Dogum gunum ama cok üzgünüm :(((

destik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
734
275
33
Bugun dogum gunum ama icim cook aciyor. Hungur hungur agliyorum ve yaziyorum. Sabah kalkip dershneme gittim ordan kuafore. Kuaforden ciktim esim aradi. Nerdesin dedim geliyorum dedim. 10 dakka sonra kapinin onundeydim. Karsi komsuyla konusurken 1 kere caldim zili acmadi kapiyi. Ayakabilarimi actim tekrar caldim. Geldi acti iceri girer girmez kapi zaten acik neden caliyon ki dedi. Bilmedim acik oldugunu insan evin kapisini acik birakirmi dedim. Sonra digum gunumu kutladi optu sarildi. Bende sarildim. Iceri gectim 3 5 tane balon sisirmis. Sonra dedimki canim ustundeki pijamalari degistirseydin pjamaylami kutlama yapicaz. Birde3 5 tane balon sisirmissin. Ben cocukmuyim dedim. Baktim esim diyorki. Sen hic bsy haketmiyosun. . O an icim parcalandi. Yapma haketmiyosam dedim. Sus cik bu odadan dediysemde dinletmedim. Ilk kez bole kavga ettik 8 aydir evliyiz ilk kez bole davrandi bana birde dogum gunumde . O odadan cikmayinca bende aldim hedyesini firlattim balonlari patlattim. Sonra konusmaya devam edince mutfaga gectim. Baktim pasta dolapta pastayi firlattim tezgahin ustun. En son pastayi ole yapinca. Insan degilsin deyip elerime vurdu. Elim mosmor oldu agladim. Gelip sarilmaya calisti. Bende kendimi disari attim. Hic bsy yapmasaydi opseydi sarilsaydi yeterdi. Ama haketmiyosun demeseydi. Bende sitem ettim bisyler giyseydin ustune pjima ilemi kutlucaz dedim. Her kadin gibi guzel bsyler bekledim. Kapidan girince kapik acik neden zile basiyon demesini degil. Kizlar esim bana ilkbkez bagirdi ilk kez vurdu. Bugun ne oldu bize bilmiyorum. Bende ona ilk kez bu kadar sert davrandim. Ben onun ailesinden zaten cook bunalmistim. Birde haketmiyosun deyince... cok uzgunum:110:

Eşiniz kendince hazırlanmış, ortam yapmış, hediye almış, pasta almış. Siz pijamaya takılıp eşinizin tüm hevesini kursağında bırakmışsınız.
Vurmasını onaylamıyorum da balonları patlatmak, hediyeyi fırlatmak, pastayı tezgaha atmak çok aşırı şeyler. Siz daha çok hatalısınız bana göre.

Üf ne bu şımarıklık allah aşkına.
8 ayda ne hale gelmiş evliliğiniz.
Adam ne yapsın istiyordunuz pastadan dansöz mü çıkartsaydı?
Yok balon patlattım yok hediyeyi fırlattım yok pastayı attım.
Ee kusura bakmayın da bir şey hak etmiyorsunuz. Bundan sonra da sürpriz filan beklemeyin eşinizden.
Eşinizin size vurması da yanlış ama adamı çileden çıkartmışsınız.
Bir de kendinizi bu kadar önemsemeyin altı üstü doğumgünü ya herkes doğuyor bir size özgü değil bu doğma işi...

Çok aşırı reaksiyon göstermişsiniz. Pijamayla diye 3-5 balon şişirmişsin çocuk muyum ben falan. Pastayı hediyeyi fırlatmalar. Anladığım kadarıyla sizin beklentiniz biraz yüksekmiş beklentinizi göremeyince böyle tepkiler vermişsiniz. Ama o da kendince hazırlanmış, elinden, fikrinden o gelmiş . Ama tabikide ellerinize vurması yanlış olmuş .

Doğum gününüzz kutlu olsun

Bugun dogum gunum ama icim cook aciyor. Hungur hungur agliyorum ve yaziyorum. Sabah kalkip dershneme gittim ordan kuafore. Kuaforden ciktim esim aradi. Nerdesin dedim geliyorum dedim. 10 dakka sonra kapinin onundeydim. Karsi komsuyla konusurken 1 kere caldim zili acmadi kapiyi. Ayakabilarimi actim tekrar caldim. Geldi acti iceri girer girmez kapi zaten acik neden caliyon ki dedi. Bilmedim acik oldugunu insan evin kapisini acik birakirmi dedim. Sonra digum gunumu kutladi optu sarildi. Bende sarildim. Iceri gectim 3 5 tane balon sisirmis. Sonra dedimki canim ustundeki pijamalari degistirseydin pjamaylami kutlama yapicaz. Birde3 5 tane balon sisirmissin. Ben cocukmuyim dedim. Baktim esim diyorki. Sen hic bsy haketmiyosun. . O an icim parcalandi. Yapma haketmiyosam dedim. Sus cik bu odadan dediysemde dinletmedim. Ilk kez bole kavga ettik 8 aydir evliyiz ilk kez bole davrandi bana birde dogum gunumde . O odadan cikmayinca bende aldim hedyesini firlattim balonlari patlattim. Sonra konusmaya devam edince mutfaga gectim. Baktim pasta dolapta pastayi firlattim tezgahin ustun. En son pastayi ole yapinca. Insan degilsin deyip elerime vurdu. Elim mosmor oldu agladim. Gelip sarilmaya calisti. Bende kendimi disari attim. Hic bsy yapmasaydi opseydi sarilsaydi yeterdi. Ama haketmiyosun demeseydi. Bende sitem ettim bisyler giyseydin ustune pjima ilemi kutlucaz dedim. Her kadin gibi guzel bsyler bekledim. Kapidan girince kapik acik neden zile basiyon demesini degil. Kizlar esim bana ilkbkez bagirdi ilk kez vurdu. Bugun ne oldu bize bilmiyorum. Bende ona ilk kez bu kadar sert davrandim. Ben onun ailesinden zaten cook bunalmistim. Birde haketmiyosun deyince... cok uzgunum:110:

benim eşim balonları patlatsa, hediyeyi fırlatsa, pastayı fırlatsa benim bununla ne işim var derim ve ayrılırım hemen. çok ciddiyim. ne yapacağı belli olmayan fevri insanlar bana çok tuhaf geliyor, aynı ortamda bulunulamayacak kadar tuhaf. ben de böyle bir şey yapsam bir daha yüzüne bakamam heralde utancımdan.

Nevarkı pijamalıysa evin içinde takım elbisemi gıycektı. pastayı fırlatıp balonları patlatmalar falan :/ hem hiçbişi yapmasaydı opseydı sarılsaydı yeter diosun .Hemde adamın balonundan tut pijamasına kadar laf ediyosun yaptıgın cok ayıp. kadının dogum gününü bırak pasta balonla ağzıyla bile kutlamayanları bilirim çok memnunıyetsızsın kusura bakma :KK20:

Buarada mutlu yıllar

İşte bunlar hep sosyal medyanın dezavantajları.

Dalga geçtiğimi düşünebilirsiniz ama gerçekten insanlar bu Instagram'da gördükleri şaşaalı, abartılı kutlamaların gerçek sevgi olduğunu düşünmeye başladılar. Siz de belli ki öyle bir beklentiyle gitmişsiniz, kuaför, saç baş... Okey, belki bir yemeğe gidebilirdiniz ama adam uğraşmış, pasta almış, balon şişirmiş "Ayy ben bunu beğenmedim" diye hediye fırlatmak, balon patlatmak... Adama demişsiniz ama sizin yaptığınız daha çocukça, ayıp yani koca kadınsınız. Adamın kutlamasına eşlik edip, sarılıp öpüştükten sonra "Hadi güzel bir yemeğe çıkalım" demek pek zor olmasa gerek.

benim eşim balonları patlatsa, hediyeyi fırlatsa, pastayı fırlatsa benim bununla ne işim var derim ve ayrılırım hemen. çok ciddiyim. ne yapacağı belli olmayan fevri insanlar bana çok tuhaf geliyor, aynı ortamda bulunulamayacak kadar tuhaf. ben de böyle bir şey yapsam bir daha yüzüne bakamam heralde utancımdan.
Biliyor musun oku diger konularimi. Ne kadar sabirli bi insan oldugumu anlarsin. Fevri bir insanda degilim. Etrafimda cok kisi var ki akil danisir bana. Ama kv gorumce derken. O kadar sustumki bugun o haketmiyosun cumlesi beni cildirtti. Ben gelin oldum bir tek bsy gormedim kimseden. Gelin arabam suslenmedi. Evden ben esim ailem ciktik sadece. Ailensinden biri bile yoktu. Hataliyim. Dolmusum birikmisim yalnis bi zamanda patladim. Ama haketmiyorsun cumlesi benim gozumu karartti.

Gözünüz yükseklerde sanırım ondan beğenmemişsinizdir:işsiz: O zaman beklentilerinizi karşılayacak biriyle evlenseymişsiniz, yazık olmuş adama.

Yazık ya adamcağıza. Kendi çapında birşeyler hazırlamış işte, önemli olan unutmaması değil mi? Bu kadar tepki vermem hiç normal değil.
Eşinin gönlünü al bence..
Asla gonlunu almam. Haketmiyorsam yapmasaydi.

günah valla instagramlar yüzünden insanların küçük sürprizlerinin de anlamı kalmadı, herkes bekliyo ki herşey fotoğraf karesine layık olsun, iyi giyimli gül yaprakları dolu insanlı dolu çiçekli kareler, #kocişiminsurprizi #iyikidogmusumöylediyo hashtagli şeyler...
adamcağız balon almış, pasta hediye almış,pijama giydiyse ne olmuş yani maksat nedir iyi giydirmekteki evde başbaşa kutlayacağınız doğumgününde teşekkür etseniz olmaz mıydı... bilmiyorum.
sonumuz iyi değil bakın şimdiden söylüyorum, bi süre sonra kadınlar kocalarını neden az kazanıyorsun diye kesmeye bile başlayabilir insta sayfalarından etkilenip:63:

Back
X