Doğum gunume az kaldı .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz ne biçimsniz ya .insanın derdi varsada anlatasi gelmiyor çünkü siz aynı sırtlan gibisiniz biri konu açınca hadi üstüne cullanalim inşallah bu yasadilarim sizin basinizada gelmez. Çok acı bir durum ben burda kafayı yemek üzereyim siz laylaylom dasiniz el insaf. Taşa anlatsam daha iyi dinlerdi beni .

Gerçekten çok garipsiniz çoktan boşanmış olmanız gerekirdi allah kolaylık versin.
Ha diyince bosanilmiyor ben boşanmak için evlenmedim her insan hata yapar. Ama bir yere kadar benimde bildiğim birşeyler var .herşeyde bosanilmaz .çözüm bulmamız lazım. Bizde bulmaya çalışıyoruz .

Ha diyince bosanilmiyor ben boşanmak için evlenmedim her insan hata yapar. Ama bir yere kadar benimde bildiğim birşeyler var .herşeyde bosanilmaz .çözüm bulmamız lazım. Bizde bulmaya çalışıyoruz .
Evet çözüm bulmaniz lazim bulacaksaniz ama dediginiz gibi "beraber bulmaniz" Eşinizin bu konuda çaba sarfettiğini görüyor musunuz veya hissediyor musunuz?

Aldatılmada da boşanılmıyorsa daha ne olması lazım boşanmanız için

Sizi bir silkeleyip kendinize getirmeye çalışıyor burda insanlar. Kimse boşanmak için evlenmez zaten.. ama adam sizi aldatmış ya ötesi var mi üstelik yaptığından hiç de pişman değil ki gönlünüzü almıyor. Sizin doğumgünü kutlamaktan çok daha büyük problemleriniz var. Kızınıza bu şekilde mi rol model olacaksınız. Her şeyde boşanılmaz demişsiniz mesela ne olursa boşanılır yatakta yakalarsanız mı?? Adam aldatmış ve zerre pişman değil farkında mısınız buna boşanmadan başka nasıl çözüm bulunur

Siz hata yapmadınız mı hayatiniz boyunca sizde belki aldatildiniz yada aldattiniz soncuda hata yanlış deme. Affedenleri Allah sever .hiç bir insan hatasız değildir.
Bir kere yapan bir daha yapar diyorlar bu onuda.Yanlış yada hata diye düşünmüyorum. Sizin seçiminiz. Yanı kırgınlığınızı anlıyorum fakat beklenti içinde olmanız yanlış.

Ben kendimdeyim merak etmeyin . kızımada çok iyi anneyim merak etmeyin .her aldatan yatakda olacak diye de bir kural yok tabi aldatma var ama buda karakter meselesi affeden affeder bosayan bosar .

Bir kere yapan bir daha yapar diyorlar bu onuda.Yanlış yada hata diye düşünmüyorum. Sizin seçiminiz. Yanı kırgınlığınızı anlıyorum fakat beklenti içinde olmanız yanlış.
Yaptıkları affedilir değil biliyorum ama. Ben her insan hata yapar düşüncesindeyim Belki o yüzden bu kadar büyümüyorum sadece eşime karşı kırgınım . kırgınlığımi anlasın diye dir belki .

Allah kimseye yasatmasın bu durumu aldatılmakk… ben de yasadım bile bile ayrılmadım ve bir arada kaldım bu adamla salaklık değil bu böyle düşünme asla. Çocuk için susuyorsun bazen ve içinde bişiler varsa hemen bitiremiyorsun. Ben kurtuldum neyseki.. ama 6 yılım nasıl geçti ben bilirim. 10 yıllık evlilikte son 6 yıl benim için acı ve hep şüpheyle geçti. Sonunda içimde ne varsa bitti.. kimseyi değiştiremiyorsunuz ya da bişiler söylememizle oluyorsa olmasın daha iyi. Dilerim kendi değerinizin farkına varırsınız

Düşük yaptım geçen gün ben demiyorum beni aldatmadi. Sadece sizin başınıza gelseydi anlardiniz.

Geçmiş olsun.
Hanımefendi -sizin deyiminizle yatakta olsun, olmasın- aldatma aldatmadır.

Başıma gelmesi durumunda eşim onu boşayacağımı bilir. N'apayım sadık olmayan kocayı? Yapanın yolu açık olsun! Konya ovası gibi geniş bir midem yok. Üzgünüm.

Teşekkür ederim bir tek siz kırmadan yazmis
Amin inşallah. Çok teşekkür ederim kirmadan anlayarak yorum yaptığınız için. Sabrın sonu selamettir Allah in izniyle

Teşekkür ederim her koca bilir böyle yanlısdan sonra eşinin yanında durmayacağıni sadece sabır diliyorum

Teşekkür ederim bir tek siz kırmadan yazmis

Amin inşallah. Çok teşekkür ederim kirmadan anlayarak yorum yaptığınız için. Sabrın sonu selamettir Allah in izniyle
Zaten yeterince kırılmış incinmişsiniz bi de benmi kırayım.. ben sadece yalnız olmadığınızı bilin istedim dilerim iyi olur herşey sizin adınıza

Zaten yeterince kırılmış incinmişsiniz bi de benmi kırayım.. ben sadece yalnız olmadığınızı bilin istedim dilerim iyi olur herşey sizin adınıza
Çok incesiniz Allah razı olsun birinin anlamasi çok güzel bir duygu

Bunca kırgınlığa rağmen evli kalıyorsanız muhtemelen buna mecbursunuz.Çalışıyor musunuz?Yaşınız kaç?

Madem aldattın bari bu sene hatırlatmadan hatırla gönlümü al demek istediniz sanırım. Umarım hatırlar.

Erkeklerden birşeyi anlamasını bekliyorsanız yanılıyorsunuz. Siz anlatınca bile anlamıyorlar. Siz affetmişsiniz kırgınlığınızı kendinizda affedeceksınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…