Doğum gunume az kaldı .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nur_1335

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2019
1.029
En iyi cevaplar
1
413
73
25
Evet doğum gunume 8 gün var .ve hiç hevesim yok eşimle 2.50 yıl bitti nerdeyse evliyiz .hep doğum günüm gelmeden söylerdim hatirlatirdim ama bu sefer söylemek içimden gelmiyor çünkü çok kırgınım . Kirginim çünkü beni aldattı . yaptıklarıni düşündükçe üzülüyorum , kırılıyorum ,bunaliyorum . hoş önceki doğum gunlerimde bile birşeyler görmedim .gorsemde ben üzüldüğüm için gidip hediye alırdı geçen yıl zaten doğum gunumden bir gün geçmişti kutlamisti .benim derdim hediye pasta faln değil sadece iki güzel cümle ve değerli hissedilmek ama son olanlardan sonra her şeyi gözümde kararttm .benim kızımdan başka kimsem yok şu dünyada .bende sevilmek sevmek istiyor. Dumm .ama sadece dilde .ben severim ama son nokta konulduğu zaman herşey biter bende .bazen düşünüyorum aldatildigim sıraları da ne kadar safmisim salakmisim .ve belkide hala salagim . bilmiyorum ya bugün de böyle saçmalm dedim kusura bakmayın kizlar iç dökmek iyi geliyor bazen . hayırlı geceler.

Aldatilmissiniz, ama kirginsiniz. Nazlı bir cicek gibi kirginsiniz sadece.

Bu dogum gununuzde hediyeyi siz verin madem esinize, “Kociskom bunu saymiyorum bak, bir kere daha aldat”...

Pes!

Konu silinmeden alintilayalim. Amme hizmeti.

Yazıyı iyi okuyun öyle gelin .kumaymis sizin başınıza gelmemiş galiba dilerim ki gelmez .
Okudum. Bence siz de tekrar yazdıklarınızı okuyun. Bir yerde "ben severim ama son nokta konulduğu zaman herşey biter bende" demişsiniz. Son noktayı koymak için daha neyin olmasını bekliyorsunuz?

Aldatılmanıza değilde doğum gününüzemi takıldınız gerçekten ?

Okudum. Bence siz de tekrar yazdıklarınızı okuyun. Bir yerde "ben severim ama son nokta konulduğu zaman herşey biter bende" demişsiniz. Son noktayı koymak için daha neyin olmasını bekliyorsunuz?
Siz hata yapmadınız mı hayatiniz boyunca sizde belki aldatildiniz yada aldattiniz soncuda hata yanlış deme. Affedenleri Allah sever .hiç bir insan hatasız değildir.

Aldatılmanıza değilde doğum gününüzemi takıldınız gerçekten ?
Aldatilmaya çok takıldım sadece bunca yıl doğru düzgün hatırlamayan adam belki bu doğum gününde kendini bana affetirir dedim .amacım hediye değil. Üzüldüğümü anlayim kalbimi onarmasi

Siz hata yapmadınız mı hayatiniz boyunca sizde belki aldatildiniz yada aldattiniz soncuda hata yanlış deme. Affedenleri Allah sever .hiç bir insan hatasız değildir.
Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz? E iyi ozaman. O aldatsın siz affedin. O değer vermesin siz görmezden gelin. O unutsun siz hatırlatın vs vs Hadi bye

Aldatilmissiniz, ama kirginsiniz. Nazlı bir cicek gibi kirginsiniz sadece.

Bu dogum gununuzde hediyeyi siz verin madem esinize, “Kociskom bunu saymiyorum bak, bir kere daha aldat”...

Pes!
Amacım doğum günü değil sadece kırıldığımi anlayıp kendini bana affetirmesi dir belki doğum günü bahane

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…