- 2 Ağustos 2013
- 38.170
- 127.622
- 798
Nasıl beklentiniz yok iki güzel cümle isteğiniz beklenti olmuyor mu?Bir beklentim yok zaten. Kızım daha küçük bir yaşında .
Pes olan ne siz hiç sevdiğiniz insandan sevgi görmek istemezmisinizPes ki ne pes!
Ben sevdiğim için büyük bir beklentim yok ama sevgisine ihtiyacım var çünkü seviyorum eşimiNasıl beklentiniz yok iki güzel cümle isteğiniz beklenti olmuyor mu?
Küçük olması o adamı affetmeniz aynı evde kalmanız anlamına gelmiyor
Ne diyelim sevmeye devam edin o da aldatmaya devam etsinBen sevdiğim için büyük bir beklentim yok ama sevgisine ihtiyacım var çünkü seviyorum eşimi
Siz eşinizi aldatmış olsaydınız o da böyle mi düşünürdü?Siz hata yapmadınız mı hayatiniz boyunca sizde belki aldatildiniz yada aldattiniz soncuda hata yanlış deme. Affedenleri Allah sever .hiç bir insan hatasız değildir.
İşte ikinciye öyle birşey olmicak olursa bu sefer ben yokum oda her aldatinca sevecek değilim beni istemeyeni bende istemem benim son noktam o .Ne diyelim sevmeye devam edin o da aldatmaya devam etsin
Hanimefendi iyi misiniz?Pes olan ne siz hiç sevdiğiniz insandan sevgi görmek istemezmisiniz
Böyle dusunemzdi galiba beklenti görmediğim için üzülüyorum zatenSiz eşinizi aldatmış olsaydınız o da böyle mi düşünürdü?
Aldatmış üstüne, gönül kırgınlıklarınız da zerre umursamamis bir adama evlisiniz. Beklenti daha çok üzer sizi sadece.
Haklısınızdüşünüyorum aldatildigim sıraları da ne kadar safmisim salakmisim .ve belkide hala salagim .
Her aldatan birinin koynunami giriyor. Benim eşim kimsenin koynuna girmedi sadece aldatma konuşma olarakHanimefendi iyi misiniz?
Sevdigim insan beni aldatmaz. Aldatirsa sevdigim insan olmaz.
Yukarida yazmissiniz 1 yasinda evladiniz varmis. Allah bagislasin. Oglum da 1,5 yasinda. Ne zor sureclerden geciriliyor ele avuca gelene kadar. Size yardim edip bir isin ucundan tutmuyor, evladiyla vakit gecirecegine baskasinin koynuna gidiyor. Siz de sadece ciiiitt diye kiriliyorsunuz. Oyle mi? Herkes 1 bosuyorsa sizin durumuzda 5 bosardim.
Yazik.
Salak olmamı haklıligimi gosteriir.dogru konuşunHaklısınız
Ne farkeder? Fikrinde de aldatsa aldatmadir. Ki zaten “Beni aldatti” diyorsunuz. Otesi var mi?Her aldatan birinin koynunami giriyor. Benim eşim kimsenin koynuna girmedi sadece aldatma konuşma olarak
Kesin olmazİşte ikinciye öyle birşey olmicak olursa bu sefer ben yokum oda her aldatinca sevecek değilim beni istemeyeni bende istemem benim son noktam o .
Valla siz demişsiniz ben değil.Salak olmamı haklıligimi gosteriir.dogru konuşun
Gerçekten çok garipsiniz çoktan boşanmış olmanız gerekirdi allah kolaylık versin.Aldatilmaya çok takıldım sadece bunca yıl doğru düzgün hatırlamayan adam belki bu doğum gününde kendini bana affetirir dedim .amacım hediye değil. Üzüldüğümü anlayim kalbimi onarmasi
Üzülme ya az daha bekle ikinciye koynuna da girerHer aldatan birinin koynunami giriyor. Benim eşim kimsenin koynuna girmedi sadece aldatma konuşma olarak
Düşük yaptım geçen gün ben demiyorum beni aldatmadi. Sadece sizin başınıza gelseydi anlardiniz.Ne farkeder? Fikrinde de aldatsa aldatmadir. Ki zaten “Beni aldatti” diyorsunuz. Otesi var mi?
Forumdaki mesajlariniza baktim da ne desek bos. Aldatilmissiniz, 1 yas bebeginiz var, hamile kalmissiniz.
Ucurum asagi son vites gidene diyecek bir soz kalmiyor.
SaygısızÜzülme ya az daha bekle ikinciye koynuna da girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?