Doğum günü.. Yardıım kızlarrr

nolldu kuzum gelişmeler nasıl?

Dün rüyamda onu gördüm kötü bi şekilde her gördüğümde başına kötü şeyler geliyordu neyse aradım mesaj attım fallan daha sonra whatsappdan engellemiş beni mesaj attım telefonuna engeli kaldırdı perşembe günü nolursa olsun geliceğin yerde beklicem o zaman cekip gidebilirsin dedim çok kötüyüm dayanıcak gücüm kalmadı etrafımdakiler artık halime acıyo

Allah hayırlısını nasip etsin arkadaşım.. belki olmasında hayır yok nasip de kalanı bırak..üzme kendini..

sabretmeyi bilemiyorum hiç hemen herşey olsun istiyorum fazlasıyla sıkıyorum ama bunu hakkedicek bişey yapmadım tamam hatalarımda olabilir ama çok pişmanın Allahıma her gce yatmadan önce dua edip yalvarıyorum dualarınızı esirgemeyin :(

perşembe günüde git bakalım ama fazlada ısrar etme artık Allah senin için hayırlısı neyse onu nasip etsin cnm

Vee bulustuuk :1: Çok ciddi davrandım ona karşı herşeyi söyleyiverdim o kadar çok doluydum ki ve hediyesinide verdim 2 saat konuşabildik işe gitmesi gerekiyordu. Her neyse ben sıkıca sarıldım artık nasıl bir cesaret geldiyse seni beklerim inan bana dedim ömrümün sonuna kkadar beklerim dedim senden hiç bir şekilde vazgecmemi bekleme dedim istediğini yap duygularım artık bela sana dedim ... yanından hiç gidesim yok dedim sonra o da benimde yanından hiç gidesim yok dedi:17: sarıldı kafana bir şey takma kimseye inanma gbi cümleler kurdu öptü falan haftaya inşallah son bulusmamız olucak çünkü istanbuldan gidiyor ordanda askere...

Benim yaptıklarımı yapabilirsiin özel bir kutu hazırlayıpp ; içine sevdiği şeyleri koyabilirsin :)

Bir kutu hazırlayacağım ama nette varlar onlardan yapmayı planlıyorum birde şey var sevgili kitabı öneriririm çok güzel birşey
ama hediye ne almalıyım . geçen ay kazak aldım şimdi almam saçma olur ne alsam

Bir kutu hazırlayacağım ama nette varlar onlardan yapmayı planlıyorum birde şey var sevgili kitabı öneriririm çok güzel birşey
ama hediye ne almalıyım . geçen ay kazak aldım şimdi almam saçma olur ne alsam

Atkı ve eldiven all bak benimki çok duygulandıı istediğim sonuca vardım barışmak üzeereyiiz :)) malum kıştayıız eldiven atkı alabilirsin

Beriyy özel mesaj kutun doldu,bir temizle istersen mesaj atamıyorum :1:

Back
X