Doğum günü

Seni de götürseymiş ya denize.
Arkadaşları da sevgililerini eşlerini alsaymış gitseymişsiniz.
Bide ta gece gelecek.
Ay ne sinir bozucu ya, yinede moralini bozma yasak olmayan yiyeceklerden hazırla aç film serisi izle akşama kadar.

benım esım doğum gunumu bırgun önceden kutlayıp kolye almasına yemeğe çıkarmasına rağmen o gun yanımda olmadığı ıcın cok bozuldum hatta ağladım...cunku ben cok değer verıyorum böyle seylere...onemlı olan yemesı hedıyesı degılkı manevı olarak o gun yalnız kalmamalıyız bence.....

Dogum gununuz kutlu olsun. Bende sizin gibi deger veririm ozel gunlere ama cogu erkek onemsemiyo.ben esime bir hafta onceden hatirlatmaya basliyorum yinede hic faaliyette bulunmuyo bu konulardabosver hic kafana takma bu guzel gunun keyfini cikat cik disari tek basina bile olsan disarda gezin hava al

Bende olsam alınırdım. Bildiğin surat yapardım. Diyettesiniz diye herşeyi yiyemiyorsunuz diye bu doğumgünü kutlamayacaksınız anlamına gelmez.
Ama erkekler farklı işte
Biz kadınların düşünce şekilleri çok farklı

Doğum gününden önemli ne var ki Zaten kutlanan bir doğumgünü bir evlilik yıldönümü , evli insan arkadaşlarıyla pazar günü denize gidecekse evlenmesin bence ne saçma , eşin hadsizğin kitabını yazmış!!!

Kesinlikle oyle böyle gunler de yanliz birakilmamaliyiz insan kendini Cok degersiz hissediyor

Kesinlikle oyle evliyiz ve yaptigina bak sinirlenmemek elde degil

Aynen oyle Hersey yemek degil hic bise yapmasak dahi bugun yanimda olsa bana yeterdi ama dedigin gibi erkekler boyle

Arkadaslarinin hepsi bekar ve hovarda ailelerimiz hep gidelim demesine ragmen gitmezdi arkadaslariyla gitti ki zaten aksam amcasi kizlari gelinleri bize gelecekmis kendisi evde yok bende temizlik yemek ugrasiyorum

Ayyy bence yılın tribini istiyor esin yanastirma yanina bir sure deger vermediğini düşündüğünü soyle pisman olsun birkac gun surundur şayet bir sey alirsa paketi bile acma kalbimi kirdiktan sonra bu mu yani diye zorla bence

Arkadaslarinin hepsi bekar ve hovarda ailelerimiz hep gidelim demesine ragmen gitmezdi arkadaslariyla gitti ki zaten aksam amcasi kizlari gelinleri bize gelecekmis kendisi evde yok bende temizlik yemek ugrasiyorum
E gelip yardım etse bari . Sen onun sülalesi için uğraşıcan o arkadaşlarıyla gezecek. Sabah denize gitsin gelsin. Bütün gün olur mu. Konuş gelsin bence.
Hem diyetle ne ilgisi var yemeğe götüremem demesinin. İlla ağır bir yemek yemeniz şart değilki. Kendine göre hafif ızgara salata vs de yiyebilirsin. Moralini bozma ama yine de seni yalnız bırakmasına müsade etme.

Siz fazla alınganlık gösteriyorsunuz bence.Normal zaman da sizinle ilgilenen bir eşiniz varsa o ilgiyi yılda bir gün gören kadın değilseniz çok takmamak gerek bence.

Aynen zaten hani yemegi gectim sahile gidip yuruyus yapsak bir cay icsek dahi yetecekti ama malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…