Tesekkürler hanimlar.
Diyelim ki dogumdan bir gün önce gercekten ne yemek ne su bogazimizdan gecmedi,
buna ragmen büyük tuvalet gelebilir mi?
Bebege bi zarari olur mu bu durumun?
heyecandan yada sıtresten tuvalet problemı yasayabılrsın ama dedım ya zaten lahma yapılıyo bebege bı zararı yok annenın ıstegıne baglı yapılıo zaten ve butun bagırsakların temızlenıo bı problemde kalmıo..
ben 22 gun once dogum yaptim sezeryanla doktorun baskisi ile once normal doguma soktular bebek cikmadigi icin acil sezeryana girdim..he sunu soyleyim uzun sure dogum sancisi cektigim icin bana yemek onlar verdi yedim..sonra dogum esnasinda beni cok zorladiklari icin buyuk tuvaletimi yaptim o zorlamada ama cok degil...inan onu o sira dusunmuyorsun bile bende utanirim falan dedim ama cok canim yandigi icin hemsireler hep temizlediler beni...zaten cati muayenesinde herseyiri goruyorlar utanmiyorsun bile...
yani hic dusunme boyle seyleri dogum sancisi vurunca dunyan donuyor...
esimde yanimdaydi ve adamcagiz zaten oluyorum diye korkuyordu ona bakmadi bile..birde hissediyorsun altina yaptigini :))
ben 22 gun once dogum yaptim sezeryanla doktorun baskisi ile once normal doguma soktular bebek cikmadigi icin acil sezeryana girdim..he sunu soyleyim uzun sure dogum sancisi cektigim icin bana yemek onlar verdi yedim..sonra dogum esnasinda beni cok zorladiklari icin buyuk tuvaletimi yaptim o zorlamada ama cok degil...inan onu o sira dusunmuyorsun bile bende utanirim falan dedim ama cok canim yandigi icin hemsireler hep temizlediler beni...zaten cati muayenesinde herseyiri goruyorlar utanmiyorsun bile...
yani hic dusunme boyle seyleri dogum sancisi vurunca dunyan donuyor...
esimde yanimdaydi ve adamcagiz zaten oluyorum diye korkuyordu ona bakmadi bile..birde hissediyorsun altina yaptigini :))
ıgne yapmamaları cok garıp aslında tuvalet problemını ıgneyle halledıyolar.Sana neden yapmamıslar kı??
arkadaşlar sakın kimse o problemi yaşamamak için yemeyi içmeyi kesmesin doğumdan önce. bu hafta gelinimiz problem yaşadı bu yüzden. o da bunları duymuş son iki gün yemeği kısmış suyu kısmış kontrole diye gittiklerinde bebeğin suyunun bittiğini görüp acil sezeryana almışlar.garibim suyu bitince ultrasonda bile görünmez olmuş büzülmüş. çok şükür şimdi sağlıklı.
valla igneyi bilmiyorum lagman yaptilar 26 saat once ama sonra sanci cekince valla geliyor :)) birde ben yurt disinda yasiyorum burada hemsireler hic birsey demediler hatta butun hepsi haddinden iyi baktilar bana heryerimide gorduler baya kanki olduk :)) doguma esimde girdi dedigim gibi girmeyecekti guya ama sartlar hepimizi bir araya getirdi valla :))
Yurt disinda nerede yasiyorsun :) Ben TRye evlenicem ama dogumumu yurt disina yapmak istiyorum cünkü :)
dubaide yasiyorum..ama tr yapmani tavsiye ederim tr daha cok bilincli doktorlar...
Anladim canim. Ben avrupada yasiyorum da burda ablamlar arkadaslarim da dogum yaptilar yani o yüzden burda ki doktorlara da güveniyorlar. Ki bu TRde ki doktorlara güvenilmez anlamina gelmiyor. Ama ben birda vatandaslik ve pasaport olayi yüzünden yurt disinda dogum yapmak istiyorum da hayirlisi bakalim nasil olacak.
evet avrupada vatandaslik veriyorlar sanirim burada henus ole birsey yok ama belki olur bilemiyorum.ama pasaport ve nufus kagidi islemleri bir olum burada cikarmanin her yaptigin islemi devlete bildirmek gerekiyor..hatta topuk kanini bile devletin kendi yerinde 7 gun icinde yaptirmak zorunda kaldik yaptirmasak ceza yiyorduk..toplumun zeka seviyesine bile bakiyorlar :))
Ayyyy canim.. Bu konuyu aklina takan bir ben degilmisim demekki :=)
Burada bir konuda okudum, sok gecirmistim nasil yani diye ama sonra düsününce diyorumki,
evet mantikli hem stress hem ikinma aninda olabilir.
Adet döneminde de sanciyla birlikte,bazen olmuyor mu düsünsene..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?