Farkındaysanız hediye pasta faln istemiyorum dedim .yazıyı iyi okuyun .belki içimi dökmek istedim .kırmadan yazinAdam sizi aldatmış siz doğum günü kutlamasını mı bekliyorsunuz?
Yazıyı iyi okuyun öyle gelin .kumaymis sizin başınıza gelmemiş galiba dilerim ki gelmez .Eşiniz sizi aldatmış siz hâlâ doğum günü hediyesi diyorsunuz?! Bir adet kuma nasıl olur. Sürpriiiiz
Evliyim çünkü kızım varAldatılmışsınız neden hala evlisiniz merak ettiğim ick merhaba soruyorum.
Kırmadan yazdım zaten.Farkındaysanız hediye pasta faln istemiyorum dedim .yazıyı iyi okuyun .belki içimi dökmek istedim .kırmadan yazin
Evet doğum gunume 8 gün var .ve hiç hevesim yok eşimle 2.50 yıl bitti nerdeyse evliyiz .hep doğum günüm gelmeden söylerdim hatirlatirdim ama bu sefer söylemek içimden gelmiyor çünkü çok kırgınım . Kirginim çünkü beni aldattı . yaptıklarıni düşündükçe üzülüyorum , kırılıyorum ,bunaliyorum . hoş önceki doğum gunlerimde bile birşeyler görmedim .gorsemde ben üzüldüğüm için gidip hediye alırdı geçen yıl zaten doğum gunumden bir gün geçmişti kutlamisti .benim derdim hediye pasta faln değil sadece iki güzel cümle ve değerli hissedilmek ama son olanlardan sonra her şeyi gözümde kararttm .benim kızımdan başka kimsem yok şu dünyada .bende sevilmek sevmek istiyor. Dumm .ama sadece dilde .ben severim ama son nokta konulduğu zaman herşey biter bende .bazen düşünüyorum aldatildigim sıraları da ne kadar safmisim salakmisim .ve belkide hala salagim . bilmiyorum ya bugün de böyle saçmalm dedim kusura bakmayın kizlar iç dökmek iyi geliyor bazen . hayırlı geceler.
Okudum. Bence siz de tekrar yazdıklarınızı okuyun. Bir yerde "ben severim ama son nokta konulduğu zaman herşey biter bende" demişsiniz. Son noktayı koymak için daha neyin olmasını bekliyorsunuz?Yazıyı iyi okuyun öyle gelin .kumaymis sizin başınıza gelmemiş galiba dilerim ki gelmez .
Böyle bir adamdan beklentinizin olmaması lazım.Evliyim çünkü kızım var
Aldatılmanıza değilde doğum gününüzemi takıldınız gerçekten ?Evet doğum gunume 8 gün var .ve hiç hevesim yok eşimle 2.50 yıl bitti nerdeyse evliyiz .hep doğum günüm gelmeden söylerdim hatirlatirdim ama bu sefer söylemek içimden gelmiyor çünkü çok kırgınım . Kirginim çünkü beni aldattı . yaptıklarıni düşündükçe üzülüyorum , kırılıyorum ,bunaliyorum . hoş önceki doğum gunlerimde bile birşeyler görmedim .gorsemde ben üzüldüğüm için gidip hediye alırdı geçen yıl zaten doğum gunumden bir gün geçmişti kutlamisti .benim derdim hediye pasta faln değil sadece iki güzel cümle ve değerli hissedilmek ama son olanlardan sonra her şeyi gözümde kararttm .benim kızımdan başka kimsem yok şu dünyada .bende sevilmek sevmek istiyor. Dumm .ama sadece dilde .ben severim ama son nokta konulduğu zaman herşey biter bende .bazen düşünüyorum aldatildigim sıraları da ne kadar safmisim salakmisim .ve belkide hala salagim . bilmiyorum ya bugün de böyle saçmalm dedim kusura bakmayın kizlar iç dökmek iyi geliyor bazen . hayırlı geceler.
Siz hata yapmadınız mı hayatiniz boyunca sizde belki aldatildiniz yada aldattiniz soncuda hata yanlış deme. Affedenleri Allah sever .hiç bir insan hatasız değildir.Okudum. Bence siz de tekrar yazdıklarınızı okuyun. Bir yerde "ben severim ama son nokta konulduğu zaman herşey biter bende" demişsiniz. Son noktayı koymak için daha neyin olmasını bekliyorsunuz?
Aldatilmaya çok takıldım sadece bunca yıl doğru düzgün hatırlamayan adam belki bu doğum gününde kendini bana affetirir dedim .amacım hediye değil. Üzüldüğümü anlayim kalbimi onarmasiAldatılmanıza değilde doğum gününüzemi takıldınız gerçekten ?
Bir beklentim yok zaten. Kızım daha küçük bir yaşında .Böyle bir adamdan beklentinizin olmaması lazım.
İşe girip çalışıp kızınızla bi düzen oluşturabilirsiniz. Bu adamın yanında nereye kadar duracaksınız
Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz? E iyi ozaman. O aldatsın siz affedin. O değer vermesin siz görmezden gelin. O unutsun siz hatırlatın vs vs Hadi byeSiz hata yapmadınız mı hayatiniz boyunca sizde belki aldatildiniz yada aldattiniz soncuda hata yanlış deme. Affedenleri Allah sever .hiç bir insan hatasız değildir.
Amacım doğum günü değil sadece kırıldığımi anlayıp kendini bana affetirmesi dir belki doğum günü bahaneAldatilmissiniz, ama kirginsiniz. Nazlı bir cicek gibi kirginsiniz sadece.
Bu dogum gununuzde hediyeyi siz verin madem esinize, “Kociskom bunu saymiyorum bak, bir kere daha aldat”...
Pes!
Herşeyin bir zamanı varBen ne diyorum siz ne diyorsunuz? E iyi ozaman. O aldatsın siz affedin. O değer vermesin siz görmezden gelin. O unutsun siz hatırlatın vs vs Hadi bye
Amacım doğum günü değil sadece kırıldığımi anlayıp kendini bana affetirmesi dir belki doğum günü bahane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?