Doğum Fotoğrafçılığı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

yok canım ya daha 28 haftalığım. ama naptıysam düzeltemedim çizelgeyi.

ben de ankarada doğum fotoğrafçısı araştırıyorum karar veremedim. hangi site yazabilir misin. bir de fiyatları nasıldı?

ben de ankarada doğum fotoğrafçısı araştırıyorum karar veremedim. hangi site yazabilir misin. bir de fiyatları nasıldı?

Canım kesinlikle Elçin Polat'ı tavsiye ederim,biz çok memnun kaldık..
Fiyatlar için değişik paket seçenekleri var,sen istediğini seçiyorsun..
Elçin Hanıma bilgi istediğini belirten bir mail atarsan çok detaylı bir bilgilendirme formu yolluyor..Oradan tüm merak ettiklerine ulaşabilirsin..
Bebişin çok güzel karelerle gelsin inşallah:)

sitenin linki aşağıda;

ANKARA DOĞUM FOTOĞRAFÇILIĞI MERKEZİ

aaa duydum bu ismi. nette araştırırken sitesine bakmıştım ama işte karar verememiştim birtürlü. bu tavsiye çok iyi oldu canım çok teşekkür ederim.

Rica ederim canımopuyorumnanaktan
Sitedeki albümlere bakarsan Zeynep Lal benim kurabiyem teyzesi:)
bizim son bir yıl içinde yaptığımız en iyi üç şey;
kızımız,doktorumuz Tolga beyle tanışmak ve doğum fotoğrafçısı Elçin hanımla tanışmak oldu:))

sitedeki resimleri açamadım sorun var sanırım. sonra tekrar deneyeceğim mutlaka. ama haberler kısmından gördüm bebeğinizi, maşallah çok güzel bir bebek Allah sağlıklı, uzun, güzel ömürler versin. bu arada ben de Akay hastanesini düşünüyorum. birkaç arkadaşım orda doğum yaptı ve çok memnun ayrıldılar.
Elçin hanımdan bu kadar memnun kaldıysan büyük ihtimalle ben de onu seçerim diyorum. bakalım bilgi için mail attım.

Amiiin,çok teşekkürler,darısı başınıza inşallah:)
Akay hastanesinden çok memnun kaldım,ilgi-alaka falan çok iyiydi..
gerçi benim için aslolan doktorumdu,sağlık ocağında doğum yaptıracağım dese bile gözümü kırpmadan evet derdim:))
Elçin hanımı da ailecek çok seveceksiniz eminim:)
Sağlıkla gelsin kuzucukopuyorumnanaktan

Merhaba. Benim de doğum fotoğrafçılığı hakkında iki sorum vardı. Birincisi Istanbul'da oturan biri icin hangi fotografciyi tavsiye edersiniz? Bir de gecen bi arkadasim soyle bir se y diyodu. O da birinden duymus. Bir hanim fotografi portfoyunnu olusturuyomus. O nedenle kisa sureligine bazi ciftlere ucretsiz cekim yapacakmis. Siz duydunuz mu hic? normalde cok pahali cekimler belki boyle bi cozum buluruzz:dance:

ben çok sıcak bakıyorum hatta görüştüm bile eşim de girecek inşallah doğuma bence harika bir anı profesyonel birinin doğum anını fotoğraflaması çok güzel çünkü harika kareler yakalayabiliyorlar bence imkanı olanlar ayarlayabilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…