doğum günüm

tubish_19

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
632
259
323
32
merhaba arkadaşlar,

bugün benim yaş günüm ama hüzünlü bir yaş günümdeyim. daha önce konu açmıştım. sevdiğim erkek beni kilolarım yüzünden terk etmişti. şimdi kilolarımı veriyorum. saçlarımı felan kestirdim dün. gayet güzel bir kız olma yolundayım. fakat içimden onu atamıyorum. sizce nasıl unutabilirim.

bu zaman süresinde ona hiç yazmadım aramadım heryerden engelli.

Bence tesekkur icinde olman lazim
Bak ne guzel kendine getirmis seni ..
Oyle Turk filmi kivaminda hayallere kapilip 50 kilo olacagim onunden gecip ona bakmayacagim triplerine hic girme ..
Önüne ve yeni baharlara bak artik...
Begenmeyen küçük ogluna almasin
Dogum gunun kutlu olsun :)

Doğum gününüz hayırlı ve mübarek olsun.

1. Güzel bir kız olma çabanız başkaları için değil kendiniz için olmalı.Siz siz olun bir erkek için saçınızın bir telini bile değiştirmeyin.

2. Sizi olduğunuz gibi seven birini sevin, sizi olduğunuz dışında biri yapmak isteyen birini değil.

3. Değmeyen birisi, üzülmeye değmez, unutun.

Dogum günün kutlu olsun

Faaliyetlerde bulun cnm kafanin dagilmasini sagla. Zamanla unutacaksin

Doğum gününüz kutlu olsun.
Seven insan kiloları yüzünden sevgilisini terk etmez, onun sağlığı için kilo vermesinde destek ve yardımcı olur. Bu adam sizi sevmemiş. Sığ hayvanın tekiymiş. Sizi bir insan, bir sevgili olarak değil, bir eşya gibi görmüş. Bunlar ondan tiksinmeniz için yeterli değil mi? Bence hissettiğiniz sevgi değil, bağımlılık, alışkanlık, takıntı gibi bir şey olabilir ancak. Bunun farkına varırsanız, atlatmanızda yardımcı olur. Kıymetinizi, vücudunuza endekslemiş biri, düşüncelerinizde yer işgal etmeyi bile hak etmiyor.

Doğum günün kutlu olsun.
Kendin için güzelleş, zayıfla özgüvenin yükseldikçe unutursun az zaman.

Doğum gününn kutlu olsun iyi ki ayrılmışsınız bu kilo çünkü bi alınır bi verilir dert değil ama erkek arkadaş kişisi bunu bahane etmiş ve bugün kilolu olduğun için ayrılan yarın gözünün üstünde neden kaşın var der ayrılır çok şeyapmayın önünüze bakın eminim en hayırlı kısmetiniz biyerlerde bekliyordur sizi

Doğumgünün kutlu olsun
Her aklına gelişince seni ne için bıraktığını hatırla.Seni her halinle sevmemiş.Böyle bi adamdan kurtulduğun için şükretmelisin.
Eşimle tanıştığımda 80li kilolardaydım sonra kendim için zayıfladım 58 oldum şuan hamileyim yine kilo aldım.Hiç bir zaman beni kıracak bişey söylemedi.Her halinle ayrı güzelsin dedi.Demem o ki sana sen olduğun için değil dış görünüşün için değer vermiş hatta onun için bile değer vermemiş o insanı düşünüpte kendini üzme.Değerini bilecek biri karşına çıkacaktır

zamana bıraksanız düşünnce uzulun ağlayın sonra hayatınıza devam edın sürdürmeyın...

Nice senelere..İyiki varsın.

Hiçbirsey yapmadan zamanla geçicek...

Sevginizi sizi her halinizle sevecek insanlara saklayın.. dogum gününüz kutlu olsun.. Yeni yasiniz kocaman mutluluklar getirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…