Doğum gunume az kaldı .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasıl beklentiniz yok iki güzel cümle isteğiniz beklenti olmuyor mu?

Küçük olması o adamı affetmeniz aynı evde kalmanız anlamına gelmiyor
Ben sevdiğim için büyük bir beklentim yok ama sevgisine ihtiyacım var çünkü seviyorum eşimi

Siz hata yapmadınız mı hayatiniz boyunca sizde belki aldatildiniz yada aldattiniz soncuda hata yanlış deme. Affedenleri Allah sever .hiç bir insan hatasız değildir.
Siz eşinizi aldatmış olsaydınız o da böyle mi düşünürdü?
Aldatmış üstüne, gönül kırgınlıklarınız da zerre umursamamis bir adama evlisiniz. Beklenti daha çok üzer sizi sadece.

Pes olan ne siz hiç sevdiğiniz insandan sevgi görmek istemezmisiniz
Hanimefendi iyi misiniz?

Sevdigim insan beni aldatmaz. Aldatirsa sevdigim insan olmaz.

Yukarida yazmissiniz 1 yasinda evladiniz varmis. Allah bagislasin. Oglum da 1,5 yasinda. Ne zor sureclerden geciriliyor ele avuca gelene kadar. Size yardim edip bir isin ucundan tutmuyor, evladiyla vakit gecirecegine baskasinin koynuna gidiyor. Siz de sadece ciiiitt diye kiriliyorsunuz. Oyle mi? Herkes 1 bosuyorsa sizin durumuzda 5 bosardim.

Yazik.

Siz eşinizi aldatmış olsaydınız o da böyle mi düşünürdü?
Aldatmış üstüne, gönül kırgınlıklarınız da zerre umursamamis bir adama evlisiniz. Beklenti daha çok üzer sizi sadece.
Böyle dusunemzdi galiba beklenti görmediğim için üzülüyorum zaten

Her aldatan birinin koynunami giriyor. Benim eşim kimsenin koynuna girmedi sadece aldatma konuşma olarak

Her aldatan birinin koynunami giriyor. Benim eşim kimsenin koynuna girmedi sadece aldatma konuşma olarak
Ne farkeder? Fikrinde de aldatsa aldatmadir. Ki zaten “Beni aldatti” diyorsunuz. Otesi var mi?

Forumdaki mesajlariniza baktim da ne desek bos. Aldatilmissiniz, 1 yas bebeginiz var, hamile kalmissiniz.

Ucurum asagi son vites gidene diyecek bir soz kalmiyor.

Aldatilmaya çok takıldım sadece bunca yıl doğru düzgün hatırlamayan adam belki bu doğum gününde kendini bana affetirir dedim .amacım hediye değil. Üzüldüğümü anlayim kalbimi onarmasi
Gerçekten çok garipsiniz çoktan boşanmış olmanız gerekirdi allah kolaylık versin.

Düşük yaptım geçen gün ben demiyorum beni aldatmadi. Sadece sizin başınıza gelseydi anlardiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…