kızlae süpersiniz yaa..bu fiyatları nasıl alabildiniz bi çok hastane doktorla görüş deyip kestiriyor...
helal olsun...
ben halkalıda oturuyorum..
şu anda ethica ya gidiyorum ama artık sanırım gitmeyeceğim çünkü çok pahalı...normal doğum 2000-2500 arası dendi.
hizemt hastanesi var orda bi taıdığım 1000 tl ssk lı doğum yaptı ve çok memnun kaldı...
bide biraz uzak olsada türkiye hastanesi de uygun ve güvenilir bir hastane ağrıca orda epidural konusunda uzman doktorlarda mevcut sanırım..
ama bişey daha duydum ilk 3 ay oraya gıtmezsen farklı bir fıyattan doğum yaptırıyorlarmış gibi bişey okumuştum bi forumda ama emın de değilim açıkçası
bir arkadaşım 3yıl önce orda dogum yaptı begenmişti ucuz birhastane..kızlar slm
aksaray huzur hastaesi hakkında bilgisi olan warmı ?
ssklılar için geçerli yalnızYenibosna Özel gelişim hastanesinde normal 140 sezeryan 400 kızlar. 2 gün önce gidip öğrendim. bilgilerinize.
ben ankarada özel hastanede doğum yaptım.emekli sandığına bağlıyım.1800 ytl ödedim.özel doktorumla birlikte.
Hizmet Hastanesi hakkında bilgi sahibi olan var mı,Memorial Hastanesi 10 yıllığına bu hastaneyi devralmış dolayısıyla doğum ücretleri pahalı olur diye düşünüyorum :uhm:
Merhaba,
ben de aynı seyı duşunduğüm için bu hastaneyeı gıtmeyı 23.haftalık olana kadar beklettım ama çok pişman oldum keşke daha önce gıtseymişim...doktor coook önemli..hamıleliğin ilerledıkçe daha iyi anlayacaksın
Hizmette şu anda fıyatlar aynı normal doğum 1180 tl sezaryen bilmiyorum ama 1800 cıvarı...emın değilim... muayene ucretı 57 TL.
orda özellıkle sana Sait beyı tavsıye ederım... bır kez dene mutlaka... her muayenesi en az yarım saat suruyor işini çok ıyı bılen ve uzman bir doktor...benım şimdi 2.randevum var.bi aksılık çıkmazsa doğumu da orda düşünüyorum...
Bildiğim kadarı ile memorıal ssk ile anlaşmasına devam edecek..elbette bı fıyat değişim yapacaktır ama bu ayardakı butun hastaneler aşağı yukarı aynı..
medıkal de normal doğum 1500 sezeyan 2000 TL. ethıca da daha da fazladır mutlaka...
bır kere dere...beğenmezsen değişirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?