Dogum gununde gelen hediye

Mimoza ciccegim

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2019
300
339
18
34
Kizlar merhaba
Hepinize mutlu gunler diliyorum.Konuyu kardesim adina aciyorum sizin fikirleriniz onemli benim icin.
Kiz kardesim 20 yasinda 2 yillik bir iliskisi var ama pek iki tarafinda pek onaylamadigi bir iliski cocuk muhendis ama ailesi ve benim ailem pek sicak bakmiyolar ama kardesimde cocukta birbirlerinden vazgecmiyolar cocugun ailesi bastan istememisti ama simdi sicak bakmaya basladilar tanisildi ailemle falan.Ama.ben kardesimin mutlu olamiycani dusunuyorum ve biri daha var kardesime asik cok asik cok seviyorum diyomus.Sen nisanlansanda evlensende ben senin bir gun ayrilmani beklicem diyomus.
Neyse gecenlerde kardesimin dogum gunuydu cocuk ortak arkadaslarinin birinden ona hediye gondermis.Kardesim ne alaka diye aramis ve ben bunu kabul edemem bu yanlis olur ve senin bunu yapman daha yanlis demis ama cocuk geri yollamamasini yollarsa cok uzulecegini bir beklentisi olmadigini sadece icinden geldigini soylemis.Simdi kardesim napmasi gerektigini bilmiyo ben o cocuga cok uzuluyorum ben kesinlikle geri vermesi gerektigini soyledim ama nasil yapim dedi bana simdi size soruyorum geri yollamasi daha dogru olur degilmi

cocuga uzulmeyin. her koyun kendi bacagindan asilir, bu cocugun bilincli tercihi.
cani dunyadaki tek kiz, kardesinizmis gibi davranmak istiyorsa davransin. yarin kardesiniz sevgilisiyle evlenirken dugune gelir, igne yastigini tutar.
hediyeyi gule gule kullansin kardesiniz.

Ben geri gonder ablacim dedim ama oda ne yapcani bilemiyo

Geri yollamaması demek kendine aşık çocuga umut verip sevgilisine ihanet etmesi demektir.

Ayrıca mühendis çocugu siz ve aileniz neden istemiyor?

Bu arada sevgilisi olan kızın pesinden kosan nisanlansanda evlensende ayrilmanı bekleyecegim diyen bir adam sağlam pabuç değildir. hiçte üzünülesi bir durumu yok.

Ben geri gonder ablacim dedim ama oda ne yapcani bilemiyo
kullansin.
sonucta cocuga ümit umut vermemis. net sekilde tavrini gostermis. ve sevgilisi var.

cocuk gurursuz olmayi secmis hediye gondermis geri yollarsan uzulurum diye eziklenmis bi de uzulmesi cok kardesinin umrundaymis gibi.
kizin iliskisine saygi duymamis. ya sevgilisi var duyar falan kizla arasi bozulur yanlis anlasilir dememis
hem ezik hem dusuncesiz.
oyuzden gule gule kullansin.

Geri yollasın boşuna ümitlendirmesin

Cocugun ailesi istemedigi icin annem uzulursun diye istemislerdi ama simdi duzelmeye basladi

Hediye ne acaba sanırım kardeşiniz de geri göndermek istemiyor

Bende oyle dusunuyorum dedim hatta x in kulagina giderse buyuk olay cikar dedim

İyi iyi versin bosversin de o adamın da öyle büyük büyük konuştuğuna bakmasın yarın kardeşin evlendikten sonra fosası söner adamın
Şu an kardeşinin yapması gereken tek şey eğer tedirginse düzgün bir şekilde şimdiki sevgilisine o adamdan bahsetsin ki ilerde başı ağrımasın.erkekler bir şeyi sonradan öğrenince daha çok kafaya takıyorlar

Geri yollamamak kardeşiniz ne söylerse söylesin umut vermek olacak. Ayrıca sevgilisi duyunca ne hissedecek kendini onun yerine koysun.

Kardeşinizin sevgilisi olsun, olmasın, hediyeyi geri göndersin. Adamın ruh sağlığının bozuk olduğunu düşünüyorum. Adam normal de olsa kardeşinizin özel hayatının bir parçası olmasını istemediği kimse, ona hediye verememeli. Herkes haddini bilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…