Ben eşimi tercih ederim kayın Valşdem kalmıştı sağolsun ama ben bebeğimle ilgilendim sürekli gece kalktım gaz için dolaştım tek bile idare ederim gaz olayında utanıyo insan gerçekten de küsecek ne var ki şahsen ben isterim ki annesi kalsın hastane ortamını da sevmiyorum zatenKızlar doğumuma daha var Allah nasip etsin sağlıkla kucağıma alayım tek duam isteğim bu.
Ama kafama takılan bir şey var kayınvalidem daha hamile kalmadan öncesin de bile doğum olursa annenle ben kalırız diyip duruyordum bende kısmet olursa bakalım anne falan dedim hep hamile kalınca da söyledi ama benim biraz araştırdığıma göre yanın da rahat etmeyebilirim ne bileyim gaz çıkarmak olsun lavoboya çıkmak olsun tecrübeli ablalarım kardeşlerim den fikir istiyorum onu kırmadan nasıl gelmemesini söyleyebilirim bu arda ne şekilde söylersem söyleyim alınacak ve sürekli laf sokacaktır :)
Benim kesinlikle annem daha uyumluVe bence iki anne aynı anda hastanede çok tehlikeli çok çok uyumlu insanlar olmaları lazım. Kayınvalidem daha uyumludur ama kendi anneme güvenemezdim ikiside hastanede bulunacak olsaydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?