartılı ydı kendim hazır ladım sonra. Bebeğim e iki tane hastane çıkışı bi tane de beşli zıbın takımı koymuştum aralık ta doğum yaptığım için kalın bi battaniye, ıslak mendil, bebek bezi, ağız bezi, puşet ya da ana kucağı. Kendim için de iki tane havlu, iki tane pijama, iki atlet, dört beş tane iç çamaşırı, emzirme sütyen i, tarak, diş fırçası ve macunu,toka, bol peçete, hasta bezi ve pedi, bi de terlik ve çorap. Bu kadar. Acil sezeryan olmuştum bi gece kaldım sadece bunlar bile fazla ydı. Bi de pompa koy çanta na cnm. Emzik verme hemen alışmasın.

İlk gebeliğim doğumuma 1 ay kaldı ve doğal olarak tecrübem yok bazı konularda,, doğuma gittiğinizde çantanıza sizin ve bebeğiniz için neler koydunuz?? Netten baktım ama çok abartılı ihtiyaç listesi koymuşlar tecrübelerinize dayanarak ne koymalıyım çantaya,, nelere ihtiyacımız olur????

Bi de üstte yazmayı unutmuşum alt değiştirme bezi al yanına ve bi çarşaf al bebeği yatıracağın yere serersin daha iyi olur. :)

Teşekkür ederim canımm,, bu yazdıkların yeterli geldi bana da,, fazla gereksiz şeyleri götürmeye gerek yok bence..

Teşekkür ederim canımm,, bu yazdıkların yeterli geldi bana da,, fazla gereksiz şeyleri götürmeye gerek yok bence..

Rica ederim. Ewet yeterli dediğim gibi bana fazla geldi yani bebeğim in üstünü bi defa değiştirdim o da kirlendiği için değil. Çok büyük duruyo du üzerinde daha küçüğünü giydirdim :)) gereksiz götürme fazla yük olmasın yanında hayırlı doğumlar dilerim.

2 tane hastane cıkısı bataniyesiyle beraber küçük paket bez almiştim oda hemsireler cok değiltirmiyor diye ben kullanmiştim.kendime 1pijama takımı aldım o gün alısveris yapıcaktım kızım erken geldi sen 3tane al yada gecelik al daha rahat olur.bi terlik foto makınesi.kimlikler bana fazlasıyla yetmişti eşimde anakucagı(oto koltugunu getirdi mınnosumun.havluya gerek yok.kagıt havlu al istersen hastane şartlarına baglı.zaten yıkanman yasak.hastane den çıkarken giymek için bir elbıse al yeterli.ben kotla gittim kotla çıktım:-(inşallah ıkıncıde daha tecrübeli oluruz.sormak istediğin olursa cevapların

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Havluyu yıkanmak için yazmadım ben yanlış anlaşılmış. Annem le kaynana kalmıştı yanımda onlar kullandılar el yüz yıkadıktan sonra.

Havluyu yıkanmak için yazmadım ben yanlış anlaşılmış. Annem le kaynana kalmıştı yanımda onlar kullandılar el yüz yıkadıktan sonra.

Canım benim bende eskıden bazi topıklerdw yıkancaz mi dıye aoranlar olmustu ondan yazdım bende bilmiyordum çaktırmayın:-)almanyada yıkanıyorsun çünkü.

Canım benim bende eskıden bazi topıklerdw yıkancaz mi dıye aoranlar olmustu ondan yazdım bende bilmiyordum çaktırmayın:-)almanyada yıkanıyorsun çünkü.

:)))yok cnm bende doğum yapmadan önce çok araştırdım. Çok abarti. Yok bebek yağı şampuanı yazmışlar bazı topik ler de. Ben yaşadığım şehir için söylüyorum burda ne bebeği yıkıyorlar ne de sen yıkanıyor sun. almanya bilmiyorum tabi ki :))

:)))yok cnm bende doğum yapmadan önce çok araştırdım. Çok abarti. Yok bebek yağı şampuanı yazmışlar bazı topik ler de. Ben yaşadığım şehir için söylüyorum burda ne bebeği yıkıyorlar ne de sen yıkanıyor sun. almanya bilmiyorum tabi ki :))

Bende istanbuldayım burdada kızımı yıkadılar çıkmadan önce ama bende. Sampuan fln istemediler.bende 5.gün yıkanım.yasak dediler

Bende istanbuldayım burdada kızımı yıkadılar çıkmadan önce ama bende. Sampuan fln istemediler.bende 5.gün yıkanım.yasak dediler

Aynen bana da dr um 4. Günden sonra yıkanabilir sin dedi. Ama oğlumu yıkamadan.bana da işitme testinden önce yıkama dediler.

Aynen bana da dr um 4. Günden sonra yıkanabilir sin dedi. Ama oğlumu yıkamadılr.bana da işitme testinden önce yıkama dediler.

İşitme testini taburcu olmadan yaptılar ve yıkadılar

İyiymiş valla cnm. Farklı şehirler olunca herşey farklı oluyo. Bana 5. Gün işitme testine getir dedi ama biz 3. Gün sarılık yüzünden gidince yaptırdık. Heryerde farklı demek ki.

İyiymiş valla cnm. Farklı şehirler olunca herşey farklı oluyo. Bana 5. Gün işitme testine getir dedi ama biz 3. Gün sarılık yüzünden gidince yaptırdık. Heryerde farklı demek ki.

Aynen sonradan tekrar yaptılar ama.ilk test te geçti sonradan sol kulak gecmedi.

merhaba canım hatırladığım kadarıyla bebişine yeni doğan zıbın seti dış giyim bebek battaniyesi
kendine çamaşır rahat picama takımı hastanede kullanacağın terlik havlu sabun ped çocuk bezi ıslak mendil
12 sene oldu bende dogum yapalı inşallah doğrudur yazdıklarım
öyle çok şey götürmene gerek yok yani :emir_bebek:

kızlar ben ağustos da doğm yapcm kayserideyim çok sıcak olcak çok eşya götrmek istemiyorum 2 hast çıkışı 5 li takım faln çok değil mi ya ne götrmeliym hast.

Back
X