doğum gününde arasam mı???

doğum gününde aramalı mıyım?

• ara

OY: 0 0,0%
  • arama

OY: 47 100,0%

• Ankete Katılan
    47
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

esmergizmo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
8.104
10.540
248
kızlar bilen bilir sevgilimle ayrıldık 9 senedir birlikteydik şu an o doğu hizmetinde. kavga dövüş olmadı ayrılmamız. ben sınava hazırlanıyorum ve ailevi sorunlarım da var bi süredir depresif ve asosyalim. benim ilişkimiz için çabalamadığımı (sınav vs emek vermediğimi) artık yorulduğunu söyledi ben ayrılmak mı istiyorsun diyince zaman ver demişti görüştük o arada yanıma gelmişti sonra telefonda arıyordu konuşuyorduk ki ta ki facebooktan beni ve resimlerimizi silene kadar. geçen gün neden sildiğini arayıp sordum "yeni bir hayata başlamak için" dedi.

ben de ne istediğimi bilmiyorum şu an. onla mı onsuz mu bir hayat istediğimi de bilmiyorum kafam çok karışık bi anım bi anıma uymuyor. hem çok kırgın ve kızgınım hem onu özlüyor ve seviyorum hala. hem güvenim zedelendi hem eskiden iyiydik ya diye düşünüyorum.

kalbim ara diyor mantığım arama. karar veremiyorum. daha çok burnu kalkar mı yoksa belki sorunları çözmemize vesile olmaya başlangıç olur mu? gururumu çiğnemiş olur muyum? yoksa yine de insanlığımı göstermiş olur muyum?

ne diyorsunuz?

Aramaman gerektiğini sen de biliyorsun. Evet vazgeçmek çok zor, ama seni istemeyen bir adam için gururunu çiğneme Çünkü erkekler bitirmeyi kafaya koyduğu zaman ne dersek diyelim vazgeçmiyorlar. Sen gururunu ayaklar altına aldığınla kalıyorsun. Benim fikrim bu yönde.

3 senelik sevgilimden geçen sene medenice ayrılmıştım. yani böyle kavga dövüş değildi bizim de. ben sıkıldım vs demiştim. ayrıldıktan sonraki ilk doğum günü benimdi, kutladı. ben de onunkini kutladım. o beni bu sene de kutladı. ara ara da konuşuruz hala. sizinki bi de 9 senelik ve bizim gibi düzgünce ayrılmışsınız. ben olsam nezaketen gibi görünen bi mesaj atardım.

Sen arama artık bence, takıntı haline getirdiğini düşünüyorum çünkü. En ufak sana söylediği bir şeyden mana çıkaracaksın, sıcak konuşsa hemen umutlanacaksın. Adamdan bir numara görmedikçe daha çok dibe batacaksın. Tak diye kes bitir artık, eski konunda da kendine eziyetten başka bir şey yapmadığını görüyorum. İleride bir de bu adama harcadığın vakte üzüleceksin ama iş işten çoktan geçecek, olan gelip geçen zamanına olacak.

Ayol bakma kmseye. Aramak geliyosa içinden ara. Bu senin duygun,senin iç kıpırtın.

Bence aramamalısın ama gönlüne söz geçiremeyeceksin sanırım,mesaj atarsanda ağlamalı sürünmeli bir mesaj değil sade bir mesaj iyi olur senin için...Sen ne zamandır ölüyorsun ama ya o,hiç sanmıyorum...

Aramayın. Yeni bir hayata başlamaktan kastı yeni biri olabilir, ilişkisine gölge etmeyin... belki Facebook'ta Doğum günü kutlama falan çıkıyor ya oraya bir iki kelimelik bir şey yazarsınız olur biter...

aslında diğer konuda da yazmıştım ama bence aramamalısınız.

"bir şeyleri düzeltmeye vesile olur mu?" adam sizin ayrılmak istemediğinizi zaten biliyor. geri dönmek istese zaten kendisi döner. sizin bir şey yapmanıza, demenize gerek yok.

Koşarak uzaklaşmalısın ne doğum günü kutlaması?
Sen ona mesaj attığında görüp de dönmemisti bile.. sana bitti demeden ayrıldı senden. Saatlerce whatsappta takılıyor.. ve o kız artık resimlerini begeniyor.

Kendini artık topla ve tusa odaklan. Daha fazla vakit harcama

Arama kesin biri var hayatında. Sen de hayatını onsuz şekillendir artık.
Hem aramani bekliyorsa o mesaj atar doğum günümü bile kutlamadın diye. O zaman söylersiniz yeni hayatında yerim var mı bilemedim diye

Yanlış anlama ama keşke burada vakit geçireceğine sınava hazirlansan.senin kazanman ona aramandan daha iyi.

vay be herkes arama demiş şaşkınım...

demek gerçekten aptallık ediyorum ya. inanılmaz yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…