Her gün iletişim kurduğum biriydi.Yani en son akşam konuştuk.Ama bugün sanki kasıtlı gibi hiç ses yoktu.Hediye vs karşılık beklemedim.Dogum gunun kutlu olsun yeterliydi.Hatta pasta emojisi bile yeterliydi.Bi tepkim olmazdı
Belki unutmuş olabilir insanlık hali sonuçta
Yada aklında onun için daha önemli şeyler vardır düşünmesi gereken
Yogundur belki herkesin hayat gayesi farklı böyle şeyler kafaya takılacak mevzular değil inanın
Birde siz yaptınız diye de karşılık beklemek ne bilim ya değer böyle şeylerle biçilmiyor
Hatırlatmanıza rağmen unuttuysa Belkide önemli bi konu var bilemeyiz
Bence boşverin siz takılmayın da böyle şeylere derimHer gün iletişim kurduğum biriydi.Yani en son akşam konuştuk.Ama bugün sanki kasıtlı gibi hiç ses yoktu.Hediye vs karşılık beklemedim.Dogum gunun kutlu olsun yeterliydi.Hatta pasta emojisi bile yeterliydi.
Hediye beklemedim.Bir WhatsApp emojisi yeterliydi.Cok kırıldım.cok.uzuldumİki gün önce hatırlatmışsiniz bı de ona rağmen bişey yapmamış ya kafasında başka önemli dertleri var yada önemsemiyor ve bı şekilde masrafa girmek istemiyor.Bundan sonra sizde ona göre davranin unutun yada geçiştirin inanın bazı insanlara değmiyor
Ne yazık ki çok üzüldüm.Cok deger verdiğim bir insandı.demek ki değmez isteBence boşverin siz takılmayın da böyle şeylere derim
Nice yıllara
Karşı taraf önemsemiyor belli, sizde karşı tarafı çok galeye almayınHediye beklemedim.Bir WhatsApp emojisi yeterliydi.Cok kırıldım.cok.uzuldum
Sanıyorum aynen dediğiniz gibi.Takvime eklemek aklıma gelmemişti. Doğru söylüyorsunuz. Teşekkür ederimFlört ettiğin kişi ise bas tekmeyi. Arkadaş falan ise bir daha bir şeyini kutlama. Ben bu tür unutkanliklari hoş göremiyorum herkesin elinde telefon var takvime eklemek zor değil zaten senede bir gun, onu bari kutlasinlar. Mutlu yıllar iyi ki doğdun
Kesinlikle almamak.lazimmis.Birine değer verince neden böyle oluyor kiKarşı taraf önemsemiyor belli, sizde karşı tarafı çok galeye almayın
Doğum gününüze yeni mi girdiniz yoksa geçti mi artık yeni girdiyse gün içinde bir şeyler yapabilirKesinlikle almamak.lazimmis.Birine değer verince neden böyle oluyor ki
Ben bunları hiç düşünmemiştim.aklindan gitmiştir falan diye düşünmüştüm.cok haklisinizverdiği kadar değerle uğurlarım kendisini .
Rehberime çok sevdiklerimi doğum günüyle kaydederim şekil A özellikle sık görüştüklerim gözümün önünde olsun dieSalı günü de birinin doğum günüydü mesela benden 4 saat uzaklıkta bi şehirde yaşıyor kendisine çiçek gönderdim :)
Geçti.Dundu.12 den 12 ye bekledimDoğum gününüze yeni mi girdiniz yoksa geçti mi artık yeni girdiyse gün içinde bir şeyler yapabilir
Anladım gerçekten de insanlar çok nankör üzülmeyin, kendinize değeriniz olsun, o arkadaşınızı da önemsemeyin artıkGeçti.Dundu.12 den 12 ye bekledim
Kendi değerimi kaybettim zaten sırf onun yüzünden. Kendime gelme zamanıAnladım gerçekten de insanlar çok nankör üzülmeyin, kendinize değeriniz olsun, o arkadaşınızı da önemsemeyin artık
Dur sende yangına körükle gitme belki karşı tarafın makul kabul edilir bi sebebi vardır belki bilemeyiz yavAnladım gerçekten de insanlar çok nankör üzülmeyin, kendinize değeriniz olsun, o arkadaşınızı da önemsemeyin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?