doğum günü hediyesi :(

answerthequestion

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2015
3
0
30
merhaba arkadaşlar ben sevgilime doğum günü hediyesi alıcam ama çok seçici geçen gün telefonundan şikayet edip durdu gerçektende çok eskimiş bozulup duruyo biz konuşurken kapanıyo hep bende ona telefon almak istiyorum ama o çooookk seçici aldığım önerilerle samsung note 3 ve s5 arasında kaldım ve hala bir çözüm bulamadım ne alsam yardım edin, salı günü doğum günü almam lazım artıık sevdiceğimee :KK39:

büyük telefon seviyo benim a7 telefonum var mesela onu çok seviyo ama note 3 kırılır mı benimki çok sakar telefonu düşürür kırar onun telefonunu göstersem heralde acırsınız işkence etmiş yazık :KK36: sakarım benim o :) fiyat konusunda da hiç sıkıntım yok ama seçiciyim işte o gibi

büyük telefon seviyo benim a7 telefonum var mesela onu çok seviyo ama note 3 kırılır mı benimki çok sakar telefonu düşürür kırar onun telefonunu göstersem heralde acırsınız işkence etmiş yazık :KK36: sakarım benim o :) fiyat konusunda da hiç sıkıntım yok ama seçiciyim işte o gibi
Note3 kullanıyorum memnunum. Kırılmaz ekran yaptir bişey olmuyor. Arkasinada şeffaf kapaklar var plastik. Dussede bişey olmaz

Kırılmaz kolay kolay.ben apple kullanıcısıyım malesef cok hassas sakar insanlara hic gelmez :) note 3 iyidir

Ben s5 kullanıyorum, hiç kullanışlı değil bence. Uzun zaman samsung kullandığım için alışamıyorum. Hem büyük telefon seviyormuş. Siz bilirsiniz yine de.

Samsung alacaksan s serisine gore bin kat iyidir note serisi

Hala note 2 kullaniyorum ilk çıktığında almistim. Kac kere dustu hala ne kirilma var ne bi donma falan. Canavar gbi telefon masallah

Bence de telefon almak sana düşmemeli.Hem büyük hem çok kişisel bir hediye.Kişisel derken,kişinin kendisinin seçmesi gereken anlamında....

• Beğen
Reactions: ZOE
Sevgiliye Telefon almak bana biraz mantikli gelmedi. Daha uygun ama çok özel , güzel. Hediyeler de var.. Yine de senin kararin tabii.. Birak telefonu o kendisine alsin sen telefon kabini al.. Ayy kusura bakma.. Lütfen.. Yani şey sen bilirsin tabii ki.. Para senin, tercih senin, sevgili senin, hoşça kaaalll

Sevgiliye Telefon almak bana biraz mantikli gelmedi. Daha uygun ama çok özel , güzel. Hediyeler de var.. Yine de senin kararin tabii.. Birak telefonu o kendisine alsin sen telefon kabini al.. Ayy kusura bakma.. Lütfen.. Yani şey sen bilirsin tabii ki.. Para senin, tercih senin, sevgili senin, hoşça kaaalll
kesinlikle katılıyorum...

X