Doğum günüm :(

Bugünmüş doğum günü. Yazdığım mesaj konu sahibinin derdi.

Dogum gununuzu 00:00'da kutlamiyor diyeyse bu haliniz, boyle incik cincik seyler beklediginiz icin daha cook hayal kirikligi yasarsiniz.
Dogum gunu 24 saatlik bir sey. Koca gun. Ister 00:00'da kutlar, ister 23:59'da. Tuhaf tuhaf takintilarla hayati kendiniz icin de karsinizdaki icin de zorlastirip, sonra da agliyorsunuz. Azicik gercekci olun yahu. Is gezisindeymis. Isini gucunu birakip, yeni yetme ergenler gibi bir heyecan tum gun 00:00'i mi bekleyecek aman kacirmayayim o ani diye... Sacma geliyor bana bunlar. Belki ona da geliyordur.

ben yanlış anlamışım
cuma günü antalya'ya gitmiş, bu gece aramış, doğumgünü yarın
bir virgül olsaydı....

ama konu sahibi

böyle yaparsan kocandan öte kendine yazık edersin, kendini mutsuz edersin
bu benim takıntım diyorsun ama, bence bunu kendine yapma

Düsüce seklımız aynı iste bende bunu ıstıyorum ee ne yın eksık soyle alım yada sen al dıyo 14subatta yoktu burda cıcek yolllamıs yıgenıyle oda ben artk dayanamayıp msj attm hıcmı önemsemıyosun falan dıye bıde yıgenı dıyorkı yenge kusura bakma dayım oglen gotur dedı benım ısım vardı anca geldım yalana bak adamdakı ne dersın buna bakalm yarn napacak suprız falan dusunmuyorm hayal kırıklıgı daha kotu oluyor :)

bir de bu yüzden eşe "odun" denmesi...

benim eşimde özel gün konusunda çok kötü maalesef.unutmaz ama unutsa daha iyiydi dedirtir.aileden gelen bi alışkanlık bence bu.benim ailemde özel günler hep kutlanırdı.babam anneme hediyeler alırdı,o sabah özene bezene kahvaltı hazırlayıp yatağa götürürdü,o güne özel mekana gidilirdi.(dı-di diyorum çünkü babam vefat etti,yaşasaydı eminin hala böyle şeyler yapardı) eşimin ailesinde özel günlere hiiiç önem verilmemiş.böyle alışmış ama ben zorlaya zorlaya birazcık bişeyler öğrettim bu konuda.

Ama canım 7 yıldır böyleymiş bu adam. Bazı insanlar romantik olamıyor bizim beklentilerimiz yükseliyor bazen de. Bişey yapmasa da gelse sarılsa yetmez mi?
Kıymet bilelim lütfen.

kendınızı uzmek ıcın yer arıyosunuz valla..okudukca üzülüyorum..... 00.00 bı kere cok saçma...ama emınım kafanızdakı dusunce degısmez..

cok afedersınız lafım asla sıze değil bir ornek verıcem...erkeklerden bır cok sey bekleyen kadınlar..hanı onca ezılıp uzulen kadın varken bır de hedıyeler surprizler hatırlamalar bekleyen kadınlar..yanı kimsiniz ben anlayamıyorum..
afrodit olsanız bile nedir bu kraliçe yasam ozentısı...sırf baskalarına kocam ya da sevgılım bana sunu yapmıs deme edası..
hele o cok zengın kadınlar mılyarlık yuzuklerı burnuyla kakanlar ..kimsiniz ki yani..ne ıcın..vucudunuz altından mı yaratıldı...

sevgı boyle seyler değil..umarım AMA umarım yanlıs anlamadınız..gece gece kendınız uzdugunuz seye bakın..bence gundemdekı uzucu haberlere ağlasanız sabaha kadar bundan daha mantıklı olurdu..
nedır yanı..bence dogum gununde kutlamak mecburen yapılmıs bırsey gıbı gelır..özellıkle soyledım erkek arkadasıma benım ıcın normal gunlerde beklemedıgım zaman aldıgın seyler daha ozel olur dıye..
oyle yapıyoruz zaten..
nıye popüler kültürün esiri oluyosunuz ki..
gerek yok kalbınız yorulur böyle her yıl her özel gece..

Babana allah rahmet eylesın canım haklısın galıba hala her sartta 00.00da kutlayan bır babam var dogum gunumde herazaman kucukte olsa bı suprız yapar abılerm ablalarım ve canım annem bız cok önem verıyoruz belkıde ondan esımın aılesı oyle deıl kv dogum gununu gecen yıl pasta aldm hedıye aldm kutladım kadın agladı ılj defa dogum gunum kutlandı dıye . Kac yasına gırersen gır kucuk bı kız gıbı aılem dogum gunumu saatınde kutluyor istiyorum esımde öenemsesun ama umutluym seneye kutlayacak 00.00da :)

Daha doğumgününüz bugünmüş,niye bu kadar acele ediyorsunuz ki.eşinizin bu gece sonuna kadar vakti var.bence size sürpriz yapacak demedi demeyin

Bu arada doğumgününüz kutlu olsun

Amin canım çok sağol.senin ailende önem veriyormuş işte sende o yüzden öylesin ailenden öyle gördün eşindende bekliyorsun doğal olarak.ne yaparsak yapalım sırf biz üzülmeyelim diye şartlayacaklar eşlerimiz kendilerini,kızıp küsmeyelim diye özenle kutlamaya çalışacaklar.yoksa içlerinden geldiğini pek sanmıyorum alışmamışlar sonuçta :) pastasını çiçeğini hiç atlamaz ama ne biliyim işte romantiklik yok.pes etmek yok yontmaya devam :)

Gündemdekı olaylara üzülmedıgımı nerden bılıyorsunuz ? Ben bir anneym kız annesıyım bir evladınız varmı bılmıyorum ama evladı olan anne gozuyle bakamazsınız bu olaya . Ne kadar aglayıp uzuldugumu anlatamam . Aklıma getrmemek ıcın beynımı kendımı parcaladıgımı o kızın yerınde kızım olurmu dusuncesıyle uyuyamamayısımı . Benı tanımadan yargılamanız cok sacma . Kocamdan bekledıgım bı ıncelık yuzunden benı yadırgayamazsınız yorumlarımı okursanız bu konuda takıntılı oldugumu gulerek belırtıyorum dert deıl tabıkı bu ama akıl almak ıcın yazdıgım bısey rahatsız oluyorsan yazmaszınız bukadar kolay . Benım hedıye bekledıgım kısı kocam eşim hayat arkadasım buda gayet normal .

Daha doğumgününüz bugünmüş,niye bu kadar acele ediyorsunuz ki.eşinizin bu gece sonuna kadar vakti var.bence size sürpriz yapacak demedi demeyin

Bu arada doğumgününüz kutlu olsun

Tesekkur ederım canım iyiki dogdum ne guzel bir anne oldum :)) ben atlamam onun dogum gununde ne olursa olsun ıste bendekıde bı umut beklıyorm bakalm :) yanı her yıl aynı seyden kavga edermı ınsan ama hala aynı adam yüzüde kızarmıyor :)

kocanızdan beklediğiniz incelik hakkında kımse size akıl veremez..adam ıcınden gelıyorsa yapar gelmıyorsa yapmaz....kendınızı boş yere üzüyorsunuz...zaten basında da yazmısım..düşüncenız değişmeyecek emınım dıye..
sankı sıze laf soylemısım gıbı terslıyorsunuz bır de :) arayıp agzıma gelenı soyleyım mı kırıldıgımı nasıl bellı edeyım derken gülerek belirttim dıyorsunuz :) bu yuzden bosuna uzuluyorsunuz dedım.. neyse neyse
beklemeye devam edınız o zaman..hayırlı geceler..umarım kocanız hayalınızdekı gıbı davranır..

Son düzenleme:

Sizce ne yapım arayımmı dıye akıl almak ıcın yazdım dikkat cekmeye calısacagınıza okusaydınız gorurdunuz .

Sizce ne yapım arayımmı dıye akıl almak ıcın yazdım dikkat cekmeye calısacagınıza okusaydınız gorurdunuz .

gercekten komedi...burda kımın dıkkatını cekıcem tanrı aşkına..madalya mı takıcaklar..ben sızın konunuzu okudum...kırıldıgınıza üzülüp yazdım !
sizin aramanızla hatırlıcak olduktan sonra ne önemi var ki..yapmacık olmus olur..danısmanıza gerek yok...bu bıle uzer ınsanı..hadi iyi geceler.

Ben eskiden sitem ederdim ve çiçeğim gelirdi ama baktım ki buda beni mutlu etmiyor. Yani o düşünmeli süpriz yapmalı. Bende artık hiç sitem etmiyorum. Kesinlikle cimri bir adam değil varını yoğunu serer önüme ona göre benimde eksiği yok. Evet haklı da maddi hiçbir eksiği yok. Ben düşünülmek istiyorum özensin istiyorum. Mesela geçen gün biyer varmış doğumgününde oraya gideriz diyor. Olurmu bilmem. Ama benim istediğim sabah bana desinki akşama hazır ol sana süpriz im var biyere gidicez. Şak diye heyecan sarsın beni. Anlatabildim dimi. Ya gerekirse 2 liraya çay içeceğimiz biyer olsun yaa. Hiçmi tanımadı bu adam beni.
Ama bu dopumgünüm den sonra konusucam eğer bu şekilde düşünerek bişey yapmıyorsan sakın doğumgünü sevgiler günü bilmem ne deme. Yat uyu bende sinir olmayayım diyecem.

Doğum günün kutlu olsun canım .. Boşver ya erkek milleti % 99 böyle.. Benim eşimde geçen yıl unuttu .. Üstelik başbaşa egede bir butik otelde tatildeydik .. Gerçi 5 yıllık beraberliğimizde tüm özel günlrri unuturdu doğum günümü bile her yıl ben hatırlatırdım neyse dediğim gibi tatildeydik , Tüm gün kutlamadı baktım ki adam ciddi ciddi unuttu , akşam yemeğe indiğimizde garsona doğum günüm olduğunu söyledim o görmeden , minik bir çilekli tartoletin üstüne mum yakıp getirdiler tabi benim minnik öküzüm şok oldu . İyiki doğmuşum dedim söndürdüm mumu , etraftaki müşteriler alkışladı , o da böyle kaldı .. Önemli değil boşver sağlık olsun dedim .. Ciddi mahçup oldu .. O günden beri yılbaşı , sevgililer günü hiç unutmadı bakalım bu yıl doğum günümü unutucak mı? Demek istediğim trip atmak yerine mahçup et .. Krndine pasta söyle akşam yemeğinizi yedikten sonra tatlı var dev, pastanı getir kendin mumunu üfle

Eşim de nişanlıyken unutmuştu doğum günümü. Nöbetçiydi o gün hiç konuşmamıştık da. Nöbet dönüşü aradı mın kırın etti takmıyorum gibi yaparak lafım söyledim. Geçen yıl telafisi yaptı ama.

Hem daha unutmuş sayılmaz. 00.00 a o kadar takılmaya bence.

Ben de çok önem veririm özel günlere annem-babam gece 00.00da değil de doğum dakikada mesaj atarlar mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…