doğum günümde, bebeğimin öldüğünü öğrendim sekiz haftalıkken

gulsumhoca

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2010
81
9
611
Şanlıurfa
6 nisan doğum günümdü. eşime midem bulanmıyor sanki içimde dönen birşey yok dedim eşimde olmaz ölyle şey dedi. ertesi gün doktora gitiim ve ölmüş olduğunu duydum. daha önce doktor eşinin aşağıya tutunmuş olduğunu söyledi ama işin ciddiyetinden bahsetmedi.ikinci kez başıma geliyor dayanamıyorum artık.ilki de kistik higroma adında bir hastalıktan dolayı sonlandırıldı.

basinia saolsun ALLAH sabir versin:(boyle bi durumda ne denir bilmiyorum taktir ALLAHTAN

Canım benim Rabbim sana sabır ve güç versin.lütfen fazla üzülme beterin beteri de vardır.yavrun seni iki aylıkken terketmiş benimki 26haftalıktı üç gün yasadı.benim de bebeğimin eşi aşağıdaydı.plasenta previa totalis...ani bir kanama oldu ve acilen sezaryene alındım.bebişim erken doguma dayanamadı.ben bile az kalsın ölüyordum,yogun bakımda kaldım kanamayı son anda durduramasalardı rahmimi alacaklardı.neler çektim anlatamam.demekki bebişinin yaşayacak ömrü yokmuş.bak benim yaşadıklarımı düşün teselli bul.biraz dinlen toparlan,kendine iyi bir doktor bul ve gene dene..Allah büyük.....:34:

Geçmiş olsun canım. Biçok kadının başından geçen- geçebilecek bir olay. Bende 6 ay önce yaşadım. Gerçekten insanın dünyası başına yıkılıyor. Ama herşeyin hayırlısını Rabbimiz bizden iyi biliyor.
Çünkü düşükten 1 ay sonra yaşadıklarımı görünce iyiki şuanda gebe değilmişim dedim. Tek ben değil hatta, herkes aynı şeyi düşündü. Zaman herşeyin ilacıdır.
Sağlıcakla kal

Canım benim Rabbim sana sabır ve güç versin.lütfen fazla üzülme beterin beteri de vardır.yavrun seni iki aylıkken terketmiş benimki 26haftalıktı üç gün yasadı.benim de bebeğimin eşi aşağıdaydı.plasenta previa totalis...ani bir kanama oldu ve acilen sezaryene alındım.bebişim erken doguma dayanamadı.ben bile az kalsın ölüyordum,yogun bakımda kaldım kanamayı son anda durduramasalardı rahmimi alacaklardı.neler çektim anlatamam.demekki bebişinin yaşayacak ömrü yokmuş.bak benim yaşadıklarımı düşün teselli bul.biraz dinlen toparlan,kendine iyi bir doktor bul ve gene dene..Allah büyük.....:34:

Rabbim sana benden daha çok sabır versin. herşeyde vardır hayır. bizim için iyisini O bilir. bebeklerimiz inş bizi cennette bekler onları orada görürüz. canım duyduğuma göre doğup ölen bebek annesine doyamadığı için Yaradana dua edermiş 'ben anneme dünyada doyamadım burada doyayım' diye Allaha ua edermiş. ŞEFAATÇİN OLUR İNŞALLAH

Back
X