- 5 Temmuz 2019
- 300
- 339
- 18
- 34
- Konu Sahibi Mimoza ciccegim
-
Ben geri gonder ablacim dedim ama oda ne yapcani bilemiyococuga uzulmeyin. her koyun kendi bacagindan asilir, bu cocugun bilincli tercihi.
cani dunyadaki tek kiz, kardesinizmis gibi davranmak istiyorsa davransin. yarin kardesiniz sevgilisiyle evlenirken dugune gelir, igne yastigini tutar.
hediyeyi gule gule kullansin kardesiniz.
kullansin.Ben geri gonder ablacim dedim ama oda ne yapcani bilemiyo
Kizlar merhaba
Hepinize mutlu gunler diliyorum.Konuyu kardesim adina aciyorum sizin fikirleriniz onemli benim icin.
Kiz kardesim 20 yasinda 2 yillik bir iliskisi var ama pek iki tarafinda pek onaylamadigi bir iliski cocuk muhendis ama ailesi ve benim ailem pek sicak bakmiyolar ama kardesimde cocukta birbirlerinden vazgecmiyolar cocugun ailesi bastan istememisti ama simdi sicak bakmaya basladilar tanisildi ailemle falan.Ama.ben kardesimin mutlu olamiycani dusunuyorum ve biri daha var kardesime asik cok asik cok seviyorum diyomus.Sen nisanlansanda evlensende ben senin bir gun ayrilmani beklicem diyomus.
Neyse gecenlerde kardesimin dogum gunuydu cocuk ortak arkadaslarinin birinden ona hediye gondermis.Kardesim ne alaka diye aramis ve ben bunu kabul edemem bu yanlis olur ve senin bunu yapman daha yanlis demis ama cocuk geri yollamamasini yollarsa cok uzulecegini bir beklentisi olmadigini sadece icinden geldigini soylemis.Simdi kardesim napmasi gerektigini bilmiyo ben o cocuga cok uzuluyorum ben kesinlikle geri vermesi gerektigini soyledim ama nasil yapim dedi bana simdi size soruyorum geri yollamasi daha dogru olur degilmi
Cocugun ailesi istemedigi icin annem uzulursun diye istemislerdi ama simdi duzelmeye basladiGeri yollamaması demek kendine aşık çocuga umut verip sevgilisine ihanet etmesi demektir.
Ayrıca mühendis çocugu siz ve aileniz neden istemiyor?
Bu arada sevgilisi olan kızın pesinden kosan nisanlansanda evlensende ayrilmanı bekleyecegim diyen bir adam sağlam pabuç değildir. hiçte üzünülesi bir durumu yok.
Kardesim bastan beri hic ümıt vermdi ama.cocuk vazgecmiyoGeri yollasın boşuna ümitlendirmesin
Parfum seti istiyo ama simdi geri yollarsam herkes duycak diyo gizli getirmis arkadasi bugun tekrar konustum vericem dediHediye ne acaba sanırım kardeşiniz de geri göndermek istemiyor
Bende oyle dusunuyorum dedim hatta x in kulagina giderse buyuk olay cikar dedimKesinlikle geri vermeli.
Benim sevgilime platoniğinden bir hediye gelecek, o da onu iade etmeyecek. Ooo büyük tartışma çıkar. İhanet sayarım bunu. O hediyeyi yollamaması demek adama umut vermesi demek. Mutlaka geri vermeli.
İlişkisinde güvensizlik yaratmak istemiyorsa mutlaka geri versin hediyeyi. Umarım geri verir.Bende oyle dusunuyorum dedim hatta x in kulagina giderse buyuk olay cikar dedim
Kizlar merhaba
Hepinize mutlu gunler diliyorum.Konuyu kardesim adina aciyorum sizin fikirleriniz onemli benim icin.
Kiz kardesim 20 yasinda 2 yillik bir iliskisi var ama pek iki tarafinda pek onaylamadigi bir iliski cocuk muhendis ama ailesi ve benim ailem pek sicak bakmiyolar ama kardesimde cocukta birbirlerinden vazgecmiyolar cocugun ailesi bastan istememisti ama simdi sicak bakmaya basladilar tanisildi ailemle falan.Ama.ben kardesimin mutlu olamiycani dusunuyorum ve biri daha var kardesime asik cok asik cok seviyorum diyomus.Sen nisanlansanda evlensende ben senin bir gun ayrilmani beklicem diyomus.
Neyse gecenlerde kardesimin dogum gunuydu cocuk ortak arkadaslarinin birinden ona hediye gondermis.Kardesim ne alaka diye aramis ve ben bunu kabul edemem bu yanlis olur ve senin bunu yapman daha yanlis demis ama cocuk geri yollamamasini yollarsa cok uzulecegini bir beklentisi olmadigini sadece icinden geldigini soylemis.Simdi kardesim napmasi gerektigini bilmiyo ben o cocuga cok uzuluyorum ben kesinlikle geri vermesi gerektigini soyledim ama nasil yapim dedi bana simdi size soruyorum geri yollamasi daha dogru olur degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?