doğum günümüz nasıl geçerse tüm sene öyle mi geçiyor :(

selly64

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Mart 2021
527
276
53
benim en güzel doğum günüm 2019da olmuştu, yani büyük bir şey olmadı ama en iyi hissettiğim doğum günüm o seneydi ve güzel bir sene olmuştu benim için. 2021 ise çok boş geçen ve kötü hissettiğim bir doğum günü olmuştu ve tüm senem nasıl geçti hatırlamıyorum bile bomboş bir sene oldu. bu sene de gerçekten kötü geçiyor, yani çok sıradan geçiyor ve ilk defa instagramda paylaşmadım ve yakınım olan 2-3 kişi hariç kimse kutlamadı.
yani öyle asosyal biri de değilim ama demek ki yüzeysel arkadaşlıklar kurmuşum. ben de ezbere bilmem herkesinkini çok yakınım değilse, o yüzden bir şey de diyemiyorum. ama kötü bir moda girdim ya, bu enerji tüm seneme yayılmaz dimi

bu arada en azindan ailemle bir disari cikalim isterdim o yapilmadi, babam normalde ablamin dogum gunu icin ortalama fiyatin ustunde bir pasta da almis birisi ama benim icin sadece tek dilimlik satilan pastalar var ya onlardan almis. hediye de almamislar zaten onu istemedim de sadece harcligim artacak bu hafta o da fazla bir sey degil zaten fazladan bir kiyafet alirim en fazla. bu arada 20 oldum daha ozel gecsin isterdim. arkadaslarim deseniz hicbir sey ayarlamadilar sanirim, sadece mesaj atmislar.

zannetmiyorum oyle bir sey oldugunu.
ben bunu aslında yılbaşı için biliyorum ama sanırım o enerji mi artık neyse, o ruh hali yapışıyor gibi o yaşa. aslında doğum günü bu kadar önemli olmamalı ama ben de bir sorun var herhalde hatırlatmadığım sürece önemsenilmiyor.

Gün geçmiyor ki bir batıl inançlı, burçlu murçlu konular açılmasın
bu biraz da doğum günlerinin hatırlatılmadıkça az kutlanılmasının normal olup olmadığını anlamak icin acildi diyebiliriz. cunku artik bende bir sorun var gibi hissediyorum.

Ben doğum günümü pasta yemek için seviyorum yoksa yaşlanıyorum ne yapayım

Ben doğum günümü pasta yemek için seviyorum yoksa yaşlanıyorum ne yapayım
pasta da sevmiyorum öyle çok ama kendimi biraz asosyal hissettim, arkadasliklarim cok derin demek ki. herkese trip atasim var

pasta da sevmiyorum öyle çok ama kendimi biraz asosyal hissettim, arkadasliklarim cok derin demek ki. herkese trip atasim var
Sen öyle hissediyorsun demek ki onlar öyle değil bundan sonra sende geri adım atarsın onlar seninkini nasıl kutluyorsa öyle kutla.

Valla facebook kapandığından beri kimse kutlamıyor desem yeridir Doğum günüm nasıl geçerse o yılım öyle geçer diye düşüncem yok elbette. Benimde 2017 den bu yana afedersin bok gibi geçiyor çünkü 2017 de mezun oldum ve hayatım bitmiş gibi hissettim en güzel yıllarımı geride bıraktım :) Doğum günümü önemsemiyorum kutlamıyorum başkalarının da kutlamıyorum açıkçası çünkü ben kutlayıp karşılığını hiç alamadıkça her seferinde unutuldukça insan kırılıyor elbet öteki şekil ne kırılıyorum ne karşıdan trip yiyiyorum en güzeli yokmuş gibi davranmak benim için :) Ben normalde telefonumda anımsatıcılara not ederdim ama benimkini facebooktan biliyorlarmış hayat işte

oha kesin yandın aboovv

Yakınınız olan 2-3 kişi kutlamış gerisine gerek yok bence. Açıkçası yakınım olmayan biri kutlasa ne kutlamasa ne…

Hepi topu doğduğun günün yıldönümlerinden biri aslında, çok yakının olmayan biri için hiçbir anlamı olmaması lazım. Zaten öyle kişiye özel bir durum da değil herkesin 1 tane doğum günü var yani.

Biz üniversitedeyken toplu kutlama falan yapardık ama maksat eğlenmekti, üniversite bitince kimse kimseninkini hatırlamaz oldu doğal olarak. Sadece ailemden, sevgilimden ve bir tane dostumdan geliyor artık, bu da bana yetiyor.

Benim de bu sene kk’da doğum günüm 3-5 kişi tarafından kutlandı, popiliğim bitti sanırım, bütün senem kötü geçecek Demek ki

asdagahshdff şaka bi yana, doğum günümde oraya gideriz bunu yaparız diye plan yaparken tam doğum günümde kovid karantinasına girdim ve 8 aylık hamileydim, çok ağır geçirdim. Şu an bebeğim sağlıklı doğduğu için şükrediyorum. Evet, hatırlatmadan hatırlansa, istenildiği gibi kutlansa, unutulmayacak güzel anılar arasına girse çok güzel olur ama böyle olmadı diye konu açmak için sanırım gerçekten 20 yaşında olmak gerekiyor

Hayır alakası yok. Yılbaşı için de geçerli bu. Siz nasıl inanırsanız öyle olur. Kendinizi böyle şartlarsanız bütün ömrünüz kötü geçer, şartlamaz endişe etmezseniz normal seyrinde devam eder. Olan her kötü/iyi şeyi batıl inançlara bağlarsanız hayatınız kocaman bir yumağa döner. İçinden de çıkamazsınız.

Sözün doğrusu şudur" Ramazan ayını nasıl geçirirseniz bütün seneniz manevi olarak öyle geçer onun dışında yılbaşı veya doğum günü ile hiç alakası yok. Aslında doğum gününün bu kadar da önemli olmadığını, bu yaşları geçince daha iyi anlayacaksınız. Şimdilik yaş itibariyle sanırım biraz hassas tepki vermişsiniz. Bu arada iyi doğmusunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…