- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi kelebek4616
-
Beklentinizi yukseltmeyin bence. Nikah masasina oturmadan once turlu turlu surprizler yapip hediyeler cicekler bocekler alan esim evliligimizdeki ilk 14 subatta şirkete eşantiyon gelen ajandalardan getirdi al diye. Hani zaten sevmem 14 subat da neymis ama bir tane gül bekledim ki dayisi enistesi falan eslerini tatile, konsere goturmus falan. Gelin cicegimden sonra aldigim ilk cicek 2. Yilimizdaki dogum gunumde oldu.
Yani basta dedigim gibi beklentinizi yukseltmeyin ha ama isteyin sakın anlamasını beklemeyin nitekim ben her dogum gunum oncesinde bana bir surpriz yapmazsan elini kolunu sallaya sallaya gelirsen bu gece arabada yatarsin diye gözdağı da veriyorum
Adamlarin geneli anlamazdan gelir eger sesini cikartmazsan isine gelir, yeri geldiginde carla surat yap ama onun dogum gununu de en guzel sekilde kutla ki pisman olsun
Doğum gününden önemli ne var ki Zaten kutlanan bir doğumgünü bir evlilik yıldönümü , evli insan arkadaşlarıyla pazar günü denize gidecekse evlenmesin bence ne saçma , eşin hadsizğin kitabını yazmış!!!Kızlar selam,
Sizlere bir konuda danışmak istiyorum.Bugun benim doğum günüm dün kardesimin evindeydik gece geldik eve ben yeni yatmıştım eşimde bir tane tek kişilik pasta almış doğum günümü kutladı diyetteyim sağlık sorunlarımdan dolayı tatlı yiyemiyorum zaten tesekkür ettim oda diyette olmasaydın seni yemege cıkaracaktım bir daha ki dogum gününe ayarlarız dedi sonra yattım ben . Ve eşim bugun arkadaslarıyla denize gitti sabah 07.00 da çıktı evden daha önce zaten bunun için izin almıştı ama bi gün demişti bende tamam demiştim. Hatta dün kardeşime giderken hava cok kötüydü yağmur yağdı daha cok yagsın insallah dedim esimde yarın ben denize gideceğim diye mi söylüyorsun dedi bende o an sadece yok ne alaka diyebildim bugun gideceğini bile bilmiyordum şaka yapıyor sandım.sonucta evet dogum günü cok büyük birsey değil belki ama sonucta önemli değil mi yani yanımda olması gerekmezmiydi kızlar sizce ben mi alınganlık yapıyorm?
benım esım doğum gunumu bırgun önceden kutlayıp kolye almasına yemeğe çıkarmasına rağmen o gun yanımda olmadığı ıcın cok bozuldum hatta ağladım...cunku ben cok değer verıyorum böyle seylere...onemlı olan yemesı hedıyesı degılkı manevı olarak o gun yalnız kalmamalıyız bence.....
Doğum gününden önemli ne var ki Zaten kutlanan bir doğumgünü bir evlilik yıldönümü , evli insan arkadaşlarıyla pazar günü denize gidecekse evlenmesin bence ne saçma , eşin hadsizğin kitabını yazmış!!!
Bende olsam alınırdım. Bildiğin surat yapardım. Diyettesiniz diye herşeyi yiyemiyorsunuz diye bu doğumgünü kutlamayacaksınız anlamına gelmez.
Ama erkekler farklı işte
Biz kadınların düşünce şekilleri çok farklı
Seni de götürseymiş ya denize.
Arkadaşları da sevgililerini eşlerini alsaymış gitseymişsiniz.
Bide ta gece gelecek.
Ay ne sinir bozucu ya, yinede moralini bozma yasak olmayan yiyeceklerden hazırla aç film serisi izle akşama kadar.
Doğru galibaaz beklenti çok mutluluk :)
Ayyy bence yılın tribini istiyor esinAynen Cok haklisin seni Cok Iyi anliyorum bir kac gün oncesinde bana dogum gunun icin gidelim biseyler alalim ihtiyacin olan bisey varsa alalim dogum gununde veririm dedi bende istemem dedim gidip benim begenip alalim dedigim seyin bir degeri yok bugunde sabahtan arkadaslariyla Denize gitti oglen de aradi amcamlar kizi cocuklari ev gormeye gelecekmis bende yokum dedim ama olsun dediler haberin olsun dedi simdi temizlik yemek ugrasiyorum saka gibi bir dogum gunu :)
E gelip yardım etse bari . Sen onun sülalesi için uğraşıcan o arkadaşlarıyla gezecek. Sabah denize gitsin gelsin. Bütün gün olur mu. Konuş gelsin bence.Arkadaslarinin hepsi bekar ve hovarda ailelerimiz hep gidelim demesine ragmen gitmezdi arkadaslariyla gitti ki zaten aksam amcasi kizlari gelinleri bize gelecekmis kendisi evde yok bende temizlik yemek ugrasiyorum
Siz fazla alınganlık gösteriyorsunuz bence.Normal zaman da sizinle ilgilenen bir eşiniz varsa o ilgiyi yılda bir gün gören kadın değilseniz çok takmamak gerek bence.Kızlar selam,
Sizlere bir konuda danışmak istiyorum.Bugun benim doğum günüm dün kardesimin evindeydik gece geldik eve ben yeni yatmıştım eşimde bir tane tek kişilik pasta almış doğum günümü kutladı diyetteyim sağlık sorunlarımdan dolayı tatlı yiyemiyorum zaten tesekkür ettim oda diyette olmasaydın seni yemege cıkaracaktım bir daha ki dogum gününe ayarlarız dedi sonra yattım ben . Ve eşim bugun arkadaslarıyla denize gitti sabah 07.00 da çıktı evden daha önce zaten bunun için izin almıştı ama bi gün demişti bende tamam demiştim. Hatta dün kardeşime giderken hava cok kötüydü yağmur yağdı daha cok yagsın insallah dedim esimde yarın ben denize gideceğim diye mi söylüyorsun dedi bende o an sadece yok ne alaka diyebildim bugun gideceğini bile bilmiyordum şaka yapıyor sandım.sonucta evet dogum günü cok büyük birsey değil belki ama sonucta önemli değil mi yani yanımda olması gerekmezmiydi kızlar sizce ben mi alınganlık yapıyorm?
Ayyy bence yılın tribini istiyor esinyanastirma yanina bir sure deger vermediğini düşündüğünü soyle pisman olsun birkac gun surundur şayet bir sey alirsa paketi bile acma kalbimi kirdiktan sonra bu mu yani diye zorla bence
E gelip yardım etse bari . Sen onun sülalesi için uğraşıcan o arkadaşlarıyla gezecek. Sabah denize gitsin gelsin. Bütün gün olur mu. Konuş gelsin bence.
Hem diyetle ne ilgisi var yemeğe götüremem demesinin. İlla ağır bir yemek yemeniz şart değilki. Kendine göre hafif ızgara salata vs de yiyebilirsin. Moralini bozma ama yine de seni yalnız bırakmasına müsade etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?