zeynep kamilde op dr zeynep tosun vardi, cook tatli, guleryuzlu bir kadindi. esimi de kabul etmişti hatta ultrason kagit vermeyeyecegi icin "fotograf video cekmeyi unutmayin" diye tembihlemisti esimi:)
eger arasira gitmeye devam ediyorsan ona randevu bulmaya calisabilirsin.
19. haftadasin detayli yaklasmis . eger randevu almadiysan ve sana cok uzak degilse çayirbasi etfalde petek feriha uzuner var. o da cok tatli, ilgili bir hanimefendi. beni uzun uzun muayane ettikten sonra esimi de iceri kabul edip "bak surasi basi, burasi gozü" diye gostertmisti. cok memnun kalmistim. sadece oncesinde o hastanede bir kadindoguma muayane olup detayli ultrason icin mi geleceginizi soyluyorsunuz yesil alan mi ne açiyorlar.
bilmiyorum ya ben memnunum genel olarak. sordugum sorulara yanit alabiliyorum.
fazla sorum olmaz zaten, anne karninda bebek buyuyor iste bir sekilde. ama sordugum zaman guzel guzel cevapliyorlar. Makat gelisti mesela son iki muayanede. ben de bebek dondurme egzersizleri yaptim, bu sefer bas gelise dondu. doktora bunu soyleyince "ohoo daha cok alani var annesi o döner durur bu haftalarda sen düşünme" dedi:) hci cevapsiz kalmadi sorularim.
heh iste o asistanlarina soyledikleri her sey enabiza dusuyor, kolu basi kac cm, bebek kac kilo, kalbi, kalp odacigi vs vs herseyi kayitli.
enabiz / radyoloji / rapor aç
bu sekilde bakabilirsiniz. bazen ultrason fotolari da radyoloji bolumunde oluyor. ona da suradan bakiliyor
Eki Görüntüle 3808573
sag ustteki liste gorunumu - raporlar icin kac cm kac gram vs
teleradyoloji gorunumu - ultrason resimleri icin
belki sizinki de düşmüştür oraya.
aslinda devlette ziyaretcilerin zirt pirt girememeleri de guzel. ben hic istemem esim disinda kimseyi, ailem de gelsin gorsun mutlu olsun gitsin, basimda dikilmesin kimse.
bazen hastaneye bebek ziyaretine gidiyorum (asla istemem, kucucuk bebek - yeni dogumdan cikmis anne, bence uygunsunsuz. ama organizasyon tutup oda susluyor anneler, gitmezsen uzuluyorlar) odada kocanin erkek kardesi bile var, kaynana tv izliyor, kadinin abisi babasi orada sohbet ediyor. iyi de bu kadin ne zaman memesini acip bebek emzirecek? yeni cikti sezaryenden ne zaman osuracak da gazi cikip rahatlayacak. ne isiniz var iceride
cok sacma geliyor.
kovsan kovamazsin. oysa devlette olunca "yasak" zaten hemsire pışt pışt eder gonderir kalabaligi , oh mis gibi.
ben de daha cok guveniyorum cunku yakin cevrem, kuzenlerim, ablam, esim dostum...herkes ozele gitti, hepsine son zamanlarda birsey soyledi doktorlar planli sezaryen oldular. hani biri ikisi de degil, hepsi. yani bilmiyorum, bana da ozele gidersem son ay doktorum "ayy şoyle boyle" der korkutur, onun musait oldugu takvime sezaryeni yazdiririm gibi geliyor.
ha bir de ona verecek param yok.
yazik gunah yani 100-200 bin az para mi?
o paraya fink fink gezeriz biz ailecek.
son paragrafa gelirsek esimin olmadigi bir dogum dusunemiyorum, Allaha buyuk konusmayayim da. bazen iceri alinmasa da işten izin alir tum randevularima katilir,işe geri döner. Dili konusulanlari anlamakta yetersiz olmasina ragmen ragmen ana baba okuluna gelmisti, gebe okuluma da gelecek. anlamasa da yanimda dursun:) onsuz olmaz