Ben şahsen doğum anının görüntülenmesini gereksiz buluyorum. Normal doğum yaptım, doktorum eşimin gelmesini istemedi, zaten eşim kendi de girmek istemedi.O da doktor ve iki gerekçesi vardı, biri "ben zaten yeteri kadar doğum gördüm öyle izlenecek bir yanı yok" dedi (ki bence haklı), ikincisi de "doğumhanede gereksiz kişilerin olması doktoru panikletebilir, yanlış bir hareket yaptırabilir"di. Fotoğraf meselesine de aynı şekilde bakıyorum, sonuçta doğum doğaya karıştığınız çok özel bir an, öte yandan bağrış çağrış falan, yani ölümsüzleştirilmesine gerek görmüyorum. Hem ne yapacağım o fotoğrafları, kimseyle paylaşamazsın, çocuğuna göstersen belki çocuk aklıyla korkar, bilemiyorum bence lüzum yok.
3ay önce e.normal doğum yaptım ve fotoğrafçım yanımdaydı,normal doğumda apsa özel olan bişeyler çekilmiyor,imkanınız varsa yapabiliceğiniz en güzel şey olur.eşimde yanımdaydı,elimi sımsıkı tutuyordu,o anda ona fot. çektirmek komik olurdu,ayrıca fot. karelerinde olmak babamızında hakkı.hepinize hayırlı doğumlar,benm fot.çım jasmin traub hepinize tavsiye ederim,çok pozitif biri.
merhaba ben de jasmın ile calısmayı düşünüyorum ve bnormal doğum düşünüyorum..senın de n.doğum olmus fotolar güzel çıkıyor mu n.doğumda?teşekkürlerr
gayet güzel canım herşey istediğim gibi oldu ve içime çok sindi.tavsiye ederim jasmi çok tatlı bir fotoğrafçı.hayırlı doğumlar.
merhaba ben de jasmın ile calısmayı düşünüyorum ve bnormal doğum düşünüyorum..senın de n.doğum olmus fotolar güzel çıkıyor mu n.doğumda?teşekkürlerr
Ben de düşünüyorum doğum fotoğrafçısı..
çok güzel bir anı olur bence de...
jasmin troub hakkında iyi şeyler söylemişsiniz...
fiyatlar hakkında da bilgi verebilirmisiniz arkadaşlar?
nasıl anlaşılıyo?doğum paketi şeklinde mi?çeşitli seçenekleri var mı bu işin?
bilgi verirseniz sevinirim...
Doğumum Ankara'da oldu eşim benden habersiz bir firmayla anlaşmış hem doğum fotoğrafı çekildi hemde hastane odamı süslemişler. fotoğrafçı bayanı ilk gördüğümde bayağı bir afalladım ama o kadar şeker insanlardı ki hayatımın en büyük süprizi ve hatırası oldu. İşini doğru düzgün yapan bir ekiple anlaştığınızda gerçekten geri yakalayamayacağınız muhteşem bir anı olarak kalıyor. Ankara'da böyle bir düşüncesi olanlara eşimin bulduğu firmayı gözüm kapalı öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?