- 1 Nisan 2021
- 1.609
- 1.495
- 83
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
-
Yahu ne alakası var. Üç beş kişi doğum günü kutlamış bu özel bir etkinlik müdür kendi altındakileri toplıycak diye bi kural mı var.Hafta içi işyerinde gayri ihtiyari müdürümün odası a gittiğimde bir tane bambaşka yerde çalışan samimi (!) arkadaşım kendi müdürümün odasında gördüm masada pasta müdürüm başka bir daireyi arayıp orada çalışanları odasına davet ediyorsu birinin doğum günü. Diyeceğimi söyledim çıktım.
Üzerinden iki gün geçti ama içerlemişim hala unutamadım. Bunlar beni mi sevmiyor ki parantez acayip hiç bir münakaşam olmadı yoksa dışlamaya mı çalışıyorlar.
Üzüldüm açıkçası kendi müdürüm arkadaşım olan başka bir personeli bile davet etmiş.
Hiçbir şey yokmuş gibi davrandım ama yüzüm düştü
Meğerse sevilmiyormuşum hiç
evet fazla hassas olmak çok kötü yaYahu ne alakası var. Üç beş kişi doğum günü kutlamış bu özel bir etkinlik müdür kendi altındakileri toplıycak diye bi kural mı var.
Çok takıyosun cnm ya amaaan boşver böyle şeyleri gündemine bile alma.
benim salaklığım ya kabul ediyorum ben olsam aman kimse kalmasın dediğim içinYahu ne alakası var. Üç beş kişi doğum günü kutlamış bu özel bir etkinlik müdür kendi altındakileri toplıycak diye bi kural mı var.
Çok takıyosun cnm ya amaaan boşver böyle şeyleri gündemine bile alma.
Neden böyle şeyleri dert etmek bana aşırı anlamsız geliyor acaba. Orası iş yeri, kimse sizi sevmek zorunda değil. Kendinizi sevdirmeye değil çalışmaya gidiyorsunuz. İş hayatı ile duygusalık ve özel hayatı birbirinden ayırınca böyle sorunlar kalmıyor. Benim de ofisten iki arkadaş kendi aralarında plan yapmışlar iş sonrası görüşmek için. Tesadüfen söyledi bana da, sen çok uzaktasın diye sana söylemedik dedi. Ki ikisiyle de muhabbetim gayet iyidir iş anlamında da güzel çalışırız. Sorun yok, iyi eğlenceler dedim geçtim. Ne kızdım ne trip attım ne de başka bişey aradım altında. Düşünecek olsam bana sormadan benim adıma karar verilmiş o bize uzak oturuyor gelemez diye kestirip atmışlar ki gelecek olduktan sonra taksiyle maksimum yarım saate yanlarındayım. Ama o kadar umurumda değil ki öyle söyleyeyim, siz de böyle olun.
:) bir zamanlar bana kendimi dünyanın en mükemmel dostu gibi hissettiren iş arkadaşlarımdan sağlam kazıklar yediğim için iş arkadaşlığı defterini erken kapadım ben. dolayısı ile iş yerindeki birinden dostluk, arkadaşlık, samimiyet beklentim olmuyor, olmayınca da üzülmüyorum. üstelik bana zarar da veremiyor kimse.Ayy ne güzel ben kesin alınırdım vallahi ama arkadaşınız ne güzel açıklama yapmış size
Herkes kendine yakışanı yapar.benim salaklığım ya kabul ediyorum ben olsam aman kimse kalmasın dediğim için
İşe ilk başladığım sıralar ofiste kahve yapıyolardı. 3-5 kişi içiyolardı. Çok cnm sıkılıyordu dışlanmışım gibi bir his.benim salaklığım ya kabul ediyorum ben olsam aman kimse kalmasın dediğim için
Çok güzel cevap vallahiHerkes kendine yakışanı yapar.
Ben de herkesi davet ederim. Ama bazen wp durumlarinda görüyorum ki birkaç kişi toplanmış benim haberim yok. Hayırdır diye sorarım espriyle. Senin acelen var diye söylemedik, birden karar verdik derler. Hoşuma gitmez ama onlar iş arkadaşım, dostum değil sonuçta.
En son iş yerime ilk başladığımda bir adam geldi tanışmaya. Konuşmanın devamında beni bozmaya kalktı, sonra da espri yaptım alınmadiniz inşallah dedi. Ben de " niye alınayim, insan arkadaşına dostuna alınır.siz benim arkadaşım değil dostum değilsiniz" dedim. Sustu
Ama o kahve yapma içme işleri dışlanmışlık hissi verir..sen bizim gruptan değilsin mesajı taşır. Aynı şekilde öğle yemeğine beraber gitmek ortamda olan diğer kişiyi davet etmemek gibi. Tabi herkes birbiriyle yemekte birlikte olmak zorunda değil ama işyerinde dışlanmışlık hissine sebep oluyor bu gibi durumlar.İşe ilk başladığım sıralar ofiste kahve yapıyolardı. 3-5 kişi içiyolardı. Çok cnm sıkılıyordu dışlanmışım gibi bir his.
Sonra bi gün bn kalktım dedim kahve yapıcam isteyen var mı. Neyse yaptım 3-5 kişi içtik. İçmeyenlerde oldu sonra gelenler flan.
Baktım basit bi kahveymiş abartılcak bişey yokmuş.
Ben aslında kimseye cevap vermem. Ne gerek var aklini kullanmayanlara uyup ahirette hesap vermeye. Adama cevabım da yıkmak, kırmak için değildi. Bir dahakine insanlara kabalık etmemesi içindi. Benden önceki çalışandan çok memnunmus, onu istiyormuş, onun gitmesini istemiyormuş. Sanki ben gönderdim, kadın zora gelemediği için kolay işe kaçmış. Bunun nezaketsizligini dinledim, o uzattı ben bozmadım. Sonra da şaka yaptım alinmayin diye lafı cevirdiÇok güzel cevap vallahikeşke ben de böyle pat diye yapıştırsam cevabı
Çok güzel cevap vallahikeşke ben de böyle pat diye yapıştırsam cevabı
Aynen üstüne üstüne gitmek lazımAma o kahve yapma içme işleri dışlanmışlık hissi verir..sen bizim gruptan değilsin mesajı taşır. Aynı şekilde öğle yemeğine beraber gitmek ortamda olan diğer kişiyi davet etmemek gibi. Tabi herkes birbiriyle yemekte birlikte olmak zorunda değil ama işyerinde dışlanmışlık hissine sebep oluyor bu gibi durumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?