ben bunu aslında yılbaşı için biliyorum ama sanırım o enerji mi artık neyse, o ruh hali yapışıyor gibi o yaşa. aslında doğum günü bu kadar önemli olmamalı ama ben de bir sorun var herhalde hatırlatmadığım sürece önemsenilmiyor.zannetmiyorum oyle bir sey oldugunu.
bu biraz da doğum günlerinin hatırlatılmadıkça az kutlanılmasının normal olup olmadığını anlamak icin acildi diyebiliriz. cunku artik bende bir sorun var gibi hissediyorum.Gün geçmiyor ki bir batıl inançlı, burçlu murçlu konular açılmasın
pasta da sevmiyorum öyle çok ama kendimi biraz asosyal hissettim, arkadasliklarim cok derin demek ki. herkese trip atasim varBen doğum günümü pasta yemek için seviyorumyoksa yaşlanıyorum ne yapayım
Sen öyle hissediyorsun demek ki onlar öyle değil bundan sonra sende geri adım atarsın onlar seninkini nasıl kutluyorsa öyle kutla.pasta da sevmiyorum öyle çok ama kendimi biraz asosyal hissettim, arkadasliklarim cok derin demek ki. herkese trip atasim var
Valla facebook kapandığından beri kimse kutlamıyor desem yeridirbenim en güzel doğum günüm 2019da olmuştu, yani büyük bir şey olmadı ama en iyi hissettiğim doğum günüm o seneydi ve güzel bir sene olmuştu benim için. 2021 ise çok boş geçen ve kötü hissettiğim bir doğum günü olmuştu ve tüm senem nasıl geçti hatırlamıyorum bile bomboş bir sene oldu. bu sene de gerçekten kötü geçiyor, yani çok sıradan geçiyor ve ilk defa instagramda paylaşmadım ve yakınım olan 2-3 kişi hariç kimse kutlamadı.
yani öyle asosyal biri de değilim ama demek ki yüzeysel arkadaşlıklar kurmuşum. ben de ezbere bilmem herkesinkini çok yakınım değilse, o yüzden bir şey de diyemiyorum. ama kötü bir moda girdim ya, bu enerji tüm seneme yayılmaz dimi
oha kesin yandın aboovvbenim en güzel doğum günüm 2019da olmuştu, yani büyük bir şey olmadı ama en iyi hissettiğim doğum günüm o seneydi ve güzel bir sene olmuştu benim için. 2021 ise çok boş geçen ve kötü hissettiğim bir doğum günü olmuştu ve tüm senem nasıl geçti hatırlamıyorum bile bomboş bir sene oldu. bu sene de gerçekten kötü geçiyor, yani çok sıradan geçiyor ve ilk defa instagramda paylaşmadım ve yakınım olan 2-3 kişi hariç kimse kutlamadı.
yani öyle asosyal biri de değilim ama demek ki yüzeysel arkadaşlıklar kurmuşum. ben de ezbere bilmem herkesinkini çok yakınım değilse, o yüzden bir şey de diyemiyorum. ama kötü bir moda girdim ya, bu enerji tüm seneme yayılmaz dimi
Hayır alakası yok. Yılbaşı için de geçerli bu. Siz nasıl inanırsanız öyle olur. Kendinizi böyle şartlarsanız bütün ömrünüz kötü geçer, şartlamaz endişe etmezseniz normal seyrinde devam eder. Olan her kötü/iyi şeyi batıl inançlara bağlarsanız hayatınız kocaman bir yumağa döner. İçinden de çıkamazsınız.benim en güzel doğum günüm 2019da olmuştu, yani büyük bir şey olmadı ama en iyi hissettiğim doğum günüm o seneydi ve güzel bir sene olmuştu benim için. 2021 ise çok boş geçen ve kötü hissettiğim bir doğum günü olmuştu ve tüm senem nasıl geçti hatırlamıyorum bile bomboş bir sene oldu. bu sene de gerçekten kötü geçiyor, yani çok sıradan geçiyor ve ilk defa instagramda paylaşmadım ve yakınım olan 2-3 kişi hariç kimse kutlamadı.
Kesin bilgi, yayalımemin misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?