- 27 Kasım 2017
- 1.037
- 1.215
- 48
- Konu Sahibi Maleficent2012
Arkadaşlar merhabalar erkek arkadaşımin 1 ay 10 gun sonra doğum günü var sizce neler yapabilirim değişik fikirleri olan var mı ? Sizler neler yaptınız örnek te verebilirsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar merhabalar erkek arkadaşımin 1 ay 10 gun sonra doğum günü var sizce neler yapabilirim değişik fikirleri olan var mı ? Sizler neler yaptınız örnek te verebilirsiniz
:)) kız alay etme1 ay 9 gün sonra yazsam
Ben de baya düşündüm araştırdım puzzle aldım ama duvara asılmalık diil kadife kalp kutuda gelio fotoğrafını yüklüyosunArkadaşlar merhabalar erkek arkadaşımin 1 ay 10 gun sonra doğum günü var sizce neler yapabilirim değişik fikirleri olan var mı ? Sizler neler yaptınız örnek te verebilirsiniz
Kuzu gömlek falan alacağım daha çok günlük ihtiyaçlarını alacagimBen de baya düşündüm araştırdım puzzle aldım ama duvara asılmalık diil kadife kalp kutuda gelio fotoğrafını yüklüyosun
Kuzu gömlek falan alacağım daha çok günlük ihtiyaçlarını alacagim
Kuzu bizimki süslü seyleri pek sevmez onun için daha somut olmasi gerek onu dusundugumu hissettiren seylerKeşke ihtiyacını almasan bence çünkü öyle alıştırma ben süslü şeylere para veriyorum senede üç beş önemli günümüz var ihtiyacı hep alırız
Niye noldu kiKonumu kapatabilir misiniz rica etsemMune
Boş yere yer kaplamasın diye canım ne alacağımi buldum bir gomlek 2 kazak ve farklı günlük ihtiyaclarNiye noldu ki