Doğum günümü kutlamayan eski sevgili

muallime7285

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2017
289
93
98
Bugun doğum günüm..3 yillik sevgilimden ayrilali henuz 20 gun oldu ve kutlamadi.Insan elde olmadan beklentiye giriyor iste seven insan icin bundan iyi bi firsat olabilir mi demek ki hic sevmemis diyorum onca yila onca yasanana onca soze nasil kandim diyorum hala onun icin üzüldüğüm icin kendime cok kızıyorum..Aksi halde bu kadar gurur nasil olur aklim almiyor..Hayat bazen cok acimasiz olmaz dedigin ne varsa oluyor bir ay once bensiz hayat dahi dusunemeyen insan nasil bu hale geliyo gercekten aklim almiyo..bir iki arkadasimdan baska hatirlayan kutlayan bile olmadi ve evde yalniz hayatimin en buruk doğum gününü yasiyorum ve aglama krizime engel olamıyorum gören yuregimin ferahlamasi icin dua etsin bana nolur..

Günaydın.. Mutlu yıllar dilerim. Sevgiliniz birlikte olduğunuz senelerde hatırlayıp kutlar mıydı? Belki unuttu, belki de ve yüksek ihtimal onun için gerçekten bitti.. Yoksa dediğiniz gibi iyi bir fırsat yeniden devam etmek için.. Bundan sonra kalp kırıklıklarınızı kendiniz onarıp yolunuza devam etmekten başka bir yol görünmüyor.. Daha iyi ve hayırlı bir insanla, daha çok mutluluk içinde kutlayacağınız doğum günleriniz olur inşallah..

Günaydın.. Mutlu yıllar dilerim. Sevgiliniz birlikte olduğunuz senelerde hatırlayıp kutlar mıydı? Belki unuttu, belki de ve yüksek ihtimal onun için gerçekten bitti.. Yoksa dediğiniz gibi iyi bir fırsat yeniden devam etmek için.. Bundan sonra kalp kırıklıklarınızı kendiniz onarıp yolunuza devam etmekten başka bir yol görünmüyor.. Daha iyi ve hayırlı bir insanla, daha çok mutluluk içinde kutlayacağınız doğum günleriniz olur inşallah..
Cok romantik biri degildi ama kutlardi unutmazdi yine de ozel gunleri.. Bir de bugun ayni zamanda yildonumumuz oldugu icin ayrica ozeldi.Henuz 20 gun oldu o yuzden unuttuğunu pek sanmiyorum cok zoruna gidiyo insanin sanki tum insanlara olan guvenimi inancımı yitirmis gibi hissediyorum.Cok tesekkur ederim..okurken istemsizce gözlerimden yaslar suzuldu ve duaniza yurekten amiin diyorum..

Saat daha 10 ya :)
Ben ayrılmadığım sevgilimin bile bu kadar erken kutlayacagini düşünmüyorum :KK70:
Hep geceden kutladığımız icin kutlamayacagini düşündüm.bugun cikip gelmesini dahi bekliyodum biseyleri onarmak icin biraz da onun hayal kirikligini yasiyorum.Bugun üzülerek elim kulagimda bekliycem galiba aksama kadar

Hep geceden kutladığımız icin kutlamayacagini düşündüm.bugun cikip gelmesini dahi bekliyodum biseyleri onarmak icin biraz da onun hayal kirikligini yasiyorum.Bugun üzülerek elim kulagimda bekliycem galiba aksama kadar

Hakkında hayırlısı olsun canım. Doğum günün kutlu olsun bu arada. Sana değer vermeyen biri için lütfen en güzel gününü mahvetme :) belki de bir şeylerin geri dönüşü olmadığına kalbinin ikna olması için böylesi daha iyidir...

Hakkında hayırlısı olsun canım. Doğum günün kutlu olsun bu arada. Sana değer vermeyen biri için lütfen en güzel gününü mahvetme :) belki de bir şeylerin geri dönüşü olmadığına kalbinin ikna olması için böylesi daha iyidir...
Çok teşekkür ederim. En güzel gunumu boyle gecirmemin tek sebebi o degil bo yuzden fazlaca duygusalim sanirim..ben de senin gibi düşünüyorum ve insallah öyle olur

Sevmese 3 yıl nasıl sürerdi ilişkin. Bu sevgisizlik yada gurur değil bence. Erkekler bizim gibi değil bitmesi gereken bi ilişki varsa ortada duygusal yaklaşmazlar mantılarıyla hareket ederler. Sevmiyo yada gururundan yazmıyo diyemeyiz ama belli ki tamamen bitirmeye çalışıyo

O kişi sizin defterinizi tamamen kapatmış. Olabilir. Sonuçta ayrılmışsınız.

Back
X