doğum gününde arasam mı???

doğum gününde aramalı mıyım?

• ara

OY: 0 0,0%
  • arama

OY: 47 100,0%

• Ankete Katılan
    47
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben olsam arardım galiba ve içimde ne varsa dökerdim ortaya ...
Senin durumun çok zor

insan msj atmaktan degilde msjina karsilik gelmezse diye uzulur..yani kendini bi halt sanip havalanabilir..

Arama !

Seni enkaz altında bırakıp ,üstüne yeni bir ilişki inşa etmeye çalışan ve hatta belki de eden adamdan hayır gelmez ..

Bolca ders çalış ve yeni ilişkilere açık ol ..

Onceki konunuzu takip ediyorum. Bence aramayin.

Sizdeb bekledigi tepkileri vermeyerek sasirtin adami. Onun size yaptigi gibi

Mantığınız doğruyu söylüyor, aslında aramamalısınız ama çok zorlandığınızı tahmin ediyorum...

Ben sizin konunuzu takip ediyorum ve acınızı hissediyorum..Buda bir cok dert gibi gelip geçecek az daha sabır..Sorunuza gelince sakın mesaj atmayın,atmayın ki birazda o düşünsün sizi neden birşey yazmadı veya aramadı diye..

haklısınız

aramıyorum. bana yaptığı kötülükleri düşünüp içimi soğutmaya çalışıyorum. hep mantığımla yürüdüm hayatta. çok zorlandığım doğru ama o facebook meselesi çok onur kırıcıydı.

çok eskiden kullanmadığı için hesabını dg görülmesini kaldırmıştım facebooktan (insanlar kutlayınca cevap vermediğinden ayıp oluyordu onu bile düşünmüşüm!) o yüzden kimse kutlamamış (bi arkadaşımdan öğrendim o baktı) sandı ki fotosunu beğenen insanlar onun yanında ben değilim. çünkü sorunlarını onlar dinledi, grip aşısını onlar vurdu, vitaminini onlar verdi ona. ailesi bile umursamadı annesi bile uzman olana dek yüzüne bakmadı. şimdi kıymetli oldu.

bakalım kimler hatırlayacak doğum gününü anası babasından başka.

ben de kutlamayacağım. düşündüm karar verdim. kutlarsam anca g.tü kalkacak daha fazla. beni çantada keklik gördüğünden hor davranıyor zaten. ona ve kendime kim olduğumu hatırlatacağım.

artık olgun olan taraf ben olmayacağım. kötülük yapan bencillik yapan ben olacağım insanlara. değil arkadaşlarım en yakınlarım ailem sevgilim bile küçük gördüler beni mütevazi olgun sakin taraf emek veren taraf olunca.

gördüm ki bencil ve kötü kalpli olanlar mutlu oluyor hayatta artık ben de kimsenin iyiliğini düşünmeyeceğim. insanları kendi iyilikleri için yöneltmeyeceğim. kendime göre onun nası olması bana iyi gelirse öyle yönlendireceğim. budur.

Arama derim burda fikirleri sordun cogusu arama demis ama sen ararsan
ve karsi tarafta seni üzcek kafani karistircak psikolojini daha dibe vuracak birsey derse
yine burda paylasma geregi duyacaksin ve haksiz cikacaksin .
Ama illa ariyacagim diyorsan karsiligina hazirsan dayanabilceksen ara.

Arkadaşlarının "onun" arkadaşları olmadığına emin misin? Seni burada hiç tanımayanlar bile arkadaşlarından daha objektif yorum yaptılar.

evet eminim

liseden bi arkadaşım (erkek) ve onun pek tanımadığım bir sevgiş çift arkadaşı ile oturduk da.

onlar dediler

evet eminim

liseden bi arkadaşım (erkek) ve onun pek tanımadığım bir sevgiş çift arkadaşı ile oturduk da.

onlar dediler

Bu olayları bildikleri halde ara dedilerse çok saçma bildiğin seninkinden taraf olmuşlar, meh. Sevgilisini tanımıyormuşsun bile erkek olan hadi biliyordur ama diğeri kel alaka zaten konuya.

evet eminim

onlar dediler

Bu adam seni niye sildi oradan buradan? İletişim kurmamak için... Eğer ayrıldıktan sonra arkadaşça görüşmeye devam etmek isteseydi silmezdi... ki bence bu şekilde silmek, resmen karşıdaki kişiye hakaret...

Sen arasaydın ve açmasaydı, düşünebiliyor musun düşeceğin durumu?

Aramayarak çok iyi yaptın...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…