- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Yanlış anlama ama keşke burada vakit geçireceğine sınava hazirlansan.senin kazanman ona aramandan daha iyi.
Arama !kızlar bilen bilir sevgilimle ayrıldık 9 senedir birlikteydik şu an o doğu hizmetinde. kavga dövüş olmadı ayrılmamız. ben sınava hazırlanıyorum ve ailevi sorunlarım da var bi süredir depresif ve asosyalim. benim ilişkimiz için çabalamadığımı (sınav vs emek vermediğimi) artık yorulduğunu söyledi ben ayrılmak mı istiyorsun diyince zaman ver demişti görüştük o arada yanıma gelmişti sonra telefonda arıyordu konuşuyorduk ki ta ki facebooktan beni ve resimlerimizi silene kadar. geçen gün neden sildiğini arayıp sordum "yeni bir hayata başlamak için" dedi.
ben de ne istediğimi bilmiyorum şu an. onla mı onsuz mu bir hayat istediğimi de bilmiyorum kafam çok karışık bi anım bi anıma uymuyor. hem çok kırgın ve kızgınım hem onu özlüyor ve seviyorum hala. hem güvenim zedelendi hem eskiden iyiydik ya diye düşünüyorum.
kalbim ara diyor mantığım arama. karar veremiyorum. daha çok burnu kalkar mı yoksa belki sorunları çözmemize vesile olmaya başlangıç olur mu? gururumu çiğnemiş olur muyum? yoksa yine de insanlığımı göstermiş olur muyum?
ne diyorsunuz?
aramadım
bugün arkadaşlarımla konuştum ama arasaydın falan dediler
bilmiyorum...
Arkadaşlarının "onun" arkadaşları olmadığına emin misin? Seni burada hiç tanımayanlar bile arkadaşlarından daha objektif yorum yaptılar.
aramadım
bugün arkadaşlarımla konuştum ama arasaydın falan dediler
bilmiyorum...
evet eminim
liseden bi arkadaşım (erkek) ve onun pek tanımadığım bir sevgiş çift arkadaşı ile oturduk da.
onlar dediler
evet eminim
liseden bi arkadaşım (erkek) ve onun pek tanımadığım bir sevgiş çift arkadaşı ile oturduk da.
onlar dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?