Dogum gunu

Bende sizin gibiydim gerçekten de çok değersizleştirmiştim kendimi sürekli dönüp dolaşıp ona geliyordum o da bunu iyi biliyordu, daha sonra manipüle etmeye başladı kavga ederdik ama sanki ben hep suçluymuşum gibi sanki hep trip atan çocukca uzatan kendisiydi ama bana sendin derdi, benimki bi bağımlılıktı aslında kurtulmak zor oldu ama bi anda bütün hayatımdan çıkardım hee yerden engelledim, inanın çok zordu bunu yapmak ama yaptım daha sonra inanın hayatımda hiç bir yer edinmediğini fark ettim daha sonra 1 aya eşimle tanıştım gerçekten de değer verilmekte herşeyi bana yaşattı yaşatıyor da Allah razı olsun

İyi ki doğdunuz

Ben olsam bir daha onun doğum gününü kutlamam yada hediye almam.

Ben önemsenmedigimi düşünürdüm. İki gün önceden hatırlatmışsin daha neyin unutması. Alzheimermı var karşı tarafta? Hele hele bu kişi sevgilimse direkt yol verirdim.

Kendimi gördüm yazdiklarinizda.Ben de bugün muhtemelen bunu yapacağım.Ama Bende engellersem hırs oluyor.Sakin bir şekilde bitirmem lazim

Böyle insanlar açıklamayı bile hak etmiyor ben bi anda wp den engelledim instagramdan da aynı şekilde def ettim hayatımdan, iyi ki yapmışım diyorum yoksa bana değer veren insanları göremeyecektim malesef

Kimsenin wp dan yazamayacak kadar meşgul olduğuna inanmam ben. Anca sağlık durumu ya da cenazesi vardır o zaman belki ikna olurum. Öbür türlü sana yapılan(daha doğrusu yapılmayan) bana da yapılsa çok bozulurdum ve uzak tutardım kendimi

Yok canım.gayet güzel bir kendi çekimi doğa videosu paylasmis

umursamam açıkçası yanı ne gerek var 2 gun öncesinde hatırlatmanın sizi seven insan bunu unutmaz adam kaç saat görüşmediğimizi sayıyor sallama boşveerr kimseden beklentın olmasınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…