Doğum Fotoğrafçısı

bihterrr

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2009
68
8
621
İstanbul
Hanımlar doğum fotoğrafçısı hizmeti alan var mı aranızda?
Ben sezaryen olacağım, doğumun olduğu gün çekim yapılmasınıpek istemiyorum. Ama bebeğin ilk geldiği an da çok değerli bir an, ölümsüzleştirilse güzel olur diyorum bir yandan da.

Siz zamanlamayı nasıl ayarladınız? İstanbul'da önereceğiniz bir fotoğrafçı var mı? Fiyatlar yaklaşık olarak ne kadar?

Merhaba eğer İstanbul için doğum fotoğrafçısı arıyorsanız arkadaşım Özlem 8 yıldır bu işi yapıyor kendisiniz tavsiye ederim.Youtube dan
özlem poyrazoğlu diye ararsanız televizyonlardaki bu konu ile ilgili yapmış olduğu röportajları görebilirsiniz. web sitesi Doğum Fotoğrafçısı , Bebek Fotoğrafçısı - Özlem Poyrazoğlu oradan irtibata geçip fiyatlar ve hizmetler hakkında bilgi alabilirsiniz.Hayırlı doğumlar dilerim.

Alev durmusoglu. Internette bulabilirsin. Sezeryan olacagi icin randevu aliyorsun. Olur da erken gelirse, telefon ediyorsun geliyor. Tabi o an baska bir randevusu varsa asistani gelecektir. Ilk dogumumda gelmisti, yakinda insallah ikinci bebegimi kucagima alacagim. Randevumu aldim bile.
Kesinlikle bir fotografciyla calismalisin. Babaya guvenme sakin. Onlar bizden daha telasli oluyorlar. Benim esim guya kameraya cekecekti ama ameliyathaneye girince unuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…