- 19 Temmuz 2016
- 108
- 45
- 98
- 32
- Konu Sahibi kelebek4616
-
Sen de arkadaslarinla icmeli eglenmeli dansli muzikli bir parti yap nolursun.
Video ve fotograf da paylas gozune soka soka. Sonra o dusunsun dusuncesiz kalpsiz tuhaf esin.
O zaman arkadaslarınızla evde bı eglence ayarlayın.Eglenın mutlu olun.
Nice yıllara..
Akşam birşeyler yaparsınız belki. Daha erken değil mi. Pasta da almış zaten en azından unutmamış. Çok alınganlık yapmayın bence.
18den sonraki dogum gunleri anlamini yitirdi bende.
18 e kadar dogum gunleri bayram gibiydi.
Ay simdi gelsinde istemiyorum.
Mutlu yillar.
Bütün gün napcakki dışarıda. Doğum günün olmasa bile seni yalnız bırakmamalı pazar günü. Doğum günün kutlu olsun bu arada :)Malesef Can'ım gece gelecek o geldiğinde ben uyumuş olurum tesekkür ederim
Beklentinizi yukseltmeyin bence. Nikah masasina oturmadan once turlu turlu surprizler yapip hediyeler cicekler bocekler alan esim evliligimizdeki ilk 14 subatta şirkete eşantiyon gelen ajandalardan getirdi al diye. Hani zaten sevmem 14 subat da neymis ama bir tane gül bekledim ki dayisi enistesi falan eslerini tatile, konsere goturmus falan. Gelin cicegimden sonra aldigim ilk cicek 2. Yilimizdaki dogum gunumde oldu.
Yani basta dedigim gibi beklentinizi yukseltmeyin ha ama isteyin sakın anlamasını beklemeyin nitekim ben her dogum gunum oncesinde bana bir surpriz yapmazsan elini kolunu sallaya sallaya gelirsen bu gece arabada yatarsin diye gözdağı da veriyorum
Adamlarin geneli anlamazdan gelir eger sesini cikartmazsan isine gelir, yeri geldiginde carla surat yap ama onun dogum gununu de en guzel sekilde kutla ki pisman olsun
Bütün gün napcakki dışarıda. Doğum günün olmasa bile seni yalnız bırakmamalı pazar günü. Doğum günün kutlu olsun bu arada :)
Mutlu Yıllar.
Avatarın çok tatlı, kırmızı başlıklı kız :)
Benim için en önemli gündür doğum günü. Sizi gazlamak istemem ama Ben sahsen çok bozulurdum. Hediye kutlama olmasada olur ama birlikte vakit geçirilmesi gerekir bence. Hemde daha 3 aylık evlisiniz.Sizde onun doğum gününde size yaptığının aynısını yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?