- 24 Mayıs 2021
- 1.191
- 1.006
- 83
- 40
- Konu Sahibi AlerjikRinit
-
Çok teşekkürler.İnsanlardan beklentilerinizin sıfıra ingirgendiği bir yaş olsunsifir beklenti cok huzur getiriyor artik dogum gununuz kutlu olsun
Afiyet bal şeker olsun.Üzmeyin kendiniziinsanlardan bir şey beklemeyin , siz kendinize o değeri verin Eskiden bende herkesin doğum gününe sürpriz yapar, balonlarımı , pastamı alır giderdim . Baktım ki telefon bile açan yok bana En son doğum günüme kendim almıştım pastamı , çok da güzelmiş mumlarıda koydum üfledim yedim
Sanırım bende kapatıcam face de doğum gününü.Eskiden Facebook'ta doğum günüm açıktı, kaldırdım. Orada görmese kutlamayacak olan kişilerin yazması anlamsız gelmeye başlamıştı bana.
Geçen sene sadece eşim, ailem ve demirbaş arkadaşlarım kutladı. Hatta arkadaşımın getirdiği kekin (pasta değil) üzerindeki mumu üfledim, inanın o bile düşünüldüğüm için mutlu etmeye yetti.
Bu sene, artık annem yokArkadaşlardan biri de yanımda olmadığı için hayatımda değil artık :) ne diyelim, bize sonunda en gerekli olan insanlar kalıyor, gerisinin bir önemi de yok.
Çok mutlu yaşlarınız olsun eşiniz ve çocuklarınızla birlikte
Çok teşekkür ederimAfiyet bal şeker olsun.
Mutlu yaşlarınız olsun.
Bunu benimde öğrenmem gerek sanırım.
Ama ağlarım.O zaman biz kutlayalım. İyi ki doğdunuz, nice yıllara :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?