Ben onun gibi yapsın diye beklemiyorum ki azıcık da olda düşünseydi bana yeterdi zaten
iyi de niye düşünsün sevgili ayri abi ayri
sen ömrünce kac kere misal abin bir yerden gelirken onu otogardan karsiladin? ama sevgilin olsa uca uca gider beklersin.
vs vs
insanin sevgilisine verdigi degerle kardesine verdigi deger cooook baska seyler.
dedigim gibi ben sevgilime / nisanlima alacagim hediyeleri aklima geldikce yazarim not alirim ki heidye düşündüğümde onun sevecegi bir seyi yapayim hemen.
epey mesai harcarim.
normalde pinti bir insanimdir kendime kolay kolay pahali bir sey almam ama soz konusu sevgilimse ya da birlikte kurdugumuz evse hic dusunmeden alasim gelir pahali seyleri.
en basiti kendi akilli saatim yok. o parayi da bir saate veremem ama nisanlim spor yapiyor. yüzdüğünü kostugunu hesaplasin, haritasini cikarsin diye tonla ozelligi olan akılı saati hic dusunmeden aldim.
babam ki canim babam, cok severim. aldigim en pahalj hediye tuttugu takimin formasiydi onu da bir kere aldim.
hic dusunmem bile anneme ablama babama ne alsam diye.
çünkü kendi sectigin ve hayatini geçirmeyi düşündüğün sevgili baska bir sey.
misal abin senle yarim saat konussun sıkılır muhtemelen ama sevgilisiyle tüm gün konussun eve dönsün yine ozler.
ask boyle bir seydir.
hic trip falan atma. abinin agzi sıkı degilse kiza söyler, belli eder. bosu bosuna sana bilenir sonra abinden olursun