- Konu Sahibi Gecmemisgunler1
-
Merhaba arkadaslar.bu sefer dert degil ama biraz soruyla geldim:) yarin eşimin dogum gunu ve ona pasta yapmak istiyorum. Fetibor cok sever onun icin fetiborlu bi pasta yapmaya karar verdim.bana verebileceginiz degisik pasta tarifleri var mi acil lazim yarin yapacağımayrica eltim ve görüncem de gelcekler onun icin cok.guzel olmasi gerek cok heyecanlıyım
Fetibor nedir acaba?
Merhaba arkadaslar.bu sefer dert degil ama biraz soruyla geldim:) yarin eşimin dogum gunu ve ona pasta yapmak istiyorum. Fetibor cok sever onun icin fetiborlu bi pasta yapmaya karar verdim.bana verebileceginiz degisik pasta tarifleri var mi acil lazim yarin yapacağımayrica eltim ve görüncem de gelcekler onun icin cok.guzel olmasi gerek cok heyecanlıyım
Fetibör biskuvi var ya. Marka adi veremiyorum yasak galiba kusura bakmayin :)
Haa petibörrrrrrr şimdi tamam.
Adı petit beurre yani markayı vermişsin zaten böyle markalar vermek yasak değil çekiştiriyoruz bile biz markaları geçen yoğurtları çekiştirdik mesela
Petibör bisküviden bahsediyor olabilir
televizyonda bi pasta tarifi görmüştüm eğer videosunu bulursam hemen eklerim bi süredir bende o pastadan yapmayı düşünüyorum. değişik ve güzel bi pasta hemde bisküviden yapılıyo
bunu bilerek mi yapıyorsun?Tarif de verirseniz cok memnun olurum kizlar:) malum eltim ve görüncem de geleceklerbende prensezler gibi olmak istiyorum ne renk giyinmeliyim
bunu bilerek mi yapıyorsun?
Ben güccüğüm abla tarif bilmem
Tarif de verirseniz cok memnun olurum kizlar:) malum eltim ve görüncem de geleceklerbende prensezler gibi olmak istiyorum ne renk giyinmeliyim
"Pötibörlü pastalar"diye google dan aratınca bir çok seçenek çıkıyor canım,şimdi baktım.
Bana kalsa her daim siyah tercihimdir ama sen bilirsin.
Bu arada maşallah.kaynana,elti,görümce ne güzel sevgi yumağı olmuşsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?