Hastanede her halükarda anneniz kalsın zaten bende annemi aldım yanıma gerçekten olabildiğince rahat hissetmeniz lazım tuvalet emzirme üst değiştirme kısımlarında yan yana iki anne hastanede fazla ve bence gereksiz evdede aynı şekilde bir müddet biri bir müddet diğeri kalsın aynı anda bulunan çoğu dünürler sorun yaşatıyor doğumdan sonra. Yaparım diyorsanız tek kalmak en en güzeli oluyor tamamen bebeğinizle baş başa ona odaklı.Benim kesinlikle annem daha uyumlu
Herkesin durumu benimle aynı olmayabilir ama bir kez daha doğum yapsam Kv kalsın derim :) gayet rahat da ettim ya da ettirdi diyelim. Tüm gece gözünü kırpmadan yanımda oturdu en ufak bir hareketimde kalktı hemen ne istiyorsun dedi gibi.. eğer kv size yakınsa neden olmasın yani yakınsa derken maneviyat anlamında ben Sezeryan doğum yaptım ikizlerime ve annem ilk gece resmen horlayarak uyudu Kv yanımda olmasaydı perişandım ikinci gece annemi gönderdim Kv ile kaldım
+1 ikizler konusunda aynı yapmışlar annerimizHerkesin durumu benimle aynı olmayabilir ama bir kez daha doğum yapsam Kv kalsın derim :) gayet rahat da ettim ya da ettirdi diyelim. Tüm gece gözünü kırpmadan yanımda oturdu en ufak bir hareketimde kalktı hemen ne istiyorsun dedi gibi.. eğer kv size yakınsa neden olmasın yani yakınsa derken maneviyat anlamında ben Sezeryan doğum yaptım ikizlerime ve annem ilk gece resmen horlayarak uyudu Kv yanımda olmasaydı perişandım ikinci gece annemi gönderdim Kv ile kaldım
Milletin annesi tek çocukta yapmıyor bizim anneanneler sağolsun ikiz de bile uyuyabiliyor+1 ikizler konusunda aynı yapmışlar annerimiz
Aman valla benimki duysun doğruları söylüyorum napimBen de oyumu kendi kv demden yana kullanıyorum. Derim zaten hamile kalsam doğum olsa benim yanımda kv dem kalsin . Amnem beni daha çok strese sokuyor:) annem duymasın
Hastanede anneniz kalsın, evde de kendizi toparlayana kadar kayınvalide. İkisi de bebekle vakit geçirmiş olur. Zaten 1 hafta 10 güne toparlanırsınız umarım.Kızlar doğumuma daha var Allah nasip etsin sağlıkla kucağıma alayım tek duam isteğim bu.
Ama kafama takılan bir şey var kayınvalidem daha hamile kalmadan öncesin de bile doğum olursa annenle ben kalırız diyip duruyordum bende kısmet olursa bakalım anne falan dedim hep hamile kalınca da söyledi ama benim biraz araştırdığıma göre yanın da rahat etmeyebilirim ne bileyim gaz çıkarmak olsun lavoboya çıkmak olsun tecrübeli ablalarım kardeşlerim den fikir istiyorum onu kırmadan nasıl gelmemesini söyleyebilirim bu arda ne şekilde söylersem söyleyim alınacak ve sürekli laf sokacaktır :)
Benim arkadaşımın kendi annesi geldi ilk 2 hafta kaldı yanında. Sonra döndü, kayınvalidesi geldi 2 hafta kaldı. Çok rahat etti bu şekilde, böyle bir orta yol bulabilirsiniz.Kızlar doğumuma daha var Allah nasip etsin sağlıkla kucağıma alayım tek duam isteğim bu.
Ama kafama takılan bir şey var kayınvalidem daha hamile kalmadan öncesin de bile doğum olursa annenle ben kalırız diyip duruyordum bende kısmet olursa bakalım anne falan dedim hep hamile kalınca da söyledi ama benim biraz araştırdığıma göre yanın da rahat etmeyebilirim ne bileyim gaz çıkarmak olsun lavoboya çıkmak olsun tecrübeli ablalarım kardeşlerim den fikir istiyorum onu kırmadan nasıl gelmemesini söyleyebilirim bu arda ne şekilde söylersem söyleyim alınacak ve sürekli laf sokacaktır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?