- 14 Aralık 2014
- 112
- 27
- 13
- 36
- Konu Sahibi MinnakinAnnesi
-
Arkadaslar benım odun üstü bı kocam var 6 yıl cıktık 1.5 yıldr evlıyız ınsan bı dogum gunundede 00.00da kutlamazmı ya is ıcın antalyaya gıtmıstı cma gunu 00.15te aradı bende kutlayacak sandım yattıgını haber verıyor bende soguk bı sekılde tamam dedım kızım napıyo dedı uyuyor dedm neden soguksun ne oldu yıne dıye bagırdı bıse yok dedm ne oldu dıyom dıo yok bıse dedm ıyı ya ben yatıyorm dedı ıyı geceler dedım kapattm ya belkı onemsız bıse ama ben cok önem verırım bılıyorda kendı bunu yıl donumlerı falan deıl sadece dogum gunune onem verırım her sene bunu belırtırım yıne unuttu ıstenapım ben sımdı arayp azıma gelenı soylemek ıstıyorm kırıldıgımı nasl bellı edeym sızce
Aamaaan taktığın şeye bak yaa...
Takıyor insan iste
Arkadaslar benım odun üstü bı kocam var 6 yıl cıktık 1.5 yıldr evlıyız ınsan bı dogum gunundede 00.00da kutlamazmı ya is ıcın antalyaya gıtmıstı cma gunu 00.15te aradı bende kutlayacak sandım yattıgını haber verıyor bende soguk bı sekılde tamam dedım kızım napıyo dedı uyuyor dedm neden soguksun ne oldu yıne dıye bagırdı bıse yok dedm ne oldu dıyom dıo yok bıse dedm ıyı ya ben yatıyorm dedı ıyı geceler dedım kapattm ya belkı onemsız bıse ama ben cok önem verırım bılıyorda kendı bunu yıl donumlerı falan deıl sadece dogum gunune onem verırım her sene bunu belırtırım yıne unuttu ıstenapım ben sımdı arayp azıma gelenı soylemek ıstıyorm kırıldıgımı nasl bellı edeym sızce
valla benmde eşim dogum günümde nöbetteydi bütün gün ne msj ne bişey heryerden msj attım sagol iyiki dogmuşum diye adam ertesi gün süpriz dogum günü yaptı bi mekanda sagolsun sıkma canını dur bakalmArkadaslar benım odun üstü bı kocam var 6 yıl cıktık 1.5 yıldr evlıyız ınsan bı dogum gunundede 00.00da kutlamazmı ya is ıcın antalyaya gıtmıstı cma gunu 00.15te aradı bende kutlayacak sandım yattıgını haber verıyor bende soguk bı sekılde tamam dedım kızım napıyo dedı uyuyor dedm neden soguksun ne oldu yıne dıye bagırdı bıse yok dedm ne oldu dıyom dıo yok bıse dedm ıyı ya ben yatıyorm dedı ıyı geceler dedım kapattm ya belkı onemsız bıse ama ben cok önem verırım bılıyorda kendı bunu yıl donumlerı falan deıl sadece dogum gunune onem verırım her sene bunu belırtırım yıne unuttu ıstenapım ben sımdı arayp azıma gelenı soylemek ıstıyorm kırıldıgımı nasl bellı edeym sızce
özel gunler unutulmamalı ama
00.00da bu neyın acelesı be canm :)
ama cuma 00:15 diyor
c.tesi bitti, pazar bitti
gerçi herkes aynı şeyi yazdı, yani doğumgünü bitmemiş gibi
ben mi yanlış anlıyorum acaba?
Ben de şu şekilde anladım, doğum günü atıyorum 16 şubat olsun, 15 şubatın bittiği 23:59'dan sonra gelen dakika 16 şubat 00:00'da kutlamasını istiyor. Ama o 00:15'te arayıp bir de kutlamıyor diye kızıyor konu sahibi.
Aynen öyle ya sacma gelır bazısınada ben bu konuda takıntılıyım 7 yıldırda bunu biliyor yıne aynısını yapıyor az once aramıs bısemi oldu dedı yok dedm özgecan icinmi aglıyosun hala dedı evet ona uzuluyorm hala dedım uykm geldı dedm kapattm bakalm yarn buyk bı suprız olmazsa burnundan getrecem :)
Ben de şu şekilde anladım, doğum günü atıyorum 16 şubat olsun, 15 şubatın bittiği 23:59'dan sonra gelen dakika 16 şubat 00:00'da kutlamasını istiyor. Ama o 00:15'te arayıp bir de kutlamıyor diye kızıyor konu sahibi.
cuma gecesi 00:15 dediğine göre doğumgünü 14 şubatmış (c.tesi)
konu sahibi sadece cuma gecesi 00:00 dan sonra aranmadı diye mi kızmış?
konu sahibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tamamen mi unuttu? yoksa 00:00 lı saatlerde aramayı unuttu da sonra hatırladı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?