Bence doğru söylüyor. Mesela kendi instagram dan doga fotoğrafı paylaştı. Demek ki keyfi yerinde.Hikayeyj gördüğümü de gördü.Dur sende yangına körükle gitme belki karşı tarafın makul kabul edilir bi sebebi vardır belki bilemeyiz yav
Kaç yaşındasın ya merak ettim açıkçasıBence doğru söylüyor. Mesela kendi instagram dan doga fotoğrafı paylaştı. Demek ki keyfi yerinde.Hikayeyj gördüğümü de gördü.
Cook.36Kaç yaşındasın ya merak ettim açıkçası
Etme eyleme sana bu 30 dan sonra herseyi umursamaz güncellemesi gelmedi mi yavCook.36
Gelmedi ya. Ne biliyim işte.huy mu karakter mi takıntı mi.ahh bi bilsem.Haa mantığım diyor da işte duygular var yaEtme eyleme sana bu 30 dan sonra herseyi umursamaz güncellemesi gelmedi mi yavboşver yaaa takılma hayat bu kadar uzun değil bacım
Sen mantıkla hareket et boşver duyguyu muyguyu pok yisin o duyguGelmedi ya. Ne biliyim işte.huy mu karakter mi takıntı mi.ahh bi bilsem.Haa mantığım diyor da işte duygular var ya
Yarin hiçbir şey olmamış gibi yazacak.Trip yapan ergen olmak istemiyorum ama iletişim de kurmak istemiyorum. tamamen engellesem bu defa fa baskı hissediyorum. Yani engellemeden öyle bir şey yazmam lazım ki ne trip olsun ne atar ama artık iletişim kurmayacagimi anlasinSen mantıkla hareket et boşver duyguyu muyguyu pok yisin o duygu
Sal ya salllll
Bişey derse lafının cevabını verirsin oldu bitti al sana kuş tüyü hafiflik
Sizde ona bı emoji bile atmayın bı daha ki sefere o zaman düşüncesiz insanlara hiç bir şekilde değer vermemek gerekiyorHediye beklemedim.Bir WhatsApp emojisi yeterliydi.Cok kırıldım.cok.uzuldum
Ben de senin gibi çok takarım böyle şeyleri ve önem de veriirim. Belliki umursamıyor. Bahanelere de asla inanmam unutmak istemeyen insan unutmaZ alarm kurar gerekirse.Sizin için önemli olan ve sevdiğiniz biri doğum gününüzü unutsa.ustelik siz ona iki gün önceden bak benim doğum günüm 29 mayis sakin unutma diye hatırlatmış olsanız.ustelik siz onun doğum gününü gece tam 12 de kutlayıp bir de üzerine güzel bir hediye almış olsanız ne yaparsınız.tepkimoz nasil olur
Kesinlikle haklısınızBen de senin gibi çok takarım böyle şeyleri ve önem de veriirim. Belliki umursamıyor. Bahanelere de asla inanmam unutmak istemeyen insan unutmaZ alarm kurar gerekirse.
Darısı başıma lütfen.cok amjn.bu güncellemeye aşırı ihtiyacım var36 yaşındayım 35 yaşında guncelleme geldi ve artık bağıra bağıra ben neyi hakettigimi biliyorum diyebiliyorum kendi degerimi biliyorum beni haketmeyen hiç kimseyi hayatım da tutmuyorum.inanilmaz özgürleşmis ve mutlu hissediyorum artık sizde lütfen kendi değerinizi bilin...
AminDarısı başıma lütfen.cok amjn.bu güncellemeye aşırı ihtiyacım var
Böyle konuşmamın sebebi bende zamanında sizin konunuza benzeyen şeyler yaşamış olmam, kendimden çok ödün verdiğim bir ilişkiydi sizin ki de ilişki muhtemelen, çok çaba da verdim, ama onun gözünde hiç bir zaman öncelik olamadım maalesef, daha sonra onu hayatımdan çıkardım ve inanılmaz rahatladım ilk başlarda çok üzülmüştüm ama iyi ki olmuş diyorum, ve eşimle tanıştım o dünyanın en iyi insanıKendi değerimi kaybettim zaten sırf onun yüzünden. Kendime gelme zamanı
O kadar çok òdun verdiğim bir insan ki.yani belki de sınırsızlugini hayal edemezsiniz.hem maddi hem manevi.Diyorum ki karşımdaki samimiyetsiz bile olsa sevmese de en azından tüm bunların hatrina bir pasta emojisi gönderseydi ben yine mutlu olurdum.degerjmi bir WhatsApp karakterine kadar düşürdüm ya üstelik 5 para etmeyen insanlar uğruna.ne diyeyimBöyle konuşmamın sebebi bende zamanında sizin konunuza benzeyen şeyler yaşamış olmam, kendimden çok ödün verdiğim bir ilişkiydi sizin ki de ilişki muhtemelen, çok çaba da verdim, ama onun gözünde hiç bir zaman öncelik olamadım maalesef, daha sonra onu hayatımdan çıkardım ve inanılmaz rahatladım ilk başlarda çok üzülmüştüm ama iyi ki olmuş diyorum, ve eşimle tanıştım o dünyanın en iyi insanı
Doğum gününüz kutlu olsunSizin için önemli olan ve sevdiğiniz biri doğum gününüzü unutsa.ustelik siz ona iki gün önceden bak benim doğum günüm 29 mayis sakin unutma diye hatırlatmış olsanız.ustelik siz onun doğum gününü gece tam 12 de kutlayıp bir de üzerine güzel bir hediye almış olsanız ne yaparsınız.tepkimoz nasil olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?