- 26 Aralık 2012
- 8.814
- 8.146
- 248
- Konu Sahibi MinnakinAnnesi
-
cuma gecesi 00:15 dediğine göre doğumgünü 14 şubatmış (c.tesi)
konu sahibi sadece cuma gecesi 00:00 dan sonra aranmadı diye mi kızmış?
konu sahibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tamamen mi unuttu? yoksa 00:00 lı saatlerde aramayı unuttu da sonra hatırladı mı?
Arkadaslar benım odun üstü bı kocam var 6 yıl cıktık 1.5 yıldr evlıyız ınsan bı dogum gunundede 00.00da kutlamazmı ya is ıcın antalyaya gıtmıstı cma gunu 00.15te aradı bende kutlayacak sandım yattıgını haber verıyor bende soguk bı sekılde tamam dedım kızım napıyo dedı uyuyor dedm neden soguksun ne oldu yıne dıye bagırdı bıse yok dedm ne oldu dıyom dıo yok bıse dedm ıyı ya ben yatıyorm dedı ıyı geceler dedım kapattm ya belkı onemsız bıse ama ben cok önem verırım bılıyorda kendı bunu yıl donumlerı falan deıl sadece dogum gunune onem verırım her sene bunu belırtırım yıne unuttu ıstenapım ben sımdı arayp azıma gelenı soylemek ıstıyorm kırıldıgımı nasl bellı edeym sızce
Aynen öyle ya sacma gelır bazısınada ben bu konuda takıntılıyım 7 yıldırda bunu biliyor yıne aynısını yapıyor az once aramıs bısemi oldu dedı yok dedm özgecan icinmi aglıyosun hala dedı evet ona uzuluyorm hala dedım uykm geldı dedm kapattm bakalm yarn buyk bı suprız olmazsa burnundan getrecem :)
Bugünmüş doğum günü. Yazdığım mesaj konu sahibinin derdi.
Benimkide 7 yıllık evliyiz bir insan hiçmi bir süpriz yapamaz yani beceriksizmi unursamazmi bilemedim. Gelir eve ben gidip bir pasta alayım diyip çıkar. Bende artık ne süpriz yapıyorum ne bişey. Bu sevgililer günü sabah sevgililer günün kutlu olsun diye öptü. Bende diyorum gelirken 5 liraya tek bir çiçek te olsa alır yani bana o bile yetecek. Ama yok yok
O akşam yemeğe anneme gidecektik ben iki dirhem bir çekirdek giyindim dedim bari beni öyle görünce gel bir çay içip gelelim der belki ama nerde.
Akşam eve dönerken bakkala girdik bizden yaşça büyük bir abi sohbetimiz de var. Eee sen hediyeni göster ne Aldı enişte dedi . Ben bişey demedim sor bizim hanıma dedi. Kadına almış altın kolye. Bir güzel havasını bastı. Bizimkide pişkin pişkin baktım espiri yapıyor konu hakkında. Ben daha geçtim altını kendi isteği ile bir hediye aldığını görmedim dedim. Yani yapmak istemem başkasının yanında ama o saate kadar dolmusum bide piskinlik yapınca bende başladım baya mahçup oldu. Diyor bide ya 10 gün sonra doğum günü var. Bundan önce ne yaptın da şimdi ne düşünüyorsun.
Dedim.
Ya altın şu bu değil istediğim . Mesela o gün yolda anneme giderken 5 liraydi 1 gül. 1 gül alsın ne bileyim sabah bana not olarak bir kağıt yazsın. Bişey bişey yani. Ugrassin düşünsün isterim. Ben depresyonumu önümüzdeki haftaya saklıyor um. Ya ben pahali yemek ler pahalı hediyeler değil ince düşünülmüş şeyler istiyrum. Mesela sevgililer günü sevgili olduğumuz zaman gittiğimiz deniz kenarına gidip orada bir Bank'ta oturup eski günleri anmak için hadi seni biyere götürücem süpriz diyip alıp oraya götürsün. Ya bu beni inanılmaz mutlu eder. Doğum gunumden sonra çık fena catıcam hatta buraya konu başlığı bile buldum. Pofffff
Dogum gununuzu 00:00'da kutlamiyor diyeyse bu haliniz, boyle incik cincik seyler beklediginiz icin daha cook hayal kirikligi yasarsiniz.
Dogum gunu 24 saatlik bir sey. Koca gun. Ister 00:00'da kutlar, ister 23:59'da. Tuhaf tuhaf takintilarla hayati kendiniz icin de karsinizdaki icin de zorlastirip, sonra da agliyorsunuz. Azicik gercekci olun yahu. Is gezisindeymis. Isini gucunu birakip, yeni yetme ergenler gibi bir heyecan tum gun 00:00'i mi bekleyecek aman kacirmayayim o ani diye... Sacma geliyor bana bunlar. Belki ona da geliyordur.
Aynen öyle ya sacma gelır bazısınada ben bu konuda takıntılıyım 7 yıldırda bunu biliyor yıne aynısını yapıyor az once aramıs bısemi oldu dedı yok dedm özgecan icinmi aglıyosun hala dedı evet ona uzuluyorm hala dedım uykm geldı dedm kapattm bakalm yarn buyk bı suprız olmazsa burnundan getrecem :)
Düsüce seklımız aynı iste bende bunu ıstıyorum ee ne yın eksık soyle alım yada sen al dıyo 14subatta yoktu burda cıcek yolllamıs yıgenıyle oda ben artk dayanamayıp msj attm hıcmı önemsemıyosun falan dıye bıde yıgenı dıyorkı yenge kusura bakma dayım oglen gotur dedı benım ısım vardı anca geldım yalana bak adamdakı ne dersın buna bakalm yarn napacak suprız falan dusunmuyorm hayal kırıklıgı daha kotu oluyor :)
benim eşimde özel gün konusunda çok kötü maalesef.unutmaz ama unutsa daha iyiydi dedirtir.aileden gelen bi alışkanlık bence bu.benim ailemde özel günler hep kutlanırdı.babam anneme hediyeler alırdı,o sabah özene bezene kahvaltı hazırlayıp yatağa götürürdü,o güne özel mekana gidilirdi.(dı-di diyorum çünkü babam vefat etti,yaşasaydı eminin hala böyle şeyler yapardı) eşimin ailesinde özel günlere hiiiç önem verilmemiş.böyle alışmış ama ben zorlaya zorlaya birazcık bişeyler öğrettim bu konuda.
Amin canım çok sağol.senin ailende önem veriyormuş işte sende o yüzden öylesin ailenden öyle gördün eşindende bekliyorsun doğal olarak.ne yaparsak yapalım sırf biz üzülmeyelim diye şartlayacaklar eşlerimiz kendilerini,kızıp küsmeyelim diye özenle kutlamaya çalışacaklar.yoksa içlerinden geldiğini pek sanmıyorum alışmamışlar sonuçta :) pastasını çiçeğini hiç atlamaz ama ne biliyim işte romantiklik yok.pes etmek yok yontmaya devam :)Babana allah rahmet eylesın canım haklısın galıba hala her sartta 00.00da kutlayan bır babam var dogum gunumde herazaman kucukte olsa bı suprız yapar abılerm ablalarım ve canım annem bız cok önem verıyoruz belkıde ondan esımın aılesı oyle deıl kv dogum gununu gecen yıl pasta aldm hedıye aldm kutladım kadın agladı ılj defa dogum gunum kutlandı dıye . Kac yasına gırersen gır kucuk bı kız gıbı aılem dogum gunumu saatınde kutluyor istiyorum esımde öenemsesun ama umutluym seneye kutlayacak 00.00da :)
kendınızı uzmek ıcın yer arıyosunuz valla..okudukca üzülüyorum..... 00.00 bı kere cok saçma...ama emınım kafanızdakı dusunce degısmez..
cok afedersınız lafım asla sıze değil bir ornek verıcem...erkeklerden bır cok sey bekleyen kadınlar..hanı onca ezılıp uzulen kadın varken bır de hedıyeler surprizler hatırlamalar bekleyen kadınlar..yanı kimsiniz ben anlayamıyorum..
afrodit olsanız bile nedir bu kraliçe yasam ozentısı...sırf baskalarına kocam ya da sevgılım bana sunu yapmıs deme edası..
hele o cok zengın kadınlar mılyarlık yuzuklerı burnuyla kakanlar ..kimsiniz ki yani..ne ıcın..vucudunuz altından mı yaratıldı...
sevgı boyle seyler değil..umarım AMA umarım yanlıs anlamadınız..gece gece kendınız uzdugunuz seye bakın..bence gundemdekı uzucu haberlere ağlasanız sabaha kadar bundan daha mantıklı olurdu..
nedır yanı..bence dogum gununde kutlamak mecburen yapılmıs bırsey gıbı gelır..özellıkle soyledım erkek arkadasıma benım ıcın normal gunlerde beklemedıgım zaman aldıgın seyler daha ozel olur dıye..
oyle yapıyoruz zaten..
nıye popüler kültürün esiri oluyosunuz ki..
gerek yok kalbınız yorulur böyle her yıl her özel gece..
Daha doğumgününüz bugünmüş,niye bu kadar acele ediyorsunuz ki.eşinizin bu gece sonuna kadar vakti var.bence size sürpriz yapacak demedi demeyin
Bu arada doğumgününüz kutlu olsun
Gündemdekı olaylara üzülmedıgımı nerden bılıyorsunuz ? Ben bir anneym kız annesıyım bir evladınız varmı bılmıyorum ama evladı olan anne gozuyle bakamazsınız bu olaya . Ne kadar aglayıp uzuldugumu anlatamam . Aklıma getrmemek ıcın beynımı kendımı parcaladıgımı o kızın yerınde kızım olurmu dusuncesıyle uyuyamamayısımı . Benı tanımadan yargılamanız cok sacma . Kocamdan bekledıgım bı ıncelık yuzunden benı yadırgayamazsınız yorumlarımı okursanız bu konuda takıntılı oldugumu gulerek belırtıyorum dert deıl tabıkı bu ama akıl almak ıcın yazdıgım bısey rahatsız oluyorsan yazmaszınız bukadar kolay . Benım hedıye bekledıgım kısı kocam eşim hayat arkadasım buda gayet normal .
kocanızdan beklediğiniz incelik hakkında kımse size fikir veremez..adam ıcınden gelıyorsa yapar gelmıyorsa yapmaz....kendınızı boş yere üzüyorsunuz...zaten basında da yazmısım..düşüncenız değişmeyecek emınım dıye..
sankı sıze laf soylemısım gıbı terslıyorsunuz bır de :)
beklemeye devam edınız o zaman..hayırlı geceler..umarım kocanız hayalınızdekı gıbı davranır..
Sizce ne yapım arayımmı dıye akıl almak ıcın yazdım dikkat cekmeye calısacagınıza okusaydınız gorurdunuz .
Düsüce seklımız aynı iste bende bunu ıstıyorum ee ne yın eksık soyle alım yada sen al dıyo 14subatta yoktu burda cıcek yolllamıs yıgenıyle oda ben artk dayanamayıp msj attm hıcmı önemsemıyosun falan dıye bıde yıgenı dıyorkı yenge kusura bakma dayım oglen gotur dedı benım ısım vardı anca geldım yalana bak adamdakı ne dersın buna bakalm yarn napacak suprız falan dusunmuyorm hayal kırıklıgı daha kotu oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?