• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogum gunumde hedıye almamasını cok buyuk bır sorun halıne mı getırıyorum?

siyahh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
5
0
36
İstanbul
nasıl düşünmem gerekiyor bilmiyorum,ama sanırım bı konuda yardıma ıhtıyacım var....erkek arkadasımın bıraz pinti olduğunu düşünüyorum...hatta biraz değil tam anlamıyla pinti...şu an çalışmıyorum..o çalışıyor..
ve bi yere gittiğimizde hesabı o ödüyor -fazla bi şey tutmuyo - baska bı yere gectıgımızde benden beklıyor hıssedıyorum gercı benden beklemese bıle ben altta kalmayı sevmedıgımden zaten hemen cantama sarılıyorum.gecenlerde dogum gunumdu o bı suru plan yapmıs benım ıcın ama uygulayamadı.sorun benden kaynaklanmıyor.ondan da kaynaklanmıyor.elde olmayan sebepler dıyelım.her neyse kutlayamadık beraber olamadık o gun...ama bana sembolık de olsa bır sey alması gerekmez mıydı ve bu bırlıkte oldugumuz ılk dogum gunum (bu arada ben onun dogum gununde sevgılı olmamamıza ragmen bı seyler almıstım hem de kendım hazırladım oyle hazıra da konmamıstım) bunu kımseyle paylasamıyorum ve ıcım ıcımı yıyor...en azından sembolık yaaa ve ben asırı derecede elı acık bır kısılıgım...ve bız evlenmeyı dusunuyoruz..ben cımrı bırıyle asla yapamam...dusuncelerınızı yazarsanız sevınırım...hee bu arada benı cok sevıyor butun arkadaslarımz ılıskımıze hayran ve benım ıcın baska bı sehıre ucakla sadece 1 gunlugune gelmıstı-yenı olan bı sey ılıskı basında olan bı sey degıl-..sımdı aynı sehırdeyız ama..

Ben dogum gunlerinde ve baska ozel gunlerde ille de hediye alinmalidir diye dusunmuyorum. Arkadasin bir suru surpriz yapmis o gune. Dur bakalim belki hediyeyi aratmayacak kadar guzel seylerdi. Seni dusunmus yani sonucta, zaman harcamis, emek harcamis. Bu benim icin yeterli olurdu. Olmamissa, kismet degilmis, bir dahaki sefere insallah.
Onun disinda, arkadasin birlikteligi devam edemeyecek kadar cimriyse, onu bilemem. Ben de cok cimri bir insanla evlenmek istemezdim, ki benim babam da cimridir. Ama cimrilikle tutumlulugu karistiriyor da olabilirsin. Belki adam cok para harcamak istemiyor madem evleneceksiniz. Bunlar sadece tahmin tabii, sen daha iyi tanirsin.

Hediye almamayı cimrilikten dolayı düşünmeyin.Erkeklerin bir çoğu hediye almayı tam bir doğal afet gibi görmesindendir..Ancak sevdiği kişi çileden çıkacak ki gidip hediye alsın. :)

Herneyse mutlaka güzel ve ılımlı bir şekilde düşüncenizi ona söylemelisiniz yahut yazarak iletmelisiniz..Fakat lütfen ben yaptım sen yapmadın, mecburiyet oldğunu ya da cimrilik v.s olaylarına girmeyin; bu defa hem tartışma çıkar hem bu konu üzerinize yapışıp kalır..O hediye almaz siz hep direnir olursunuz ömrünüzün sonuna kadar.

öyle bır kısı degılım zaten ben aldım sen almadın gıbı...ayrıca soyle bır sey var tutumlulukla cımrılıgı karıstırmıyorum kesınlıkle altını cızerek soyluyorum cok fazla para harcamasını ben de ıstemem comertım ama musrıf degıl...ve soyle bır sey daha var hedıye konusunda acayıp ınce dusuncelıdır..benı dusunduren de bu zaten...bu kadar ınce olan bı adamın dogum gunumde "sembolık " de olsa yaa sembolık bı sey de olsa almaması ....belkı de haklı olabılırsınız ...tesekkur ederım

haklısın bence mutlaka ufakta olsa bir şey almalıydı

Ufak da olsa bir şey almalıydı. Ama böyle şeyler içten gelmeli. Gelmiyorsa ne kadar zorlasan da olmaz...

ya tamam hedşye önemli değil dicem de bi çiçek de mi çok görülür bi kıza ya bi msjda mı çok görülürbütün doğum günlerini unutan erkekleri protesto ediyorum benimki de dağil öküz ya bak yine aklıma geldi ya:14::14::14:

ben onun doğum gününü bir gün önceden kutladım, ertesi gün arkadaşları bir kutlama hazırlamıştı o yüzden.. neyse hediyesini aldım 1 gün önceden verdim. pasta masta kesemedik.. bakalım o benim doğum günüme ne yapacak? 100 de bin unutacağına eminim. umarım ben yanılırım..

açıkcası ben erkeklerin hediye almayı çok büyük birşey olarak gördüğüne inanmıyorum. En azından hepsinin... Mesela ben nefret ederim hediye almaktan falan :) Ama nişanlım aksine 10 gün önceden düşünür onun için ne yapabilirim falan diye :) Ama şöylede birşey var sevse de sevmesede siz onun sevgilisisiniz. Size birşey alması gerekirdi diye düşünüyorum.

Hesabı yanındaki bayandan bekliyen cimri bir adam
daha sevgiliyken erkekliğini bayandan beklenti içerisine gircek kdr düşüren
adamdan bana göre eş olmaz bu çok ince bir detay...
Bana göre cimrilik çok kötü bir huy ve altından başka başka kötü huylar çıkıyor.
Cimri adam küçük hesapları olandır kurnazdır ve bunlar çok kötü özellikler.
Sevgilisine eşine harcarken düşünen hesaplar yapan adam
o bayandan maddi açıdan bekleti içerisine girmesi keza maddi açıdan kısıtlar gözüne çok gelir
yediğin içtiğin batar adama yahu
Asla bir cimriyle olmam.
İyi düşünün derim sembolik bir hediye almak çok zor değil
cimri olduğu kadarda düşüncesiz biri.

Benimde bu ay içinde doğum günümdü "sadece doğum günün kutlu olsun yavrukuşum" dedi ne bir hediye ne de özel bir msj yolladı:44: Bu durumdan rahatsız olduğumu dile getirdim:63: Sonra düşündüm kendi kendime hayatta herşey hediye değildir diye.. Onun varlığı bana en büyük hediye 'dir zaten diye:69::nazar:

aslında dusuncesız degıl yaa anlatayım bak..ben suan ıstanbuldayım ama burda yasamıyorum.o burda yasıyor.ve dogumgunumde yasadıgım yerde olacaktım dogum gunumden 2 gun once cıkacaktım yola ama bı sorun oldu ve burda kalmak durumunda kaldım. o da benı dogumgunumde orda olacagımı bıldıgınden oraya gıdıs donus ucak bıletı almıs !!! bıletlerı gordum...en yakın arkadasımı arayıp bır lokantada rezervasyon yaptırmıs ve pasta sıparısı vermıs.tabı ben burda kalacagımı soyledgımde cok buyuk hayal kırıklıgına ugradı...bır suru plan yapmıstı cunku....he burda kutlayamaz mıydık kutlayamazdık cunku o gun ıcın ablam yapmıstı ve ben evden cıkamazdım.....tamam cok ınce dusuncelı...ama ertesı gun ıcın bır seyler planlayabılırdı...beraberdık ertesı gun....her sey hedıye degıl.... bır dılım pastanın ustune bı mum koyabılırdı....benı uzen sey onun dıgerlerı gıbı olmamasına ragmen bunları benım ıcın dusunmemesı....en yakın arkadasına sevgılısı ıcın verdıgı fıkırler mukemmel....bılmıyorum cok ıncındım bunu ona soylemelı mıyım ....ustunden 5 gun gectı....bılmıyorum uykularım kacıyo...cok sevıyorum bılıyorum o da benı cok sevıyo ...ama neden bu dusuncesızlıgı yaptı anlayamıyorummm :14:

aslında dusuncesız degıl yaa anlatayım bak..ben suan ıstanbuldayım ama burda yasamıyorum.o burda yasıyor.ve dogumgunumde yasadıgım yerde olacaktım dogum gunumden 2 gun once cıkacaktım yola ama bı sorun oldu ve burda kalmak durumunda kaldım. o da benı dogumgunumde orda olacagımı bıldıgınden oraya gıdıs donus ucak bıletı almıs !!! bıletlerı gordum...en yakın arkadasımı arayıp bır lokantada rezervasyon yaptırmıs ve pasta sıparısı vermıs.tabı ben burda kalacagımı soyledgımde cok buyuk hayal kırıklıgına ugradı...bır suru plan yapmıstı cunku....he burda kutlayamaz mıydık kutlayamazdık cunku o gun ıcın ablam yapmıstı ve ben evden cıkamazdım.....tamam cok ınce dusuncelı...ama ertesı gun ıcın bır seyler planlayabılırdı...beraberdık ertesı gun....her sey hedıye degıl.... bır dılım pastanın ustune bı mum koyabılırdı....benı uzen sey onun dıgerlerı gıbı olmamasına ragmen bunları benım ıcın dusunmemesı....en yakın arkadasına sevgılısı ıcın verdıgı fıkırler mukemmel....bılmıyorum cok ıncındım bunu ona soylemelı mıyım ....ustunden 5 gun gectı....bılmıyorum uykularım kacıyo...cok sevıyorum bılıyorum o da benı cok sevıyo ...ama neden bu dusuncesızlıgı yaptı anlayamıyorummm :14:

dogum gunum ıcın hedıye almıs :D hem de bır suru suprız yaptııııııı..........hem de kendı el emegıyle yapmıs kutuyuu ......cok guzel seyler almıss...kendı yaptıgı kutuya koymus aldıklarını..

Back
X