Dogum gunu

Gelmedi ya. Ne biliyim işte.huy mu karakter mi takıntı mi.ahh bi bilsem.Haa mantığım diyor da işte duygular var ya
Sen mantıkla hareket et boşver duyguyu muyguyu pok yisin o duygu
Sal ya salllll
Bişey derse lafının cevabını verirsin oldu bitti al sana kuş tüyü hafiflik

Sen mantıkla hareket et boşver duyguyu muyguyu pok yisin o duygu
Sal ya salllll
Bişey derse lafının cevabını verirsin oldu bitti al sana kuş tüyü hafiflik
Yarin hiçbir şey olmamış gibi yazacak.Trip yapan ergen olmak istemiyorum ama iletişim de kurmak istemiyorum. tamamen engellesem bu defa fa baskı hissediyorum. Yani engellemeden öyle bir şey yazmam lazım ki ne trip olsun ne atar ama artık iletişim kurmayacagimi anlasin

Ben de senin gibi çok takarım böyle şeyleri ve önem de veriirim. Belliki umursamıyor. Bahanelere de asla inanmam unutmak istemeyen insan unutmaZ alarm kurar gerekirse.

36 yaşındayım 35 yaşında guncelleme geldi ve artık bağıra bağıra ben neyi hakettigimi biliyorum diyebiliyorum kendi degerimi biliyorum beni haketmeyen hiç kimseyi hayatım da tutmuyorum.inanilmaz özgürleşmis ve mutlu hissediyorum artık sizde lütfen kendi değerinizi bilin...

Darısı başıma lütfen.cok amjn.bu güncellemeye aşırı ihtiyacım var

Darısı başıma lütfen.cok amjn.bu güncellemeye aşırı ihtiyacım var
Amin çok samimi 3 arkadaşım dostum dediğim insanlarla ayrı şehirlerdeyiz iki yıldır ve her doğum günüm de kapımi calarlardi son iki yıldır ayrıyız ve bu yıl doğum günüm de onların gelmeyeceğini bilmek beni çok üzdü eşim ve cocuklarimla kutlayıp daha sonrasında eşime bütün gün uyumak istediğimi söyledim telefonumun da şarjı bitmiş hepsi ayrı ayrı eşimi aramislar bugün doğum günü telefonu kapali birşey mi oldu iyimi sesini duymak istiyoruz diye ve gece hep birlikte arayıp saatlerce görüntulu konuştular hepsinin cocugu var hayatı var dertleri var ama değer vermek birine uzaktayiz bahanesine sığınma dan o günü en güzel şekilde geçirsin diye uğraşmaları paha biçilmez.Hayatiniza az ve öz insan alın sizinn için önemli olan bir günü kutlayacakmi diye yolunu gozleten birini hayatınızda tutmayın eğer özel gün benim için çok önemli diyorsanız değersiz hissediyorsanız hemnn bugün yeni bir başlangıç yapın kendiniz icin

sevgilim değilse asla takılmam. can ciğer arkadaşlarımın unuttuğu oluyor, benim de keza oyle. hayat o kadar hızlı ve o kadar uyaranla geçiyor ki, çıkıyor kafadan.

Kendi değerimi kaybettim zaten sırf onun yüzünden. Kendime gelme zamanı
Böyle konuşmamın sebebi bende zamanında sizin konunuza benzeyen şeyler yaşamış olmam, kendimden çok ödün verdiğim bir ilişkiydi sizin ki de ilişki muhtemelen, çok çaba da verdim, ama onun gözünde hiç bir zaman öncelik olamadım maalesef, daha sonra onu hayatımdan çıkardım ve inanılmaz rahatladım ilk başlarda çok üzülmüştüm ama iyi ki olmuş diyorum, ve eşimle tanıştım o dünyanın en iyi insanı

O kadar çok òdun verdiğim bir insan ki.yani belki de sınırsızlugini hayal edemezsiniz.hem maddi hem manevi.Diyorum ki karşımdaki samimiyetsiz bile olsa sevmese de en azından tüm bunların hatrina bir pasta emojisi gönderseydi ben yine mutlu olurdum.degerjmi bir WhatsApp karakterine kadar düşürdüm ya üstelik 5 para etmeyen insanlar uğruna.ne diyeyim

Doğum gününüz kutlu olsun
Bir ikizler buna asla takılmaz takılmamalı :)
Belki gerçekten haklı bir sebebi vardır ya da dümdüz unutmuştur.
Tepkim olmazdı aramda ki samimiyete bakardım zaten arkadaşınızı tanıyorsanız kasıtlı yapmadığını bilirsiniz.

Ben de senelerdir halamın doğum gününü hep karıştırır bir gün sonra kutlarımm alıştı artık :)

Ah canım ya insan önemsediğini hissetmek ister. Fakat bu hissi doğru kişiden almak çok önemli... bazen siz sevdiğiniz için görmezsiniz de arkadaşlığıniz hep sizin emeğiniz ile giden bir ilişkidir. Böyle bir arkadaşlıkta tüm özveri sizden gidiyorsa zaten çoktan elinizi çekip sınır koymanız gerekiyor.. bi gözlemleyin bakalım siz emek vermeyince kendisi kürek çekiyormu ... kaç yıldır arkadaşsınız?

Bu arada doğum günün kutlu olsun ferah sağlıklı zinde mutlu yaşlar dilerim.. her şey geçici kuzum

Ben yakin zamanda esimin dogum gununu unuttum . Ustelik dogum gunlerimiz arasinda 3 gun var. Yani yakin oldugunun farkindayim ama o gun oyle gune basladim ki , gec farkettim yani normalde ya yatmadan ,ya da kqlkinca direkt kutlardim

Hatta kendi dogun gunumu de unuttugum olmustur. Yani araninca farkettigim

Herkes farkli iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…