- 8 Temmuz 2011
- 3.058
- 2.399
- 198
- Konu Sahibi MinnakinAnnesi
Ha hahahaaahaa Bak bu cok guzel fikir hemde 12 taksite boldurup ( gerci artik 12 olmuyor da) son taksidide seneye dogum gunune denk gelecek ne guzel olurdu.eşinin kredi kartı ile kendine pahalı bir doğumgünü hediyesi al, bak bakalım bir daha unutuyor mu!
not: cuma gecesi demişsin, c.tesi geçti, tamamen unuttuğunu varsayarak yazdım :)
Diyor ya adamlar neye ihtiyacin var onu aliyim diye. Bak buna ihtiyacim vardi kendim aldim desem ooofffff kafada ne pis planlar donuyor. 6 ay sonra bir araba filan oyyy oyyyyyy
Cok guldum nolur kusura bakmayin yaBenimkide 7 yıllık evliyiz bir insan hiçmi bir süpriz yapamaz yani beceriksizmi unursamazmi bilemedim. Gelir eve ben gidip bir pasta alayım diyip çıkar. Bende artık ne süpriz yapıyorum ne bişey. Bu sevgililer günü sabah sevgililer günün kutlu olsun diye öptü. Bende diyorum gelirken 5 liraya tek bir çiçek te olsa alır yani bana o bile yetecek. Ama yok yok
O akşam yemeğe anneme gidecektik ben iki dirhem bir çekirdek giyindim dedim bari beni öyle görünce gel bir çay içip gelelim der belki ama nerde.
Akşam eve dönerken bakkala girdik bizden yaşça büyük bir abi sohbetimiz de var. Eee sen hediyeni göster ne Aldı enişte dedi . Ben bişey demedim sor bizim hanıma dedi. Kadına almış altın kolye. Bir güzel havasını bastı. Bizimkide pişkin pişkin baktım espiri yapıyor konu hakkında. Ben daha geçtim altını kendi isteği ile bir hediye aldığını görmedim dedim. Yani yapmak istemem başkasının yanında ama o saate kadar dolmusum bide piskinlik yapınca bende başladım baya mahçup oldu. Diyor bide ya 10 gün sonra doğum günü var. Bundan önce ne yaptın da şimdi ne düşünüyorsun.
Dedim.
Ya altın şu bu değil istediğim . Mesela o gün yolda anneme giderken 5 liraydi 1 gül. 1 gül alsın ne bileyim sabah bana not olarak bir kağıt yazsın. Bişey bişey yani. Ugrassin düşünsün isterim. Ben depresyonumu önümüzdeki haftaya saklıyor um. Ya ben pahali yemek ler pahalı hediyeler değil ince düşünülmüş şeyler istiyrum. Mesela sevgililer günü sevgili olduğumuz zaman gittiğimiz deniz kenarına gidip orada bir Bank'ta oturup eski günleri anmak için hadi seni biyere götürücem süpriz diyip alıp oraya götürsün. Ya bu beni inanılmaz mutlu eder. Doğum gunumden sonra çık fena catıcam hatta buraya konu başlığı bile buldum. Pofffff
bu kadar hazir kita bekliyorsunuz konu icin. Umarim biseyler yapar da o kunuyu acmak zorunda kalmazssiniz. Cikmadik candan umit kesilmez.
bugun hic birsey soylemeyin derim ben gunu bir gecsin .sonra hakliyken haksiz olursunuz. Daha gun bitti mi kutlayacaktim moduna girer.Sizce ne yapım arayımmı dıye akıl almak ıcın yazdım dikkat cekmeye calısacagınıza okusaydınız gorurdunuz .