Doğum günü süprızi

Ciceklerdesolar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
122
11
68
33
slm arkadaşlar 7temmuz esimin dogum günü evde süpriz yapmak istiyorum 1yasinda bebegim var çünkü disarida rahat olamam varmı fikri olan fikirlerinize ihtiyacım var şaşırtmak istiyorum :)

İlk aklıma geleni yazayım başkada gelirse sonra yazarım.

Senin eşinin ve bebeğinizin fotoğraflarını cd ye yada flaşlar koyup tv ye yada dvd ye takıp önceden hiçbirşey demeden birden aç şimdilik bu geldi aklıma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

güzel fikir canım düşüncem bunuda:)
unuttuğumu sanıyor ki o bile unutmus gibi yada bilerek yapıyor bilmiyorum unutmus olabilirmiki:)

Tatlım bence güzel bir yemeğin ardından ucunuzun fotosu basılı bir yaşpastayla süpriz yapabilirsin

Hediye almışındir ztn..bunlar da extra olur

Hediye almışındir ztn..bunlar da extra olur

evet hediye aldım bugun telefon düşmedi elimden netten hallettim herseyi cok şükür
iş yerine doğumgünü baskılı siirli cikolata yaptırdım cok güzeller dedigim gibi şaşırtmak istedim resimlo pastaya gec kaldım:) normal pasta aldım gece 12de mum yakacagm oda supriz güzel notlar yazmayı düşünüyorum tesadüfen bulacağı sekilde yerlestirecem icime sindi benim oldumu dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…