Ha diyince bosanilmiyor ben boşanmak için evlenmedim her insan hata yapar. Ama bir yere kadar benimde bildiğim birşeyler var .herşeyde bosanilmaz .çözüm bulmamız lazım. Bizde bulmaya çalışıyoruz .Gerçekten çok garipsiniz çoktan boşanmış olmanız gerekirdi allah kolaylık versin.
Evet çözüm bulmaniz lazim bulacaksaniz ama dediginiz gibi "beraber bulmaniz" Eşinizin bu konuda çaba sarfettiğini görüyor musunuz veya hissediyor musunuz?Ha diyince bosanilmiyor ben boşanmak için evlenmedim her insan hata yapar. Ama bir yere kadar benimde bildiğim birşeyler var .herşeyde bosanilmaz .çözüm bulmamız lazım. Bizde bulmaya çalışıyoruz .
Aldatılmada da boşanılmıyorsa daha ne olması lazım boşanmanız içinHa diyince bosanilmiyor ben boşanmak için evlenmedim her insan hata yapar. Ama bir yere kadar benimde bildiğim birşeyler var .herşeyde bosanilmaz .çözüm bulmamız lazım. Bizde bulmaya çalışıyoruz .
Saygısız olan eşiniz, size ve evliliğinize saygısı yok ki artık evlilikte yok zatenSaygısız
Sizi bir silkeleyip kendinize getirmeye çalışıyor burda insanlar. Kimse boşanmak için evlenmez zaten.. ama adam sizi aldatmış ya ötesi var mi üstelik yaptığından hiç de pişman değil ki gönlünüzü almıyor. Sizin doğumgünü kutlamaktan çok daha büyük problemleriniz var. Kızınıza bu şekilde mi rol model olacaksınız. Her şeyde boşanılmaz demişsiniz mesela ne olursa boşanılır yatakta yakalarsanız mı?? Adam aldatmış ve zerre pişman değil farkında mısınız buna boşanmadan başka nasıl çözüm bulunurHa diyince bosanilmiyor ben boşanmak için evlenmedim her insan hata yapar. Ama bir yere kadar benimde bildiğim birşeyler var .herşeyde bosanilmaz .çözüm bulmamız lazım. Bizde bulmaya çalışıyoruz .
Bir kere yapan bir daha yapar diyorlar bu onuda.Yanlış yada hata diye düşünmüyorum. Sizin seçiminiz. Yanı kırgınlığınızı anlıyorum fakat beklenti içinde olmanız yanlış.Siz hata yapmadınız mı hayatiniz boyunca sizde belki aldatildiniz yada aldattiniz soncuda hata yanlış deme. Affedenleri Allah sever .hiç bir insan hatasız değildir.
Ben kendimdeyim merak etmeyin . kızımada çok iyi anneyim merak etmeyin .her aldatan yatakda olacak diye de bir kural yok tabi aldatma var ama buda karakter meselesi affeden affeder bosayan bosar .Sizi bir silkeleyip kendinize getirmeye çalışıyor burda insanlar. Kimse boşanmak için evlenmez zaten.. ama adam sizi aldatmış ya ötesi var mi üstelik yaptığından hiç de pişman değil ki gönlünüzü almıyor. Sizin doğumgünü kutlamaktan çok daha büyük problemleriniz var. Kızınıza bu şekilde mi rol model olacaksınız. Her şeyde boşanılmaz demişsiniz mesela ne olursa boşanılır yatakta yakalarsanız mı?? Adam aldatmış ve zerre pişman değil farkında mısınız buna boşanmadan başka nasıl çözüm bulunur
Yaptıkları affedilir değil biliyorum ama. Ben her insan hata yapar düşüncesindeyim Belki o yüzden bu kadar büyümüyorum sadece eşime karşı kırgınım . kırgınlığımi anlasın diye dir belki .Bir kere yapan bir daha yapar diyorlar bu onuda.Yanlış yada hata diye düşünmüyorum. Sizin seçiminiz. Yanı kırgınlığınızı anlıyorum fakat beklenti içinde olmanız yanlış.
Allah kimseye yasatmasın bu durumu aldatılmakk… ben de yasadım bile bile ayrılmadım ve bir arada kaldım bu adamla salaklık değil bu böyle düşünme asla. Çocuk için susuyorsun bazen ve içinde bişiler varsa hemen bitiremiyorsun. Ben kurtuldum neyseki.. ama 6 yılım nasıl geçti ben bilirim. 10 yıllık evlilikte son 6 yıl benim için acı ve hep şüpheyle geçti. Sonunda içimde ne varsa bitti.. kimseyi değiştiremiyorsunuz ya da bişiler söylememizle oluyorsa olmasın daha iyi. Dilerim kendi değerinizin farkına varırsınızEvet doğum gunume 8 gün var .ve hiç hevesim yok eşimle 2.50 yıl bitti nerdeyse evliyiz .hep doğum günüm gelmeden söylerdim hatirlatirdim ama bu sefer söylemek içimden gelmiyor çünkü çok kırgınım . Kirginim çünkü beni aldattı . yaptıklarıni düşündükçe üzülüyorum , kırılıyorum ,bunaliyorum . hoş önceki doğum gunlerimde bile birşeyler görmedim .gorsemde ben üzüldüğüm için gidip hediye alırdı geçen yıl zaten doğum gunumden bir gün geçmişti kutlamisti .benim derdim hediye pasta faln değil sadece iki güzel cümle ve değerli hissedilmek ama son olanlardan sonra her şeyi gözümde kararttm .benim kızımdan başka kimsem yok şu dünyada .bende sevilmek sevmek istiyor. Dumm .ama sadece dilde .ben severim ama son nokta konulduğu zaman herşey biter bende .bazen düşünüyorum aldatildigim sıraları da ne kadar safmisim salakmisim .ve belkide hala salagim . bilmiyorum ya bugün de böyle saçmalm dedim kusura bakmayın kizlar iç dökmek iyi geliyor bazen . hayırlı geceler.
Düşük yaptım geçen gün ben demiyorum beni aldatmadi. Sadece sizin başınıza gelseydi anlardiniz.
Teşekkür ederim bir tek siz kırmadan yazmisAllah kimseye yasatmasın bu durumu aldatılmakk… ben de yasadım bile bile ayrılmadım ve bir arada kaldım bu adamla salaklık değil bu böyle düşünme asla. Çocuk için susuyorsun bazen ve içinde bişiler varsa hemen bitiremiyorsun. Ben kurtuldum neyseki.. ama 6 yılım nasıl geçti ben bilirim. 10 yıllık evlilikte son 6 yıl benim için acı ve hep şüpheyle geçti. Sonunda içimde ne varsa bitti.. kimseyi değiştiremiyorsunuz ya da bişiler söylememizle oluyorsa olmasın daha iyi. Dilerim kendi değerinizin farkına varırsınız
Amin inşallah. Çok teşekkür ederim kirmadan anlayarak yorum yaptığınız için. Sabrın sonu selamettir Allah in izniyleAllah kimseye yasatmasın bu durumu aldatılmakk… ben de yasadım bile bile ayrılmadım ve bir arada kaldım bu adamla salaklık değil bu böyle düşünme asla. Çocuk için susuyorsun bazen ve içinde bişiler varsa hemen bitiremiyorsun. Ben kurtuldum neyseki.. ama 6 yılım nasıl geçti ben bilirim. 10 yıllık evlilikte son 6 yıl benim için acı ve hep şüpheyle geçti. Sonunda içimde ne varsa bitti.. kimseyi değiştiremiyorsunuz ya da bişiler söylememizle oluyorsa olmasın daha iyi. Dilerim kendi değerinizin farkına varırs
Teşekkür ederim her koca bilir böyle yanlısdan sonra eşinin yanında durmayacağıni sadece sabır diliyorumGeçmiş olsun.
Hanımefendi -sizin deyiminizle yatakta olsun, olmasın- aldatma aldatmadır.
Başıma gelmesi durumunda eşim onu boşayacağımı bilir. N'apayım sadık olmayan kocayı? Yapanın yolu açık olsun! Konya ovası gibi geniş bir midem yok. Üzgünüm.
Zaten yeterince kırılmış incinmişsiniz bi de benmi kırayım.. ben sadece yalnız olmadığınızı bilin istedimTeşekkür ederim bir tek siz kırmadan yazmis
Amin inşallah. Çok teşekkür ederim kirmadan anlayarak yorum yaptığınız için. Sabrın sonu selamettir Allah in izniyle
Çok incesiniz Allah razı olsun birinin anlamasi çok güzel bir duyguZaten yeterince kırılmış incinmişsiniz bi de benmi kırayım.. ben sadece yalnız olmadığınızı bilin istedimdilerim iyi olur herşey sizin adınıza
Erkeklerden birşeyi anlamasını bekliyorsanız yanılıyorsunuz. Siz anlatınca bile anlamıyorlar. Siz affetmişsiniz kırgınlığınızı kendinizda affedeceksınız.Yaptıkları affedilir değil biliyorum ama. Ben her insan hata yapar düşüncesindeyim Belki o yüzden bu kadar büyümüyorum sadece eşime karşı kırgınım . kırgınlığımi anlasın diye dir belki .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?