- 30 Haziran 2012
- 3.464
- 188
- 103
- Konu Sahibi Gecmemisgunler1
-
Ay bulursaniz cok memnun olurum bekliyorum
Yarışmaya falan katılmışın tarif bilmem diyosun tövbe
Bunlar cok isime yarayacak tesekkur ederim:)Aslinda internete petibör bisküvili yas pasta yazdigin taktirde karsina bir sürü güzel tarif cikacaktir.
Bisküvili Yaş Pasta Yemek Tarifleri
BİSKÜVİLİ RULO PASTA Tarifi | Ellerime Sağlık
VİŞNELİ BİSKÜVİLİ PASTA Tarifi | Ellerime Sağlık
PİRAMİT PASTA Tarifi | Ellerime Sağlık
http://............com/2010/02/27/biskuvili-kolay-pasta/
buldum o video buraya eklenemediği için özelden gönderiyorum linki özeline bak
not: başka isteyenler olursa videoyu gönderebilirim
Bir de ek olarak fötibörlü pastanın pudingine bir çimdik tuz, bir çimdik de tarçın atarsanız hoş bir aroma oluyor. Bir çimdik olması önemli bir ayrıntı. İki çimdik atarsan tadında bozulma olabilir.
Yardimci olduğun icin tesekkur ederim ama meyveli dusunmuyordum:)
Bir de ek olarak fötibörlü pastanın pudingine bir çimdik tuz, bir çimdik de tarçın atarsanız hoş bir aroma oluyor. Bir çimdik olması önemli bir ayrıntı. İki çimdik atarsan tadında bozulma olabilir.
üslubunu eleştirme gibi bir niyetim yok da, patatese patatez, pötiböre (en fazla petibör) fetibör demeniz üzerine uyarı alır almaz prensese prensez yazmanız acaba makaraya mı alınıyoruz sorusunuz aklıma getirdi..Üslubumu elestiryorsunuz sanirim ama ben kucuk bi sehirdeyim bu kadar gordum egitimimi bu kadar tamamladim.ayrica etrafimda parmakla gosterilen biriyim ben
ah şu hormonlar..:2:Aksi mümkün mü :) Bırakın yapsın ama mizahını sevdim abinin :)
Sakin şekerim sakin aman sonra polemikten mahpıs yatmaya değmez
Kelepçeli kek kalıbın varsa görselliği çok hoş olan bir tarif verebilirim.
üslubunu eleştirme gibi bir niyetim yok da, patatese patatez, pötiböre (en fazla petibör) fetibör demeniz üzerine uyarı alır almaz prensese prensez yazmanız acaba makaraya mı alınıyoruz sorusunuz aklıma getirdi..
ah şu hormonlar..:2:
muneden deli gibi tırsıyorum ama gerçekten söylemesem çatlarımlık bir durum.. hem konu dışı değil ki şurada prensezlere layık fetibörlü pasta tarifleri arıyoz. suç mu yani?
Üslubumu elestiryorsunuz sanirim ama ben kucuk bi sehirdeyim bu kadar gordum egitimimi bu kadar tamamladim.ayrica etrafimda parmakla gosterilen biriyim ben
Yanlis yaziyor olabilirim ama bu ne size ne bana birsey katar oyuzden fikir verenlere tesekkur ederim
Yanlis yaziyor olabilirim ama bu ne size ne bana birsey katar oyuzden fikir verenlere tesekkur ederim
ben de fikir verdim. bana teşekkür yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?