Doğum Fiyatlarını Burada Paylaşıyoruz

bahsettiğin çamlıca medicana mı?

MERHABA BENDE BAHÇELİEVLERDE OZEL GELİŞİM HASTANESİNE GIDIYORUM MAHMUTBEY YOLU ÜZERİNDEKİ NORMAL DOĞUM VE SEZERYANDA TÜM ÜCRETİ SSK KARŞILIYO FARK ÜCRETİ ALMIYOR EPİDURAL DOĞUM FIYATINDA DA AYNIMI OLUYO ONU BILMIYORUM DOKTORUMA SORACAĞIM SUAN 3 AYLIK BENIMKI AMA SUANA KADAR MEMNUNUM HASTANE TEMİZ VE GÜZELopuyorumnanaktan

Canım ben gidiyorum Ethica'ya ve Doktorum Ali Paşa bey.Kendisinden memnunum,kesinlikle çok titiz ve ilgili bir doktor.
Doğum fiyatı işe şöyle; normal 1.750
Sezaryan:2.250
Epidural istersen ayrıca 400 tl fark ödüyorsun.
Biraz pahalı geldi ama şu saatten sonra ne doktor ne de hastane değiştirmek istemiyorum açıkcası.Ethica da doğum yapacağım, epidural normal doğum düşünüyorum.Hayırlısı artık.

Selam kızlar bende kendi gittiğim hastanenin fiyatlarını yazim...

İstanbul Anadolu Yakası, Academic Hospital Hastanesi, sadece özel sigorta geçiyor bu arada haberiniz olsun, sgk yok...

Normal: 2.500 TL

Sezeryan: 3.500 TL

Prof.: 2.500 TL

Dr.um hastanenin doktoru olmasına rağmen Prof. olduğu için hastane ücretine artı olarak ona da 2.500 TL ödeyecekmişiz.

Fiyatlar bunlar kızlar....

Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah...

canım medicana nın bu fiyatlarına herşey dahil mi? yani doğum, gece yatış ve bebeğin ilk bakımları,aşıları vs??

kızlar merhaba,,

bende Bahçelievler Özel Hizmet hastanesine gidiyorum. Doktorum Meltem Kalkavan. kendisinden hastaneden şu ana kadar çok memnunum. Son kontrole gittiğimde muhasebeden doğum fiyatlarını öğrendim. SSK lıya normal 1.600 TL, sezaryen 1.900 Tl imiş. Normal doğumda 1 gece , sezaryen de 2 gece yatılıyormuş.

merhaba ben sema hastanesinde doğum yaptım maltepe dragosta inanılmaz dercede memnun kaldım lüks bir otel gibiydi ve daha hıjyenıktı eşimin dr olması sebebıyle indirimimiz vardı
dr um zeynep hanımdı
epudiral normal doğum 2.600 tl

arkadaşlar ben ilgi hastanesine gitmeye başladım 32+0 haftalık hamileyim.

normal doğum:200tl
sezeryan:300tl
asıl bundan sonrasına bakın benden + puan kazandığı taraf yani;
sezeryanlık bir durumun yok ama sezeryan olmak istiyosun o zaman 800tl ödüyosunuz
normal doğumda epidural anestezi istiyorsanız 500tl

bana herşeyi içinde olduğunu söylediler. farklı duyum alan arkadaşlar varsa beni uyarsınlar lütfen
hstane temiz, ilgililer, dr. süper 2 saat rahat rahat ultrasonografiye soktu beni bebeğimden bahsetti organlarını açıklayarak gösterdi. yani kısacası 6 ay bedavadan bir sürü param gitti neyse burda da allah utandırmasın.

selam arkadaşlar allah herkese hayırlı doğum nasib etsin bende 23 haftalık hamileyim duygu hastanesi aylin hanımı öneriyolar ama henüz karasıızım bu konuda bilgisi olan varsa yardım edebilirmi bana acaba?

kzlar kafamm çok karışık 19 haftalk hamileyim özel muaynaneye gidiyorum. doktorum doçent çok iyi biri ama doğumum 2500 tl yi bulacak. aslnda bu parayı veririm ama çevremdeki arkadaşlar 1000 tl ye doğum yapıyorlar ben niye bu kadar ödeyeyim diyorum. muayne ücretimizde 100 tl bu arada.

ist. bahçelievler yaşam hastanesinde mehtap hn varmıs herkes memnun ben bu cumartesi gidiyim diyorum bana tavsiye edeceğiniz hastane doktor varmı kızlar. ne kadar önce başka hastaneye muayne olmaya gidersem, doktorla okadar fazla vakit geçirmiş olurum. buradan yazmak istemeyen olursa özel msjda gönderebilirsiniz

selam arkadaşlar allah herkese hayırlı doğum nasib etsin bende 23 haftalık hamileyim duygu hastanesi aylin hanımı öneriyolar ama henüz karasıızım bu konuda bilgisi olan varsa yardım edebilirmi bana acaba?

henüz hamile değilim ama gebelik öncesi gebelik sırasın da ve doğum da AYNI dr olsun die araştırma yapıyorum.duygu hastanesine de baktım inceledim.çevrede ki hastanelerden bi tek başarıdan kenan beyi bide asya dan hakan beyi övüyolar.ama ben kadın dr istediğim için yazdıklarınz ilgimi çekti.gitme ihtimalimin büyük olduğu hastane duygu çünki.size kim öneri aylin hanımı nasıl bahsettiler.ona giden birileri mi söledi

biraz önce kozyatağı central hospital den fiyatları aldım.
ssklı
normal doğum 800
sezeryan 1350
epidural +550

ooooooooo arkadaşlar valla bana göre uçuk fiyatlar yaa.. ben ssk lıyım güneşli medicine hospitalde 2008 nisanda normal doğum yaptım 300 liradan fazla bi kuruş istemediler sezaryende o zaman 450 idi.. şimdi 4 aylık hamileyim gene orda doğum yapmayı düşünüyorum 350-400 civarı dediler normal doğuma. neden iki ayrı fiyat dediğimde de doğum paketlerimiz dediler yani heralde yüksek fiyatı ekstra bi hizmete karşılık olarak alıyolar. ben ordan çok memnun kaldım sadece doğuma oraya gittim son haftamda. güzel ilgileniyolar temiz özenli tavsiye ederim doktorum yasemin ercan gündemirdi.

selam hanımlar,kızlar....vs.

ben ilk hamılelıgı yaşıyorum...19. haftadayız....3 kere doktora gıttım...erdem hastanesıne gidiyorum inşallah bi sorun olmazsa normal doğum yapmayı dusunuıyorum..........yalnız fıyatlardan haberım yok hasteme henuz sormadım BİLGİSİ OLAN VARMI ACABA.....ERDEM HASTANESİ....??????

Erdem de normal 400 sezeryan 750 . . Odaları gayet temiz

bende Çamlıca Erdem Hastanesinde yapıcam doğumu gerçekten odaları çok iyi ama epidu. fiyatlarını sormadım bu gittiğimde soracağım

Merhaba,

Yeditepe Üniversitesinde yapacağım.
Özel sağlık sigortamın anlaştığı fiyat sezeryab için 3800 TL artı 500 TL bebek masrafı şeklinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…